Viděli jste už někdy bouračku?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Viděli jste už někdy bouračku?
Přímo naživo na vlastní oči 101 %  73%  [ 101 ]
Jen bezprostředně po 25 %  18%  [ 25 ]
Vidím akorát už odtahovky, prostě po všem 10 %  7%  [ 10 ]
Bouračku jsem nikdy neviděl :) 1 %  0%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 137

Odeslat příspěvekod Anonymous 15. 11. 2007 15:29

Rebikvpanice píše:Taky vám ten čas mezi tím kdy vám dojde že to bouchne a samotným nárazem ubíhal tak pomalu?.)o/quote]

Stalo se mi něco podobného. Chtěl jsem vjet poněkud rychleji do poměrně prudké pravotočivé zatáčky. Najíždím si, jenže v tom se proti mě vynořilo auto, které jsem přehlédl, zajel jsem zpět ke své straně a brzdím, aby mě zatáčka nevynesla. Bohužel bylo mírně vlhko a dostal jsem přetáčivý smyk, uletěl mi zadek. A ten moment, kdy se řítil zadek auta směrem na to auto co projíždělo a vystrašený výraz řidiče, jsem zažil jakoby zpomaleně a najednou frk frk, ani nevím jak, ale auto jsem srovnal a stál jsem dole (bylo to z mírného kopce) na křižovatce. Chvilku jsem to tam rozdýchával a teď už ptákoviny nedělám. Konec dojemného příběhu :mrgreen:
Anonymous

Odeslat příspěvekod Plexisklo 15. 11. 2007 15:45

Na vlastne oci som videl asi 3-4 nehody jak sa stali, pri jednej som pomahal (to som vtedy bol ako chodec)... Celkom zaujimavo sa zrazila Skoda 120 s Formanom, predok Formana na sr*cky, pretože este sundal mantinel a ta 120ka to tiez uz nerozdychala... Posadke ani jedneho auta sa ale nastastie nic nestalo :)
Opel Vectra Caravan 1,8l 2005 a Honda Accord ´95
Plexisklo
Hodnostář

Odeslat příspěvekod jaccub 15. 11. 2007 16:15

videl sem jednu nehodu z mista spolujezdce ve favu, a pak sem urcite nejaky videl, protoze v praze se tohle deje celkm casto. co si ted vybavuju, tak sem videl jak to motorkar napral do odbocujiciho auta. prezil to, ale kulhal.
-2b, -1000,-
jaccub
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymous 15. 11. 2007 16:27

Když jsem byl o slušnou část let mladší, Avie nám nedala přednost na výjezdu z dálnice a čelně jsme to poslali do jejího boku. Pocit to nebyl zrovna příjemný, rána jak z praku. Taťka měl zlomený krční obratel, mně se nic nestalo. De facto nás zachránili bezpečnostní pásy, takže od té doby si je beru všude i třeba na 500 m jízdy.

Pak jsem ještě minulý měsíc slyšel na privátě v Brně velkou ránu. Vykoukl jsem z okna a u vedlejšího domu bylo sražené Volvo S60 a Ford Focus, Volvo bylo navíc zapasované ve zdi. Naštěstí nikdo po chodníku nešel. Křik malého děcka z Fordu ale také nebyl moc příjemným. Nikomu se nic nestalo.
Anonymous

Odeslat příspěvekod MICT14N 15. 11. 2007 16:33

kdyz mi bylo asi 8 tak sem videl jak forman najel rychle do zatacky a skoncil smykem na vnitrni strane kde k plotu prirazil nejakyho cyklistu, ten to neprezil; a kdyz mi bylo asi 10 tak sme se s 105kou celne srazili s dalsi 105kou ale nebylo to tak vazny, proste sme se sklouzli na snehu a asi ve 40 to do ni naborily
MICT14N
Nováček

Odeslat příspěvekod JackNO.1 15. 11. 2007 16:34

Deli píše:já výlet do pole počítam taky jako bouračku :mrgreen::/quote]

takže jsme na tom teoreticky stejně :-) ale můj výlet do pole byl bez vážnějších následků :-) jen lehce naprasknutej nárazník :-)
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Doupik 15. 11. 2007 16:42

Teď jsem si vzpomněl že před pár roky jsem šel ulicí na naše náměstí v Opavě a slyším ránu a lidi lehce hysterkovat... tak si říkám, že zase jsem nic neviděl :D, ale aspoň jsem to teda šel okouknout... Favoš srazil mladší borku, která šla s matkou přes přechod. Nevypadalo to zle, ale pěkný pohled to nebyl, hlavně na tu matku.

