Viděli jste už někdy bouračku?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Viděli jste už někdy bouračku?
Přímo naživo na vlastní oči 101 %  73%  [ 101 ]
Jen bezprostředně po 25 %  18%  [ 25 ]
Vidím akorát už odtahovky, prostě po všem 10 %  7%  [ 10 ]
Bouračku jsem nikdy neviděl :) 1 %  0%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 137

Odeslat příspěvekod Arnie J 15. 11. 2007 23:21

zřejmě to byl ožralec a někam prchnul
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Georga 15. 11. 2007 23:26

Jeli jsme na montáž po D5 a za silného větru a deště nás cca ve 110km/h předjížděl kamion!!!!! Ten samý kamion zničehonic pak sejmul auto před námi, které se chvíli mlátilo mezi ním a středovými svodidly a nakonec zůstalo stát u kraje. V autě (Astra) bylo 5 mladých lidí, všichni měli naštěstí jen škrábance.

Ale to najednou do vás vjede takovej vztek na toho KRET.ÉNA v tom kamionu, že by člověk byl schopnej udělat snad cokoliv. Stačí si představit, že to samé se mohlo stát nám.
Georga
Nováček

Odeslat příspěvekod Arnie J 15. 11. 2007 23:36

Georga: nebyl to ten z reklamy? :D

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=17437
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod kostey 15. 11. 2007 23:44

no ja tech bouracek videl...

V Dansku sem stal na odpocivadle a najednou 50metru odemne sem videl jak leti auto vzduchem a pak jak udelalo nekolik kotrmelcu...

V Praze to chlapek tak v 60km/h napadlil do semaforu kterej byl tak 2metry odemne

V Glasgow jsem jel jako spolujezdec a rikam ridici: Nelep se jim tak na *****, jednou to nedobrzdis... 2 minuty potom to fakt nedobrzdil...

V Praze sem videl tak 6 mensich tukancu...

kdyz mi bylo 18 a mel jsem tyden pred zavereckama v autoskole tak jsem jel pozor2 ve feline a sejmul me asi nejakej vozrala. Jel proti mne uprostred silnice a jeste klickoval. Ja se mu snazil vyhnout ale napravo byla metr hluboka škarpa. no tak jsme se srazili blinkrama a oba jsme odtamtud ujeli...

V Italske Monze jsem videl jak Raikkonen (nebo jak se to pise) rozflakal formuli u tribuny Acarri.

Na D1 sem videl felinu se odrit o svodidla.

Na Loretanskym namesti nastoupil vozralej chlapek do Tranzita, vyradil a zacal startovat, ale mezitim mu auto couvalo a nabral nejakou Fabii....

A asi urcite si jeste na neco vzpomenu
kostey
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 16. 11. 2007 01:06

Buracku zatial iba svoju (mam nove zadne dvere). Inac jazdim iba okolo. A raz som pocul, ako dve ulice vedla ako byvam tukli minimalne 3 auta dosti hlasno. Vychadzal som na hlavnu asi 2 minuty na to a uz sa tam tvorila kolona a elektrickova zastavka bola plna zvedavcov.

Inac najvacsiu krizovku som zazil pred cca mesiacom za Brnom v smere na Prahu ako tam cestari uzavreli polku laveho jazdneho pruhu. Isiel som v lavom pruhu s odstupom asi 80 a zrazu pozeram, ze auto predo mnou zastavilo (v pravo od neho sice bol kamion, ale nevsimol som si, ze by hrozilo nieco kvoli comu treba uplne zastavit, 2 pruhy pokracovali dalej, akurat o 2 metre bokom). Urobil som mysku medzi dve znacky a dobrzdil na trave pri zvodidlach tak, ze som priamo vedla seba mal jeho plne obsadene zadne sedadlo. Nezmohol som sa ani na trubenie, nadavanie, gestikulaciu. Ked ma to uz napadlo, tak bol uz davno prec a ja som i tak musel asi 10m cuvat aby som mohol nabrat rychlost a zaradit sa spat na cestu (nastastie sobota rano, bola mensia premavka)
anonymni

Odeslat příspěvekod ace2 16. 11. 2007 01:18

Já viděl MB Sklasse minulou generaci.

Si jedu po Štěrboholský magistrále směrem k lanovému mostu a vidím MB S a frajírek kličkuje, myškuje, tak jsem si říkal budiž, asi pospíchá, holt když člověk pospíchá tak není co řešit, nicméně provoz tak na 2- až 3 takže neefektivní jednání. Za volantem něco hodně mladého, zjevně půjčené auto, každopádně brejličky a snažil si to auto zjevně užívat. No pak jelo předemnou, podjel jsem Průmyslovou ulici a on předemnou tak 100 metrů, protože vím, že když je hustý provoz ta Štěrboholský tak v bobové dráze to stojí, tak jedu na volnoběh a brzdím, ale ten předemnou jel pořád nerušeně dál, tak si říkám hmm by už skoro mohl brzdit, whááááááá prásk do zadku Laguny. V dobu já už tedy téměž stál, protože narozdíl od něho jsem tu stojící kolonu viděl a hlavně jsem viděl jeho. No tak rozštípal eSko o zadek Laguny, plácnutý to měl tedy pořádně, ale airbagy venku asi tedy neměl, když jsem se kolem něho protáhnul. Nicméně jeho výraz xichtu ve stylu "ne tohle není možný, to se nemohlo stát" nikdy nezapomenu :D

Holt jak se říká, když nemáš křídla, tak nemachruj
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 16. 11. 2007 01:21

Jo a pak jsem na D1 viděl jak frajer s Renault Thalie vzal directem středová svodidla. Chumelilo, chnusně bylo, těmř nebylo vidět, klouzalo to strašně, jel jsem tak 60 max a to mám v autě poslední vykřiky řízení trakce. Tak si tak říkám, hmm já bych to s tou Thalii takhle nedal, by mě rozhodil kus ledu a už bych šel. A co se nestalo, najednou hop a frajer se otočil o 90° a šel přímo čumákem do středových svodidel.

Holt jak se říká, když nemáš křídla, tak nemachruj
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Doupik 16. 11. 2007 06:10

Teď jsem si vzpomněl, že ve Švédsku jsme jeli v noci busem, normálně zima, chumelenice, zasněžená vozovka... a najednou cestující začli dělat rozruch a hup vpravo z okýnka vidím jak vedle mně auto do příkopy žuchlo... ono jelo proti nám a přímo před náma dostalo smyk a skončilo v protilehlém příkopě, minulo nás asi o metr... jelo se dál, museli jsme chytit trajekt:D:D:D.
Doupik
Nováček

Odeslat příspěvekod HondaMan 16. 11. 2007 07:45

Já jsem z auta žádnou nevidel, ale jako "cestující" jsem viděl jednu z autobusu (Taxik vjel do křižovatky a daval přednost nějaký holce na přechodu, jenže náš autobusák ani nepřibrzdil,a spálil je oba...)
a podruhý ted nedávno když šalině selhala zvonková brzda... Šalina jede, zazvoní, zvoní (tak se otočím) a prásk... nebylo to moc, ale nic příjennýho to nebylo ani jendnou... jinak ta šalina by na té vzdálenosti zastavila 3x, jen se tomu zamindrákovanýmu šalinfírovy nechtělo...
No a bezprostředně po jsem videl moc bouraček... naposledy nějakej Civic 4G nedal přednost kamionu a trefil ho zboku tak že z kamionu udělal nepojízdný. To co zbylo ze Civicu ani popisovat nebudu... ale přežily to všici...
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod HondaMan 16. 11. 2007 07:48

jo a ještě jednou se proti me rozjelo nezabržděné auto bez řidiče... bylo to z mírného kopce, vyhnulo se mu 5 aut, a pak se skamarádilo se sloupem... nikomu se nic nestalo, jen řidič toho nezabržděného auta pak dostal málem přes hubu od majitele.... (stalo se to před jejich krámem :))
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod Vana666 16. 11. 2007 08:12

kdysi jsem jeli na lyže autobusem. V hluboké příkopě vlevo leželo auto ve sněhu úplně na boku, tuším nějaké žiguli, tehdy zánovní
Kolem pobíhal chlap jestli bysme mu to vytáhli. Tak nás nastoupilo asi patnáct, auto jsme zvedli a vynesli na silnici
směšné bylo že chlap na nás pořád ať dáváme pozor a neohneme mu anténu !!

No auto jsme vrátili na silnici a fakt na něm nebyl jediný škrábaneček
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod žaneček 16. 11. 2007 08:38

Bouraček už jsem jako každý, kdo se pohybuje po silnicích viděl několik, včetně jedné vlastní,ale teď jsem si vybavil jednu zajímavou. Před pár lety v zimě jedu po široké silnici, blížím se k přehledné zatáčce,proti mě přijíždí Forman.Ten dostal v té zatáčce hodiny a točením se blížil proti mě.Kličkoval jsem jako zajíc, dokud těsně přede mnou nevyletěl ze silnice.Naštěstí .Protože jsem už stejně stál, tak jsem vystoupil ,přešel silnici a chystal se vynadat těm dvěma Vietmcům, kteří z toho vylezli a hrozně se smáli. Na můj hlasitý dotaz,zda musí jezdit jak kokoti odpověděli." My česky nerozumět" Vracím se rozklepaný k autu, když se za mnou ozvalo krásnou češtinou " Pane,a nemohl by jste nás vytáhnout ? "
žaneček
Nováček

Odeslat příspěvekod Valdauf 16. 11. 2007 09:04

Víte co napadne člověka,když letí v osmdesátce bokem na stromy???Že to bude kurevs ky drahý.Žádný promítání života,nic takovýho,jen ty chechtáky. :roll:
Kuk na tygra!!Tááák,teď mám hovínečko!!!!
P405 1.9D......
Konečně rvu asfalt...................
Valdauf
Nováček

Odeslat příspěvekod brasci 16. 11. 2007 09:07

vladauf: To môžem potvrdiť... Iba celú dobu nadáva a nadáva a nadáva...
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod CHiP 16. 11. 2007 09:13

Já když už věděl že je beznadějný něco dělat a přijde rána, tak jsem si představoval jak toho Yarise odhodím a urazím mu předek. Nakonec to tak hrozně nedopadlo. Dokázal jsem pustit brzdu abych se kola odblokovala a strhnout ještě řízení. Díky tomu jsem ho nevzal čelně, ale jenom lehce bokem. Tohle byly moje myšlenky bezprostředně před nárazem a bezprostřeně po nárazu jsem vyběhl a šel zeřvat řidiče co se tam otáčí :mrgreen:
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Předchozí stránkaDalší stránka