Ja 4 roky dozadu este na strednej skole, obrovska kalamita, zima ... elektricky na Obchodnej ulici v BA stoja atd... idem cez prechod a auto(tam jak chodi 14tka elektricka) kusok od Uradu prace napali do Deduska ktory sa ponahlal na elektricku ktora prave dosla, dedo vyleti na kapotu, spet na zem, rychlo schmatne svoj nakup a kabele, vleti do elektricky, sadne k oknu a zacne citat noviny, teraz vodic favorita sedi, kuka do elektricky s otvorenou hubou

a ja sa smejem na plne kolo

To bola najvtipnejsia buracka, z tych novsich buracka ktora sa stala mne a mojej az mesiac starej(mesiac ju vlastnim) Mazde. Parkujem pred IBM v BA na vonkajsom strazenom parkovisku, hned vedla mna na mojej strane je strom ktory tam je odveky a parkujem pri nom uz 2 tyzdne po sebe. Tak idem vycuvat, vonku prsi, tma, tesim sa domov, a namiesto toho aby som vycuval rovno a az potom plny rejd, tak dam plny rejd hned a idem, za 4 pikosekundy BUMM!, som sa zatriasol v aute, kukaaam, sak auto neslo sak pozeram za seba... a EJHA chytil som ten strom do bocneho predneho plechu, dvere som tiez chytil(teraz mi nedoliehaju zhora, zvonka nevidno ale zvnutra pocut aj mi fuci...

SMerovka rozbita iba ziarovka OK

Som nevedel co ... potom kukam sak som nalepeny na strome, ale divim sa ze mi to neurvalo spetne zrkadlo.. atd atd pozor2