Kupujeme auto v Česku / USA

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod GTI DSG 20. 2. 2008 11:37

no to si objevil ameriku...
...tam kde jini brzdi, ja podrazuji...
GTI DSG
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deli 20. 2. 2008 11:37

Proti Octě si měl dát Acco Kupé s 2.4, které stojí cca 23tis dolarů a je moc hezké :)
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod warhog 20. 2. 2008 11:42

Zaujimave ze ano... :D Znama vec tie ceny... Ked pozeram ten Spark a Cobalt... to je rozdiel Rumunsko vs Svedsko ;)
BMW 520i 1997 - 8.1l/100km
ex:Mazda 323 1.6i(64kW) 1990 - 7.5l/100km - 214tkm
warhog
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod speleo 20. 2. 2008 11:44

evidentně americký kucí a holky nemaj povinný ručení z obsahu motoru :)

za dvě stě táců si 2.2 Chevrolet Cobalt si umim představit, ale kdo má platit tu devítku na ručení .... :hm
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod GTI DSG 20. 2. 2008 11:47

speleo: copak ruceni, ale kdyz k tomu pridas havarijni, tak si kratsi o 4 normalni ceske platy :D
GTI DSG
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod GTI DSG 20. 2. 2008 11:50

sauron: co sem proved? :)

a jak to ze accord s dovozem vyjde pod 600tis? jak ses dopocital?
GTI DSG
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 20. 2. 2008 11:51

Tak tohle je ovšem naprosto průlomová informace, kterou nikdo z nás doposud ani netušil... Blesk z čistého nebe. :roll:
Magistr Kelly
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod belse 20. 2. 2008 11:56

Sauron píše:kombinace. Btw ten Accord Coupe je fakt krása, když vezmeš že aj s individuálním dovozem přijde pod 600tis Kč, za 2.4l 190 koní, masakr :)

s/quote]

Podle kalkulačky na denkeru vyjde na 770 tis., pokud stojí 23 tis. dolarů.
belse
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Deli 20. 2. 2008 12:00

Sauron píše:Btw ten Accord Coupe je fakt krása, když vezmeš že aj s individuálním dovozem přijde pod 600tis Kč, za 2.4l 190 koní, masakr :)-/quote]

taky myslim, že za ty prachy je to docela fajn koupě... :lol:
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod GTI DSG 20. 2. 2008 12:01

spis + :)
GTI DSG
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod GTI DSG 20. 2. 2008 12:03

sauron: tak jdeme zalozit firmu na dovoz z USA, necham te byt managerem a budes drzet ceny dole... beres? :)
GTI DSG
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod King of Potato People 20. 2. 2008 12:04

je videt, jak jsou evropske kone drahe... ty co ma evropska verze nad americke verze :)
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod PC 20. 2. 2008 12:08

Jó, to je Amerika. Už abych tam byl.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod FISHkaa 20. 2. 2008 12:14

problém v dovozu vozů z USA může být značná konstrukční odlišnost od EU verzí. Např nová Mazda CX-7 má oproti USA verzi lepší brzdy, lepší zadní nápravu a jinak zpřevodované hnací ústrojí.

U různých vozů toho může být víc nebo míň, každopádně to chce důkladně zjistit, aby se nakonec nedovezla nějaké , sice levné, ale sr*čkové auto... (nemluvě opřestavbě osvětlení, které z mě nepochopitelných důvodů např. u Infinity běžně prochází bez něj...) :-/
Hyu ix35 2.0 Style
FISHkaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ITTI 20. 2. 2008 12:24

Ale no tak,chlapi,nenavážejme se do Sauron-a,lze to nečíst.

Při těchto srovnáních bývá dobré jen tak lehce,čistě okrajově vzít v potaz,že např.:
1. tam nebudovali 40 let světlé zítřky
2. paritu kupní síly
3. že i človíček pojištěný si u lékaře bez remcání cvakne jak kde,ale v místě,kde žijí děti paní, kterou žena léčí pouze 50 dolárků za každou návštěvu, za den pobytu v nemocnici to poskočilo na tuším něco přes 200/den z nějakých 100 (když tam maminka chce být s dítětem-ta její dcera to nedávno platila)
4.OT_ta paní zde je inv,důchodkyně,neb je fakt nemocná a 30 kaček bere jako správné s tím,že jinde se připlácí víc a nechápe,v čem je tu problém, že slyšela od babek, jak to nakonec vyháží...
5. by naše pravicové sděl.prostředky měly přestat národu podsouvat bolševické kydy, jako včera Rádio Imluls a stupidní názory lidí na otázku, jak je zdravá naše ekonomika, je to na netu...jak je vše zlé,hrozné,tragické...
5. takže srovnávat srovnatelné.Osobně jsem pro,překopat celý soc.systém, ale pak ať lidi neřvou.
Takže něco za něco, počty,nic víc.
A du zase makat,daně zaplaceny,přiznání podána,právě dnes.
Bez front! :tleskani

OT2:mám pocit,že asi zde se schází nejvíc rozumných lidí (i oproti auto.cz),protože jinde je to už takový děs....přece i pravicové lidovky to valí sm. k bulváru.
Asi se pak líp hloupým lidem vládne,nemám pro to vysvětlení....nebo máte někdo?

Omlouvám se,ale holt USA a česko jsou jinde,celkově,vč. myšlení lidí, pak je tam i auto levné.V pořádku.

Jsem rád,že jsem se vůbec dožil změny a je skvělé,že auta tu jsou,dá se vybrat,ale i léky už jsou(netušíte možná,jak nebyly ty základní, doprd€l€ s bolševikama....), takže hezké srovnání cen,uznávám snahu, ale mně stačí to co tu je, jen aby nebylo hůř....a...
Admin ať to umázne,ale zase mně ti rudí nějak dost pohli žlučí....

Možná by to srovnání mohlo napsat to jejich Rudé Právo:vidíte lidičky,neměli tam kom. bord€l a tohle je výsledkem.Jenže oni budou raděj podsírat,jsou na to školení,ty jejich VUMLy atd...tu kousek bydlí jeden RSDr. -pro mladé a neznalé "rozhodnutím strany doktor"...tak ten by nás pověsil všechny a hned...myslím,že mne má na seznamu hodně vysoho
ITTI
Servismen

Další stránka