Kde se dobre najite ?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod burty s krenem 23. 11. 2024 20:53

Tos napsal kravinu vid
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Lukas063 23. 11. 2024 21:57

kua dědku...

burty... díky, jeden z top kandidátů je právě "na kopečku" , máme to nejblíž...
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod burty s krenem 23. 11. 2024 22:03

Ok. Menu je pět let stejný. A servírky nic moc. Což nejde poznat z Google. Ahoj dedku.
Ale na jednu návštěvu to špatný nebude. Opakovaně bych tam nešel. A je tam docela slušný lokální pivovar.
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod metyn 24. 11. 2024 06:12

burty s krenem píše:Tos napsal kravinu vid

to bylo na lukáše :D
metyn
Veterán

Odeslat příspěvekod koenzym.q10 8. 12. 2024 14:50

Nějaký tip na restauraci v těsné blízkosti (cca půl kilometru) od Divadla Pod Palmovkou?
Pro dva mimopražské seniory jako doplněk k lístkům do divadla? Nic příliš hogo fogo, nic moc exotického, filizoficky blíže ke knedlíku než ke kostce ve skluzu. Dík.
koenzym.q10
Štamgast

Odeslat příspěvekod polda 8. 12. 2024 18:20

Vzal bych něco na Sokolovské mezi
Českomoravskou a Palmovkou nebo naproti přes Vltavu v Holešovicích
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod koenzym.q10 8. 12. 2024 19:28

To jsou dost nekonkrétní tipy. :) Rád bych něco, kde vaří chutně, klidně klasiku, aby mohli dojet cca k divadlu, někam si zajít na jídlo, pak na představení, pak co nejblíž zpátky k autu a dom, žádné velké přesuny nejsou žádoucí. Něco jako hopovi po dvaceti letech vedle v rychlodotazech.
Zatím jsem pogooglil Kolkovna Dock a Aroma Dock, pár set metrů pěškobusem, koupíme jim voucher a sami se rozhodnou, kde ho prožerou. Ale bral bych tip na něco míň fádního.
koenzym.q10
Štamgast

Odeslat příspěvekod NoSwearek 8. 12. 2024 19:53

Já bych šel do Hadogu, ale to máš burgers a hotdogy, takže asi padá. Důchodce bych poslal do Jagušky, vlastně taková klasika co neurazí zásadně. Případně po cestě přizastavit u Šnytu a pak ten kilometr dojet po jídle. To je pro postarší lidi, co chtějí spíš českou kuchyň za mne dobrá volba. A nebo ještě pivovar Kilián je fajn a kousek relativně :)
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod hopa26 8. 12. 2024 20:44

koenzym, my nakonec spoko jakoze fakt fest. byl jsem jak v jirikove videni. obsluha nevtirave pozorna, jidlo opravdu strasne moc dobry, divadlo parada.
asi by se mi to libilo castejc, takovahle nebeznost. jak mi to je vzacny, sem z takove kultury vzdycky kdyz to klapne uplne paf.
asi ze to neni pokazdy pravidlo.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod koenzym.q10 10. 12. 2024 13:47

NS: Dík, ten Kilián nevypadá zle, je to ale opačným směrem, než přijedou, tak to možná nakonec vážně vyřešíme nějakým podnikem na trase Strakonická - Blanka, kde si jen přibrzdí na jídlo, a pak popojedou na Palmovku.
koenzym.q10
Štamgast

Odeslat příspěvekod polda 10. 12. 2024 16:11

Tady se taky dá,trochu jiné prostředí ale důchodci sem chodí
https://maps.app.goo.gl/ip1KgzRureKBqL4M9
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod koenzym.q10 13. 12. 2024 16:08

Ale nic, jsem *****.
koenzym.q10
Štamgast

Předchozí stránka