Placené stání v HK

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Ardeth 2. 2. 2008 00:47

Zaparkovat by se tam dalo,ale jde mi o to,ze kdyz jsem potreboval nechat auto v centru pul dne,tak to bylo v pohode,ted to bude horsi. Nejaky ty kecy,ze bude komfortnejsi a parkovani a bude tam volno je naprostej nesmysl. Jo maximalne na namku je ted totalne vybileno,ale to je parkovacim domem a poplatkem za stani 50kc za hodinu.
Pokud z namesti nechteji delat parkoviste,tak at ho aspon opravi. Ted to tam vypada jeste hur nez s autama...na kazdym centimetru je vymleta dira...
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod CHiP 2. 2. 2008 01:01

Ardeth: Hlavním cílem toho všeho je vytlačit individuální automobilovou dopravu z centra a "nutnost" tak užívat MHD či chodit pěšky. Jen nám nějak zatím chybí ta záchytná parkoviště :mrgreen:
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Ardeth 2. 2. 2008 01:34

To mas pravdu...to je jiste uslechtily cil,ale at vytvori ty parkoviste a ne nekdy az za deset let,jak jim to narizuje super nevyhodna smlouva od Atolu.

Dneska jsem jel z zdravkou,tak tam jsou nejaky novy zakazy zastaveni...to je super :mrgreen:
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod JiVi 2. 2. 2008 07:08

HK je jedno z mest, ktere neni pro lidi, ale kde lidi jsou pro mesto ... :roll:
JiVi
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod CHiP 2. 2. 2008 10:56

Ardeth: :mrgreen:
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Moucha 3. 2. 2008 03:26

oD KOLika hodin se tam vybírá na námku parkovný?? NeChal sem tam ted auto tak abych tam proo něj ráno zašel...
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Řepík 3. 2. 2008 07:45

moucha píše:oD KOLika hodin se tam vybírá na námku parkovný?? NeChal sem tam ted auto tak abych tam proo něj ráno zašel...
this is gonna be LEGEN ... wait for it...DARY!
Řepík
Inventář

Odeslat příspěvekod CHiP 3. 2. 2008 11:00

Řepík"t[quote="moucha píše:oD KOLika hodin se tam vybírá na námku parkovný?? NeChal sem tam ted auto tak abych tam proo něj ráno zašel...
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Moucha 3. 2. 2008 11:54

jé tak to abych pro něj jel hned... snad ho tam ještě najdu
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod goob 3. 2. 2008 12:11

Tedy, to jsem rád, že bydlím v centru Prahy, kde platím za parkovací kartu 700 Kč za rok...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vinsiko 3. 2. 2008 12:32

Jo měštaci vybíraj jen kde je to vidět.Tady v K.H.Machy je to hrozný zastaviš jen trochu mimo a už tam je listeček ale když jdeš Klumparkou tak tam aut stojej v křižovatce jak chtěj ale to jim navadí.Není to na očích.Přes den kdy je tady největší provoz a aut se tu střidaj tak se nic neděje ale je večír a lidi co tu bydlej se vracej domu a parkujou kde mužou tak to je pak lístečku za oknem.Mělo by to být obráceně.
Naposledy upravil vinsiko dne 3. 2. 2008 13:26, celkově upraveno 1
vinsiko
Nováček

Odeslat příspěvekod goob 3. 2. 2008 13:03

vinsiko: Odkdy je slovo vidět ve vyjmenovaných slovech? :mrgreen:
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vinsiko 3. 2. 2008 13:27

goob píše:vinsiko: Odkdy je slovo vidět ve vyjmenovaných slovech? :mrgreen:-/quote]
no jo ty toho naděláš opraveno :P
vinsiko
Nováček

Odeslat příspěvekod Mino 4. 2. 2008 14:20

No tak to jsem teda zvědav, kde pak zaparkuju. Ono je to vcelku jedno. Jen na nádraží se mám s někým setkat a auto tam bude stát asi tak čtyři pět hodin. Někam ho na tu dobu potřebuju zaparkovat a v Hradci jsem nikdy nebyl, tak nevím. U nás na Severní Moravě to řeším parkovištěm u supermarketu (aspoň v Ostravě) :-)
Auto - Nissan Primera 5D 2.0 SLX (1997), Honda Accord 2.0i Sport (2006)
Mino
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Řepík 4. 2. 2008 14:37

Mino píše:No tak to jsem teda zvědav, kde pak zaparkuju. Ono je to vcelku jedno. Jen na nádraží se mám s někým setkat a auto tam bude stát asi tak čtyři pět hodin. Někam ho na tu dobu potřebuju zaparkovat a v Hradci jsem nikdy nebyl, tak nevím. U nás na Severní Moravě to řeším parkovištěm u supermarketu (aspoň v Ostravě) :-)=/quote]

to v HK můžeš udělat taky. Zavez auto k OBI a k nádraží to máš pár minut pěšky...
this is gonna be LEGEN ... wait for it...DARY!
Řepík
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka