Viděli jste už někdy bouračku?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Viděli jste už někdy bouračku?
Přímo naživo na vlastní oči 101 %  73%  [ 101 ]
Jen bezprostředně po 25 %  18%  [ 25 ]
Vidím akorát už odtahovky, prostě po všem 10 %  7%  [ 10 ]
Bouračku jsem nikdy neviděl :) 1 %  0%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 137

Odeslat příspěvekod hakluk 17. 11. 2007 01:35

Tak ja uz videl taky moc nehod, bohuzel i par smrtaku :(
Nehodu sem zavinil jednu pred 5 rokama, nezvladnul jsem predjizdeni a bokem skrtnul o protijedouci auto.. proste sem byl mladej blbec, tehdy pri nehode sem mel ridicak 1, slovy jeden den pozor2

Obrázek

Obrázek

moje brzdna stopa po tydnu

Obrázek

takhle vypadala pred nehodou :(

Obrázek

a takto po oprave... potom sla hned na prodej :)

Obrázek
hakluk
Nováček

Odeslat příspěvekod ##_## 17. 11. 2007 02:33

Tak já dokonce viděl na vlastní oči leteckou nehodu, pak těsně vedle mě (jako chodec) srazilo auto cyklistu (cyklista mu tam vjel na kole), starej dědula, krvácení hlavy, volal jsem záchranku, jak to pak dopadlo nevím, spěchal jsem do autoškoly... :) Pak většinou až těsně po...

Pak 3 moje nehody... :)

První, když mi chyběly do vydání řidičáku dva dny :) Nacouval jsem nějakému tuzérovi do laminátového nárazníku na Corse... :) Já škrábanec, borec nárazník na sračky :)

Pak ručka na sněhu - 17" letňáky - obrubník... :)

No a nakonec nedokončené předjíždění v případech, ve kterých je to zákonem zakázáno :) Ale skoro jsem tu tatrovku předjel... :) RSo rozpárané od zadních dveří dál... :) Ve středu si jdu pro řidičák... :)
##_##

Odeslat příspěvekod Honza729 17. 11. 2007 10:44

Hakluk: Koukam, ze ta Celica drzela stejne pohromade jen diky tunam kitu...... :-))))
Honza729
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Honza729 17. 11. 2007 10:50

Ja videl toto:

V Malesicich stal Favorit na cervenou a ridic dostal infarkt a zemrel.

Na Smichove jsme stali kolonu,Policie u pivovaru odklanela dopravu, stal tam prostrileny Fiat Punto, z nej visela ruka, dodnes ji vidim pred sebou.

Na D1 jsem na vlastni oci videl, jak to tesne vedle dalnice zapichnul ultralight, pomahal jsem tahat pilota ven, ale uz nebylo pomoci.

Zavinil jsem z blbosti jednu celni srazku. Jel jsem sluzebnim autem autosalonu,kde jsem delal a srazil se s Mazdou 323 v protismeru. Nikomu se nic nestalo, jen ridic byl kamarad majitele autosalonu. Nastesti,kdyz vztek vyprchal, jsme se tomu vsichni smali.

Kdysi jsem jel tramvaji,sedel na leve strane a najednou vidim,ze nas predjizdi auto. Predjel tramvaj a samozrejme se srazil s autem,kteremu tramvajak daval prednost. Auto se otocilo na strechu a doklouzalo na chodnik a oprelo se o barak. Pomlaceny, ale zivi.

Sejmul me idiot, ktery nahle bez blinkru vyjel z praveho pruhu z kolony, do leveho, kde jsem zrovna jel ja a chtel odbocit doleva na most. Urval jsem mu predni napravu, pulka nabrezi byla poseta troskama jeho auta.

No a pak uz jen par kolizi.....
Honza729
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod _Jose_ 17. 11. 2007 19:52

Tak jednu absurdní cizí :wink: : stojím si takhle v neděli brzo ráno na zastávce tram na Přístavišti (nábřeží Praha), od centra pravý pruh volný, rychlejší rovně stojí jedno jediné auto na červené a levý odbočovací do Braníka volný. Nikde žádné další auto. Najednou slyším pískat gumy, otočím se a vidím, jak rozhulený taxikář klouže smykem od centra a prásk, do toho jediného stojícího auta u semaforu... njn, ke křižovatce je to trošku z kopečka a přes křižující tramvajové koleje, a bylo mokro...

A jednu stejně absurdní vlastní :lol: : čekám v noci na Rozvadově na celnici. Celník šel prohrabávat přede mnou stojící octávku s lucemburskou SPZ, tak si říkám, udělám mu místo, dal jsem zpátečku, couvl, ... a rána. Ehm, v té tmě jsem holt ten černý mercedes stojící za mnou se zhasnutými světly neviděl...

Pak jsem viděl ještě řadu dalších méně i více vážných...
_Jose_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Brus 17. 11. 2007 20:16

na kraji OL směr hranice n.m. šílená křižovatka u peugeotu. jedu po hlavní, přede mnou auto a zleva z vedlejší frajer nedává přednost a projíždí napříč. auto předemnou ho trefí přesně na střed v cca 50 . Ten debil co to zavinil měl v autě 2 malé děcka a ženskou. Tu jsem pomáhal vynášet ven, zatímco děcka vzadu řvaly a kokot pobíhal kolem auta a řval pomozte mi, pomozte mi
Brus
Inventář

Odeslat příspěvekod CHiP 17. 11. 2007 21:13

Taxikáři to jsou experti, STOPky, zákazy vjezdu, vše ignorují ... divím se, že to Policie toleruje pozor2
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod SKAJA 17. 11. 2007 23:48

Dvě vlastní - jednou přeraženej sloup a barák, podruhé pole. Potom celkem často pár ťukanců v Brně, ale vždycky až po, když už to řešili fíci nebo lidi postávali kolem.
OII 2.0TDI - dlouhodobá spotřeba 9,8l/100km
SKAJA
Štamgast

Odeslat příspěvekod robert1 18. 11. 2007 00:22

policajti - ze zadu to nakouřili někomu do auta. :-) jinak jsem viděl jen odklízení mrtvol atd.
Realme X2 Pro. Auta: Peug. 308 SW Dříve: Scala 1.0TSI, Megane kom. III 1,5 dci, Astra kombi J, 1,6 CDTi 81 kw, Rapid 1,6 TDI 77 kw, Mondeo I 2,5 V6, FoFo III 1,6 Tdci 85 kw. ŠFII 1,4 TDi, OII 1,9 Tdi, OII 1,6 Tdi, FoFo II 1,6 Tdci, Lada 2110, Favorit 136
robert1
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Dr. 120L 18. 11. 2007 02:41

JackNO.1 píše:
Dr. 120L píše:[b]jelikož umím řídit tak sem sám nikdy neboural u/b]a zatím nikdo do mě. Ovšem jednou se mnou kamarád najel do svodidel (dostal smyk) jenže to mě nebylo ještě 18 a byl sem spolujezdec, a pak jeden smrťák před diskárnou na chatě, kdy se otáčel starej Kadet a z boku mu tam přilít meďour .... A pak x nepočítaných ťukanců co vidim z auta, občas těsně po, někdy na vlastní oči ale to jsou plechy...
Dr. 120L
Inventář

Odeslat příspěvekod SKAJA 18. 11. 2007 09:12

Dr. 120L píše:
JackNO.1 píše:
Dr. 120L píše:[b]jelikož umím řídit tak sem sám nikdy neboural u/b]a zatím nikdo do mě. Ovšem jednou se mnou kamarád najel do svodidel (dostal smyk) jenže to mě nebylo ještě 18 a byl sem spolujezdec, a pak jeden smrťák před diskárnou na chatě, kdy se otáčel starej Kadet a z boku mu tam přilít meďour .... A pak x nepočítaných ťukanců co vidim z auta, občas těsně po, někdy na vlastní oči ale to jsou plechy...
OII 2.0TDI - dlouhodobá spotřeba 9,8l/100km
SKAJA
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 18. 11. 2007 10:02

SKAJA píše:Tak samozřejmě to záleží na úhlu pohledu, já jsem se setkal s názorem, že skutečným řidičem se člověk stane teprve po nějaké nehoděo/quote]

Presne tak :mrgreen:

SKAJA píše:Zato třeba profesionál typu Loeb, Gronholm, Hirvonen nebo Kopecký rozseká za rok několik aut na kašu a myslíš si, že neumí říditu/quote]

Som ani nevedel, že mám toľko spoločného s Loebom a spol :mrgreen:
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod trip3 19. 11. 2007 02:01

Kdyz sem nemel este ani ridicak a ficel sem si to do skoly, tak cca tri metry predemnou narazila skodovka celne do sloupu, pracovni naradi vylitlo z kufru a zednická lžíce dopadla primo predemne.
Dalsi a doufam ze zatim posledni se mi stala cca pred mesicem a pul, kdy do me ve tri rano z boku v zatacce narazil borec co nadychal 2,4 promile. Skoda byla nej 70tis, ale borec si asi chvilu nezajezdi.
trip3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trip3 19. 11. 2007 02:04

CHiP píše:Taxikáři to jsou experti, STOPky, zákazy vjezdu, vše ignorují ... divím se, že to Policie toleruje pozor2 /quote]

pane ja taky ridim auto s cernobilima prouzkama a nemyslim ze delam tyhle veci co pises... nehazej nas do jednoho pytle...
trip3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JackNO.1 19. 11. 2007 02:09

trip3 píše:a zednická lžíce dopadla primo predemnem/quote]

drsnej zážitek :-)
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Předchozí stránkaDalší stránka