Viděli jste už někdy bouračku?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Viděli jste už někdy bouračku?
Přímo naživo na vlastní oči 101 %  73%  [ 101 ]
Jen bezprostředně po 25 %  18%  [ 25 ]
Vidím akorát už odtahovky, prostě po všem 10 %  7%  [ 10 ]
Bouračku jsem nikdy neviděl :) 1 %  0%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 137

Odeslat příspěvekod anonymni 16. 11. 2007 12:14

Já s přítelkyní jsme bezprostředně viděli srážku před přechodem na silnici se 2 pruhy v jednom směru, kdy nás v pravém pruhu pouštělo auto, a trotl za ním ho začal předjíždět, pak nás uviděl, že chceme přejít (přecházeli jsme zleva), zadupl brzdy a třetí auto za ním se mu podívalo do kufru....
Docela by mě zajímalo, koho pak policie určila viníkem nehody.
anonymni

Odeslat příspěvekod ace2 16. 11. 2007 16:02

co neubrzdíš to neukecáš :d
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Tracid 16. 11. 2007 16:29

Letos v létě jsem viděl pěkný crash. Si takhle jedu na kole a najednou slyším heeeeeeeeeeeeenheeeeeeeeeeeeeeen, tak se dívám a v protisměru se z levotočivé zatáčky vyřítí silniční mašina odhadem tak 120+. Poloměr zatáčky evidentně borce překvapil tak to klopil co to dá, ucho málem na zemi. Najednou vidím jiskry(pravděpodobně škrtl o stupačku nebo něco) a následně borec klouže po asfaltu a motorka metá jedno salto az druhým (prostě jak kdybych se díval na moto GP) a zapadne do křoví v příkopu, o půl vteřiny později tam doklouže i borec. Jsem si říkal "k*rva to není dobrý", ale než jsem k němu dojel tak stál na nohách se sundanou přílbou a zoufale koukal na rozsekanou mašinu, tak jsem jel dál :)
Tracid
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Posraldescu 16. 11. 2007 16:54

Já vyděl on-line chytnout Trabanta na dálnici, během minuty shořel a na silnici zůstal jen holý rám :) Řidič naštěstí stačil vyskočit.
Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej (Švejk)
Posraldescu

Odeslat příspěvekod Driver 16. 11. 2007 17:02

1x z pohledu řidiče, když jsem narazil do sloupku, ale to snad ani bouračka nebyla, jen pojistná událost

1x z auta jsem viděl bouračku Škody MB a BMW myslim E36, ty lidi v BMW to naprali primo do MB, to začalo ihned hořet a lidi z BMW to vyhodilo ven prednim oknem. Druhej den v novinach to bylo popsano uplne jinak, nez to ve skutecnosti bylo :D

1x jsem sel pesky a videl 2 auta se srazit na prednosti zprava. Nastesti z toho byla jen krev z nosu jedne slecny a nic vazneho....
Das Auto
Driver
Štamgast

Odeslat příspěvekod rexi 16. 11. 2007 17:53

najíždím na dálnici, jako třetí, první to zamázne, druhý to zamázne, já to zamáznu a obrovská rána do mě ze zadu. podobný scénář jsem už zažil 3x. ještě se frajer rozčiloval proč brzdím.
rexi
Nováček

Odeslat příspěvekod Dr. 120L 16. 11. 2007 18:33

jelikož umím řídit tak sem sám nikdy neboural a zatím nikdo do mě. Ovšem jednou se mnou kamarád najel do svodidel (dostal smyk) jenže to mě nebylo ještě 18 a byl sem spolujezdec, a pak jeden smrťák před diskárnou na chatě, kdy se otáčel starej Kadet a z boku mu tam přilít meďour .... A pak x nepočítaných ťukanců co vidim z auta, občas těsně po, někdy na vlastní oči ale to jsou plechy...
Dr. 120L
Inventář

Odeslat příspěvekod abuk 16. 11. 2007 19:06

já sem viděl jak to nějakej motorkář narval v řevničově směrem na prahu do kolony stojících aut protože to bylo do jednoho pruhu a samafor a byla tam kolona...v tý době mi bylo asi 13 a viděl sem jak tam hořela ta motorka a jak ho tam zkoušeli nahodit :( nevim jak to dopadlo ale napálil to do cordoby a celou jí otočil a ta ženská do který to napálil byla uplně mimo ,ani se jí nedivim..... a ty jeho kamarádi taky koukali asi jak se to mohlo stát.... to taky nechápu to od krušovic je tam rovinka.....
abuk
Nováček

