Já viděl MB Sklasse minulou generaci.
Si jedu po Štěrboholský magistrále směrem k lanovému mostu a vidím MB S a frajírek kličkuje, myškuje, tak jsem si říkal budiž, asi pospíchá, holt když člověk pospíchá tak není co řešit, nicméně provoz tak na 2- až 3 takže neefektivní jednání. Za volantem něco hodně mladého, zjevně půjčené auto, každopádně brejličky a snažil si to auto zjevně užívat. No pak jelo předemnou, podjel jsem Průmyslovou ulici a on předemnou tak 100 metrů, protože vím, že když je hustý provoz ta Štěrboholský tak v bobové dráze to stojí, tak jedu na volnoběh a brzdím, ale ten předemnou jel pořád nerušeně dál, tak si říkám hmm by už skoro mohl brzdit, whááááááá prásk do zadku Laguny. V dobu já už tedy téměž stál, protože narozdíl od něho jsem tu stojící kolonu viděl a hlavně jsem viděl jeho. No tak rozštípal eSko o zadek Laguny, plácnutý to měl tedy pořádně, ale airbagy venku asi tedy neměl, když jsem se kolem něho protáhnul. Nicméně jeho výraz xichtu ve stylu "ne tohle není možný, to se nemohlo stát" nikdy nezapomenu
Holt jak se říká, když nemáš křídla, tak nemachruj