A ještě v naší čtvrti s rodinnou zástavbou je jedna hlavní a přes ní na kolmo vede několik bočních ulic, které vedou od hlavního tahu... a lidi co jedou prvně často přejedou skrz tu hlavní - jednou jsem s takovým i jel, a pět sekund jsem nedýchal, až pak jsem dokázal říct, že přijel z vedlejší. (sakra když je křižovatka, tak dávám pozor, ne? a ještě když tam je obrovská značka dej přednost v jízdě)... takže nehody tam byly časté, dycky auto zboku odhozené na nějaký plot:). Ale před rokem to změnili a je tam všude přednost zprava.
Doupik
Nováček

Odeslat příspěvekod mtb_ 15. 11. 2007 21:21

Asipred 5 rokmi som sa vracal z Nemecka a na D1 u Humpolce v daždi som zbadal niekoľko ľudí na ceste. Stáli nad človekom už prikrytým nejakou plachtou. Strašný stiesňujúci pocit. Asi chlap prebiehal cez diaľnicu.
mtb_
Inventář

Odeslat příspěvekod xsrespect 15. 11. 2007 21:25

jo videl, mijel jsem malyho swiste, ktery stal, kdyz to zrovna do nej naprala octa f TDI ze zadu, rychlost octy nevim ale brzdna draha, tedy cary co byly, byly dlouhe asi 20-30 metru :hm...
xsrespect
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@C 15. 11. 2007 21:36

V pondeli vecer jsem jel zrovna kolem http://zpravy.idnes.cz/kamion-nestacil- ... _krimi_cen , uz tam byla policie atd., takze tela prikryte, nechtel bych je videt...
Nekdy v lete jsem videl na 4 proudovce mezi OV a HA nejakeho experta cyklistu pod plachtou (koukaly mu jen cool sk8ove botky), sejmula ho nejaka Astra a mela krute rozsekany predek a strechu promacklou. Bud byl ten ridic uplne blby a sejmul cyklistu v odstavnem a nebo byl ten cyklista debil a vjel pod auto do praveho pruhu.
Volvo S80 3.2 A/T AWD 179 kW '11
Volvo V70 3.2 A/T 175kW '09
M@C
Štamgast

Odeslat příspěvekod bobo23 15. 11. 2007 22:42

Dyž to vemu tak zpátky, tak většinou teď potkávám docela dost nehod, ale většinou jenom nějaké menší ťukance... jen nedávno pod Jížními Svahy srazili cyklistu... viděl jsem to, až byl cyklista pryč, ale auto (VW Caddy) pěkně sešrotované, takže.. :hm
16.11.07
Tohoto dne se dráček (Fiat Uno, r.v. 83) vydal na svou poslední cestu. Čest jeho památce... :cry: :cry:

5.11.2010
R.I.P. Fáčko :(
bobo23
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Arnie J 15. 11. 2007 22:51

Viděl jsem několik cizích bouraček bezprostředně po a dvě svoje na vlastní oči :)
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod korado 15. 11. 2007 23:04

na vlastne oci som videl ako MERCEDES SL500 dostal hodiny, vyletel na elektrickovu trac, narazil do kabiny elektricky a odhodilo ho na kolaje... bol som z toho mierne mimo, stalo sa to hned ako ma velmi rychlo predbehol... :mrgreen:
korado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p0etrik 15. 11. 2007 23:13

Ctyri na vlastni oci, tech co se staly predtim, nez jsem jel kolem, nepocitane.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod speleo 15. 11. 2007 23:18

Tak kromě svojí bouračky (po vyjetí ze zatáčky smyk zadku na namrzlých kostkách a poslání přes zábradlí zhruba ve čtyřicítce do zdi baráku na předek) jsem se jednou vracel zasněženou Prahou (kolem půl třetí v noci, rozvážel sem nějaký kámoše z plesu) a dost vysokou rychlostí a poměrně agresivně mě předjela nějaká audina. Neřešim, plazim si to čtyřicítkou dál (řikal sem si - hlavně dojet, nebourat, nepospíchat, nestojí to za ty ušetřený minuty!) a co nevidim, na nájezdu z Vyskočilky audina s narvaným sloupem lampy do půlky motoru, z všeho se hulí pára a v neporušeným sněhu kromě vyrytých stop jen kročeje kamsi do dáli. Zastavim, krev nikde žádná, airbagy bouchnutý, klíčky furt v zapalování, tak volám jestli někdě neumírá v pangejtu, nic nikde ... tak jsem si zamumlal pro sebe cosi o božích mlýnech a jel sem dom :)
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Předchozí stránkaDalší stránka