Odeslat příspěvekod abuk 16. 11. 2007 20:18

nejhorší je to prostě na moto
abuk
Nováček

Odeslat příspěvekod JackNO.1 16. 11. 2007 20:52

Dr. 120L píše:[b]jelikož umím řídit tak sem sám nikdy neboural u/b]a zatím nikdo do mě. Ovšem jednou se mnou kamarád najel do svodidel (dostal smyk) jenže to mě nebylo ještě 18 a byl sem spolujezdec, a pak jeden smrťák před diskárnou na chatě, kdy se otáčel starej Kadet a z boku mu tam přilít meďour .... A pak x nepočítaných ťukanců co vidim z auta, občas těsně po, někdy na vlastní oči ale to jsou plechy...
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod kostey 16. 11. 2007 21:04

JackNO.1 píše:kabrňák :tleskani :) /quote]

vis co to znamena kabrňák podle slovniku sprostych slov?
- "velky curak" :D
kostey
Nováček

Odeslat příspěvekod abuk 16. 11. 2007 21:08

k-ko.kot a-ale brňák
abuk
Nováček

Odeslat příspěvekod zadirr 16. 11. 2007 21:13

Já jsem jenom za dnešek viděl dvě "těsně po" :-)

Kámoš v sobotu viděl taky takovou jednu "těsně po": jel kdesi z Brna na Soběšice a ve strouze prý viděl auto, otevřené dveře, v autě nikdo... tak kouká kouká jestli okolo někoho neuvidí... najedou manželka vedle ječí, rána, a narval to do Filcky co jela před ním - ten se totiž taky díval po nabouraným autě, ale na rozdíl od toho mého kámoše ho napadlo zabrzdit :-)
zadirr
Nováček

Odeslat příspěvekod warhog 16. 11. 2007 21:16

Ja 4 roky dozadu este na strednej skole, obrovska kalamita, zima ... elektricky na Obchodnej ulici v BA stoja atd... idem cez prechod a auto(tam jak chodi 14tka elektricka) kusok od Uradu prace napali do Deduska ktory sa ponahlal na elektricku ktora prave dosla, dedo vyleti na kapotu, spet na zem, rychlo schmatne svoj nakup a kabele, vleti do elektricky, sadne k oknu a zacne citat noviny, teraz vodic favorita sedi, kuka do elektricky s otvorenou hubou :) a ja sa smejem na plne kolo :tleskani To bola najvtipnejsia buracka, z tych novsich buracka ktora sa stala mne a mojej az mesiac starej(mesiac ju vlastnim) Mazde. Parkujem pred IBM v BA na vonkajsom strazenom parkovisku, hned vedla mna na mojej strane je strom ktory tam je odveky a parkujem pri nom uz 2 tyzdne po sebe. Tak idem vycuvat, vonku prsi, tma, tesim sa domov, a namiesto toho aby som vycuval rovno a az potom plny rejd, tak dam plny rejd hned a idem, za 4 pikosekundy BUMM!, som sa zatriasol v aute, kukaaam, sak auto neslo sak pozeram za seba... a EJHA chytil som ten strom do bocneho predneho plechu, dvere som tiez chytil(teraz mi nedoliehaju zhora, zvonka nevidno ale zvnutra pocut aj mi fuci... :) SMerovka rozbita iba ziarovka OK :mrgreen: Som nevedel co ... potom kukam sak som nalepeny na strome, ale divim sa ze mi to neurvalo spetne zrkadlo.. atd atd pozor2 :twisted:
BMW 520i 1997 - 8.1l/100km
ex:Mazda 323 1.6i(64kW) 1990 - 7.5l/100km - 214tkm
warhog
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JackNO.1 16. 11. 2007 22:31

kostey píše:
JackNO.1 píše:kabrňák :tleskani :) /quote]

vis co to znamena kabrňák podle slovniku sprostych slov?
- "velky curak" :D-/quote]

:mrgreen: tak to teda nevím :-) Ale kdo ví, jestli to na doktora nesedí :potichu :mrgreen:
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Předchozí stránkaDalší stránka