Autoshow 2007

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod pepek 21. 10. 2007 12:49

Velká bublina splaskla - nebylo nic k předvádění. Kvalitní a koukatelný tuning? cca 5% aut. Auto HiFi? - stejně jako tuning. Jediné, co bylo chvilku ke koukání, byl truck trial, ale jen do doby, než jeden z řidičů amatérsky zapíchl 813-ku mezi val hlíny a strom a nemohl vyjet. Tím to zakončil. Nikdo mu nepomáhal, tak to tam nechal a šel na oběd. IMHO to byl opravdu ztracený čas.
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod anonymni 21. 10. 2007 12:59

pepek píše: IMHO to byl opravdu [b]ztracený čas.s/b]
Sem to taky psal neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? :wink:
anonymni

Odeslat příspěvekod pepek 21. 10. 2007 13:07

LukasKoudak píše:
pepek píše: IMHO to byl opravdu [b]ztracený čas.s/b]
Sem to taky psal neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? :wink:

Však ti to prvenství neupírám. Jen konstatuji to samé :wink:
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Dusan 21. 10. 2007 15:10

Ja tam stravil asi tak tri hodiny z toho snad pul hodinu u prodeje listku. :( Jako kazdy rok tam nebylo nic moc special a spoustu znacek opet chybelo, ale pro nas co budeme na jare kupovat auto je to dobra moznost jak si prohlednout na jednom miste nekolik variant noveho auta aniz by musel clovek sjizdet pulku Prahy. Jako prvni sito to poslouzilo dobre.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 21. 10. 2007 17:17

Dusan: Ano. Já si chtěl sednout do H3,ale byl tam hlouček teens a každý sedal a fotil se,tak jsem šel o dům dál.
Pavel Mareš
Missák Garáže 2008

Odeslat příspěvekod Dusan 21. 10. 2007 17:31

Ja jsem takhle vzdal ty hodinare s Peugeotem venku.
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod RRAAFF 21. 10. 2007 17:38

Dusan: A máš už aspoň nějaký tip na tvé nové auto? Nová Mazda 6 je hezká a jestli si se současnou spokojen :wink:
Fabia 3 Combi 1,0 TSI 6MP Style MY21 - blind spot, adaptivní tempomat, care connect, DAB, parksystem P/Z...
Ex.Fabia 3 Combi 1,0 TSI DSG Style + 2x Škoda Rapid FL 1,0TSI ambition

Opel Vectra B 1.8 16V CD sedan 306000km
RRAAFF
Inventář

Odeslat příspěvekod OS 21. 10. 2007 17:47

nejhezčí z celé výstavy byl Dodge Charger a Ford Mustang v amerických legendách.
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod Dusan 21. 10. 2007 17:58

RRAAFF píše:Dusan: A máš už aspoň nějaký tip na tvé nové auto? Nová Mazda 6 je hezká a jestli si se současnou spokojen :wink:s/quote]

Novou Mazdu 6 jsem ani nevidel, natoz abych znal cenovou politiku a aktualni akce na jare pristiho roku. V kazdem pripade uz vim, ze neporidim jejiho bratricka Mondeo, ktere mne zblizka nazivo vubec nenadchlo. Nove Mondeo ma stejny problem jako stavajici Focus, tedy na svou tridu obrovska kara, coz je ale k prdu, protoze ma extremne spatne vyuzity dostupny vnitrni prostor. Sedacky rozhodne nepresvedcily a interier je takovej no nevim, specialne ta radobydrevena Ghia je naprosto strasna, v kombinaci s nic moc nabidkou motoru a velmi sebevedomou cenou je to ne moc atraktivni kombinace. Tedy alespon pro mne. To uz bych si za ty prachy radeji koupil Passat (kdo by to kdy rekl?). :hm
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 21. 10. 2007 18:00

Ten loňský ročník byl jaxi lepší... bohatší na značky (SAAB). Ale konečně jsem si sedl do nové Fabie, Imprezy a Chryslera 300C.
anonymni

Odeslat příspěvekod Dusan 21. 10. 2007 18:09

Jintaj píše:Ten loňský ročník byl jaxi lepší... bohatší na značky (SAAB). Ale konečně jsem si sedl do nové Fabie, Imprezy a Chryslera 300C.y/quote]

Ja jsem si ze Skodovek sednul jenom ze srandy do (not enough)Roomstera, zasmal jsem se pri predstave, ze bych v necem podobnem vezl rodinu na dovolenou dale nez do Letnan a podruhe pri pohledu na cenu 660.000Kc a pak do Octavia II jen abych si overil, ze ty sedacky jsou oproti konkurenci opravdu tak spatne jak si je pamatuji. Byly.
Imprezu jsem vynechal z te mam doted pupinky ;-) a Chrysler 300C take, ostatne mam v nem par set mil za volantem, takze mi to prislo zbytecne.
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod RRAAFF 21. 10. 2007 18:16

Co se týká pohodlí, tak by ti mohl vyhovovat saab 9-3, má sedačky fakt špičový, aspoň teda vector. A pokud chceš být in, tak jedině Vectra Caravan s OPC paketem (nebo to není jen paket Bonde? :D ), bohužel má už končit, takže ji možná nestihneš nebo doběh, škoda no :mrgreen:
Fabia 3 Combi 1,0 TSI 6MP Style MY21 - blind spot, adaptivní tempomat, care connect, DAB, parksystem P/Z...

RRAAFF
Inventář

Odeslat příspěvekod Dusan 21. 10. 2007 18:22

Severska auta maji vzdycky spickove sedacky, v posledni dobe je to jejich mozna uz posledni vyhoda. At Volvo nebo Saab posezenicko vzdy libove. Ja mam stale jako variantu Volvo V50 aneb Focus II + lepsi interier + kvalitni sedacky. :-)
U Saaba jedine neco mirne jeteho, protoze propad ceny je strasny a ceny novych dost unfriendly. Za mega uz by mne napadly jine vozy.
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod RRAAFF 21. 10. 2007 18:24

To je fakt, ty ceny toho Saabu. Jednou jsem zkoušel konfigurovat saab 9-3, motor 1,8t a pár věcí přidáš a jsi na milionu a čtvrt hnedka. Ty propady jsou pak obrovský.

RRAAFF
Inventář

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 21. 10. 2007 19:17

Dusan píše:Ja tam stravil asi tak tri hodiny z toho snad pul hodinu u prodeje listku. :(

Kdyby jsi nechodil předem jako všichni ale obešel to zezadu jak je to divadlo GoJa Music Hall tak tam u pokladen je každý rok úplně prázdno :wink:
MichaelJackie.S
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka