George_Couser píše:Jedli jste už někdo tady?
Celkem nic moc
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
kefish píše:Plumlov u Prostejova - restaurace u Paclu - obrovskej vyber, vyborne vari, lidovy ceny. Uz jsem tam se tam teda dlouho nedostal, tak doufam, ze se nezmenili.
HondaMan píše:Doporučuji Ranč Malevil
- obrovský výběr "domácích" jídel z různých koutů světa, možnost jídla na terase, příjemná a usměvavá obsluha, vše funguje tak nějak přirozeně. Nikdy jsem neměl pocit, že bych otravoval nebo tam byl navíc. Před nebo po jídle se můžete projít po místní "ZOO" (zdarma), zasporotvat si (Squash, tenis, golf, trampolíny, adrenalin park...), prohlédnout si mnoho soch z afriky, zaoffroadovat si...
rád se tam vracím
m.a.x.i.m.u.s píše:Prostředí krásné, porce velké a na pohled velmi pěkné a také dobré chuti. Což se tato kombinace moc často nevidí...
m.a.x.i.m.u.s píše:Prostředí krásné, porce velké a na pohled velmi pěkné a také dobré chuti. Což se tato kombinace moc často nevidí...
Alex.. píše:m.a.x.i.m.u.s píše:Prostředí krásné, porce velké a na pohled velmi pěkné a také dobré chuti. Což se tato kombinace moc často nevidí...
já tam byl a to prostředí na mě působí trošku sterilně .. no a chování servírky neskutečné (jako špatné)
m.a.x.i.m.u.s píše:Alex.. píše:m.a.x.i.m.u.s píše:Prostředí krásné, porce velké a na pohled velmi pěkné a také dobré chuti. Což se tato kombinace moc často nevidí...
já tam byl a to prostředí na mě působí trošku sterilně .. no a chování servírky neskutečné (jako špatné)
Zažili jsme tam jen číšníky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků