Viděli jste už někdy bouračku?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Viděli jste už někdy bouračku?
Přímo naživo na vlastní oči 101 %  73%  [ 101 ]
Jen bezprostředně po 25 %  18%  [ 25 ]
Vidím akorát už odtahovky, prostě po všem 10 %  7%  [ 10 ]
Bouračku jsem nikdy neviděl :) 1 %  0%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 137

Odeslat příspěvekod maxie 18. 12. 2007 13:27

ace2 píše:Tak když jsi nagelovaný mladý frajírek jedoucí pod vlivem se samičkou vedle sebe, s vidinou brzkého páření tak slabší jedinci mají pak pocit díky vyplavovaným hormonům a alkoholu, že jsou na vrcholu potravního řetězce a tedy jsou neohrozitelní ve svém postavení. Tak pak přecenují své reálné schopnosti, které se však prakticky narozdíl od duševního stavu neměníz/quote]

Kdepak nagelovaný mladý frajírek, ale řidič z povolaní( 48 ) - takoví si po čase začnou myslet, že můžou skutečně všechno!!!(omlouvám se těm, kteří do tohoto stadia nikdy nedošli)!!!
Co se týče schopností, ty právě díky rostoucímu alkoholu slábnou k bodu mrazu!!!
Zpráva: http://www.ereses.cz/spolujezdkyne-nepr ... -plotu.htm
... to be yourself is all that you can do ...
maxie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Tommy11 18. 12. 2007 13:46

Jsem také mladý, ale vím, že alkohol za volant prostě nepatří! To samé musí člověk trochu znát fyzikální zákony a nejen šlapat na plyn dokud to jde...
Fiat Grande Punto 1,4/8V dynamic 3D; oranžová merengue
Koukněte také na naše webové stránky (viz. www :) )
Tommy11
Štamgast

Odeslat příspěvekod MELLO 18. 12. 2007 13:51

Já naopak střízlivý ani nedokážu kroutit koláček a za volantem se bojím 8)
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Michalek 19. 12. 2007 00:06

Tak nevím jestli se to dá brát jako bouračka, ale auto se dneska seznámilo s příkopem.

Jedu si jak idiot (přece to mám po půl roce v ruce, ne?) z Jablonného projedu kolem rybníčka, přejedu přejezd (na mapě dolní), vyjedu kopeček, zjistím že nic nevidím, protože světla pořád svítí nahoru do kopce místo na silnici, TomTom říká rovně, já si vzpomenu že ta cesta je rozbitá, strhnu řízení doprava do zatáčky, neodhadnu rychlost a levý bok auta už dře jednu stranu příkopu.

Sám bych se z toho nevyhrabal ani omylem, naštěstí za mnou jel človíček z místní firmy a hned ochotně zastavil a nakonec mě úspěšně vytáhl, auto tam bylo tak pod 45° úhlem.

Po ohledání auta jsem zjistil, že to odnesly pouze poklice a trošku je škráblý zadní nárazník, jinak nic, a že jsem se soukal dost daleko.

A poučení? Nejezděte ve tmě jako idioti :-)
Michalek
Kolemjdoucí

Předchozí stránka