Viděli jste už někdy bouračku?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Viděli jste už někdy bouračku?
Přímo naživo na vlastní oči 101 %  73%  [ 101 ]
Jen bezprostředně po 25 %  18%  [ 25 ]
Vidím akorát už odtahovky, prostě po všem 10 %  7%  [ 10 ]
Bouračku jsem nikdy neviděl :) 1 %  0%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 137

Odeslat příspěvekod Doupik 15. 11. 2007 13:28

K anketě mě vedlo to, že dneska jsem o půl sekundy neviděl žduchačku tří aut (brždění před přechodem), jen jsem uslyšel zajímavý zvuk a otočil se a auta v sobě... a tak jsem to měl několikrát, nikdy jsem nic neviděl naživo...
Co vy? Viz. anketa. A můžete samozřejmě napsat co jste viděli.

Ale na dálnici jsem se 2x hodně těsně vyhnul vlastní bouračce... poprvé když jsem jel opravovaným zúženým úsekem a najednou auto předemnou strhlo volant a v další milisekundě jsem zjistil, že uprostřed pruhu je takové to kotvítko přenosné značky, je to široké asi 80 cm a vysoké tak 40 cm, nevím z čeho to je... tak jsem to horko-těžko vyhnul a na dalších 3 km jsem viděl 4 auta měnit kola:D.
A podruhé když nedaleko předemnou kamionu praskla pneumatika a rozervaný plášť se objevil uprostřed dálnice, tak jsme všichni udělali fajné myšky, ale nic se nestalo;).
Doupik
Nováček

Odeslat příspěvekod mole 15. 11. 2007 13:32

predemnou na dalnici delalo SUV kotrmelce a nakonec skoncilo mimo dalnici na strese, ridicku jsem z toho auta pak s kamosem vytahoval... neprijemne
Opel Astra H Caravan 1.8 LPG
mole
Štamgast

Odeslat příspěvekod bleach 15. 11. 2007 13:41

jo, videl jsem na vlastni oci svoji bouracku z pozice ridice :(
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod Doupik 15. 11. 2007 13:44

bleach píše:jo, videl jsem na vlastni oci svoji bouracku z pozice ridice :(

:D No ještě si ty oči mohl zavřít, to bych ale musel udělat další hlasovací možnost :)
Doupik
Nováček

Odeslat příspěvekod Deli 15. 11. 2007 13:44

4x z podledu řidiče :mrgreen: ale samý drobnosti a už je to dávno :D
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod bobo23 15. 11. 2007 13:44

Na vlastní oči z oken mého bytu... auto nedalo při vjezdu na hlavní přednost... ten, co jel po hlavní jel min. 70 km/h a dalších pár desítek metrů klouzak jak káča...
16.11.07
Tohoto dne se dráček (Fiat Uno, r.v. 83) vydal na svou poslední cestu. Čest jeho památce... :cry: :cry:

5.11.2010
R.I.P. Fáčko :(
bobo23
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jony 15. 11. 2007 13:45

motorka srazila chodce a motorka jedouci po boku potom projela cca 4m ode mne...
"Keď Ťa život omrzí, keď Ti už nič nejde,
sadni si na diaľnicu, ono Ťa to prejde."
Jony
Nováček

Odeslat příspěvekod Lukino 15. 11. 2007 13:48

Jedna bouracka se stala primo pred myma ocima, z dvouproudove silnicie odbocuju na vedlejsku doprava, z ktere zaroven vyjizdi auto na tu dvouproudovku, ale na opacny smer.
Vidi ze blikam, tak se rozjizdi, jenze v rychlem pruhu po diagonale za mnou jelo jeste jedno auto, ktere on nevidel. tak se srazili. Sel jsem jim pomoct z auta, rana solidni, bocni a predni bagy venku, na moje auto dopadly takovy ty ulomky plastovych soucasti... nikomu se nic nestalo.

No a druhou jsem malem videl, jedu po D1 a najednou vidim cerny cary divne pres celou silnici, cerstve utrzena svodidla a za zatackou u sjezdu k benzince obracene auto strechou dolu. Uz tam byly jini co pomahali, tak jsem nezastavoval.
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod kefish 15. 11. 2007 13:49

Ja jednou aji videl tramvaj, jak zrovna vykolejovala :)
Jsem podpisový virus. Prosím, zkopírujte si mě, abych se mohl rozšířit.
kefish
Štamgast

Odeslat příspěvekod Kibitz 15. 11. 2007 13:50

bohuzel videl, vickrat
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Jony 15. 11. 2007 13:51

jo a pak jeste pri najizdeni na Svinovske mosty smerem na Porubu od Nove Vsi, tak tam jak je to nakonci ostre, tak prede mnou jeden Renault vyjel z pripojovaciho pruhu a naboural do auta v pravem jizdnim pruhu...
"Keď Ťa život omrzí, keď Ti už nič nejde,
sadni si na diaľnicu, ono Ťa to prejde."
Jony
Nováček

Odeslat příspěvekod Ota 15. 11. 2007 13:54

Vidim je v Praze dost casto, ale nejvic me zaujala ta, jak borec naboural auto pred sebou na uplne rovne silnici bez jedineho problemu. Mozna proto, ze jsem to byl ja :-)
Ota
Štamgast

Odeslat příspěvekod David T. 15. 11. 2007 13:56

Velkou jen jednou. Jinak většinou jen to opíraní aut na parkovištích.
Superb Sportline 2.0 Tsi 206kw 4x4
David T.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod CHiP 15. 11. 2007 13:58

Na živo jsem z autobusu viděl jak osobák porazil malýho kluka na přechodu, jeho následné sbírání ze silnice a odnos na chodník ... nestojí to za to. Lepší to nevidět. :wink:
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Mojm 15. 11. 2007 14:02

CHiP píše:Na živo jsem z autobusu viděl jak osobák porazil malýho kluka na přechodu, jeho následné sbírání ze silnice a odnos na chodník ... nestojí to za to. Lepší to nevidět. :wink:!/quote]

To same akorat mama s taskama a kluk 5 metru pred mamou.
Mondeo 2000 2.5 V6
Mojm
Pozorovatel

Další stránka