Výzva od MP, jak postupovat?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jouda.II 5. 5. 2008 19:20

Milan.cukrar píše:HondaMan:, proč jste si vybral jen část mé odpovědi? Abyste mohl dál obviňovat MP?

Proč se nezmíníte, že jsem napsal ......nebo budete volit spoustu výmluv a lží, projde to bez pokuty.

Proč spoustu výmluv a lží? To je pouze obrana. Jako ono i těch 11 kil za provedení odtahu je už celkem slušnej trest.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Inventář

Odeslat příspěvekod HondaMan 5. 5. 2008 19:22

Třeba proto, že spoustu výmluv a lží nevolím... když najdu za stěračem lístek od MP, tak jediné co jsem ochotný udělat je vzít ho a dát ho do tříděného odpadu...

Obecní povl si nezaslouží nic jiného než ignorování...
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod BEZY 5. 5. 2008 19:30

Milan.cukrar> tak pokud je ta pokuta 100,- tak to neni ještě tak hrozný, měl sem strach že bych musel zaplatit dalších 1100,- takže to klidně zaplatim... sou za to i nějaký body?
BEZY
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sherman 5. 5. 2008 20:11

jejda, kdo zas vytahl stare tema??
Ale dyz uz sem tu ... plati jeste osoba blizka??
Sem silenej a ničemu nerozumim...
Sherman
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod mlaskac 5. 5. 2008 20:26

obvineny z prestupku muze lhat jak chce, nedavno si jeden predseda prestupkove komise klepal na celo proc obvineny z prestupku lze kdyz aby to bylo fifty fifty bude muset vypovidat jeho partnerka a ta lhat NESMi.

pekna disproporce v neprospech poskozenych.
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod mlaskac 5. 5. 2008 20:26

Sherman píše:jejda, kdo zas vytahl stare tema??
Ale dyz uz sem tu ... plati jeste osoba blizka??

plati
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod mlaskac 5. 5. 2008 20:27

BEZY píše:Milan.cukrar> tak pokud je ta pokuta 100,- tak to neni ještě tak hrozný, měl sem strach že bych musel zaplatit dalších 1100,- takže to klidně zaplatim... sou za to i nějaký body?

pokuta od mp je prijmem rozpoctu obce - posli 500 na charitu nebo dej dar obecni skolce nebo primo obci a z prestupku se vylzi. obec netrati a vysledek je stejny.
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod mlaskac 5. 5. 2008 20:28

HondaMan píše:Třeba proto, že spoustu výmluv a lží nevolím... když najdu za stěračem lístek od MP, tak jediné co jsem ochotný udělat je vzít ho a dát ho do tříděného odpadu...

Obecní povl si nezaslouží nic jiného než ignorování...

nijak se cajtu nechci zastavat, jsou to jen lidi. vetsina mimo litacek je moc rada za tu praci a proste misto na kase v obchodaku delaji to co jim reknou. takze vinit pesaky s iq tykve ze jsou povl mi prijde jako nedostatek nadhledu. kdyby nedelali u MP skonci na pracaku.

takze respektNULA ale proc to resit nejak emotivne?
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod HondaMan 5. 5. 2008 20:45

Ale tak já to chápu, ale nelíbí se mi, když o me rozhoduje člověk, který je rád, že dodělal základku...
Stále si ale nemužu pomoci, že MP dělají uplně něco jiného než by měli... Kdyby místo lístečků za stěrače, které stejně 95% lidí ignoruje, raději hlídali pořádek v parcích, na ulicích... Zatím pokaždé když jsem mel co dočinění s MP, tak me buzerovali bud za to že jsem zastavil na zákazu stání, nebo že jsem stál na místě vyhrazeném pro klienty KB a byl jsem v KB... Až začnou dělat činnost, pro kterou byli stvořeni, tak je začnu "respektovat"... do té doby jsou u me spodinou národa...

Chápu ale, že dělají jen to co jim jejich né o mnoho chtřejší nadřízení nařídí...

Ryba *****í od hlavy...
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod pepek 5. 5. 2008 21:04

Tady jde i o to, že si tím hodně poloúchylů zvětšuje ego minimálně na dvojnásobek. Dostane přece od starosty velkou pistoli a částečnou moc nad druhými a to už je něco, co přiláká dost těch, co by jinak opravdu neměli na víc, než na rovnání palet ve skladu.
btw. Spíše se dá napsat, že v případě obecního póvlu ryba *****í od obou konců
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Totalschade 5. 5. 2008 21:06

na n@ve ukazovali jejich akcni zasah tady vedle na vsi. to bylo vzruso. zadny hovna v parcich :-D
goes: 3 - dyt mne znas, tak co resis?
ceda: nestačí to voroštovat na mokrý trávě?
Totalschade
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jouda.II 5. 5. 2008 21:13

totalschade píše:na n@ve ukazovali jejich akcni zasah tady vedle na vsi. to bylo vzruso. zadny hovna v parcich :-D

To bylo pěkný, když už měli všechny tři zloděje pohromadě, tak jim dva utekli. Asi koukaj kluci z Bohdanče na tu Policejní akademii nějak špatně.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Inventář

Odeslat příspěvekod mlaskac 5. 5. 2008 21:15

pepek píše:Tady jde i o to, že si tím hodně poloúchylů zvětšuje ego minimálně na dvojnásobek. Dostane přece od starosty velkou pistoli a částečnou moc nad druhými a to už je něco, co přiláká dost těch, co by jinak opravdu neměli na víc, než na rovnání palet ve skladu.
btw. Spíše se dá napsat, že v případě obecního póvlu ryba *****í od obou konců

jsi velkej kluk z velkeho mesta. na malych mestech obcich /nap uhnost/ ***** hlava i ocas treba jen kazde 5te rybe. v praze myslim ze ***** 70 procent ryb obousmerne. a velitele na malych mestech si pruser nedovoli protoze jim jde o kejhak a klidne uznaji chybu a omluvi se.

kdezto v praze jsem sel a vedoucim smeny se zaznamem z fotaku a normalne mi na ferovku na ceskomalinske rekl pres mrize rekl ... zkus si ztezovat hajzle a ja si tam pro tebe sahnu. tak jsem se z dekoval a podal stiznost jinde. nakonec jsem se dozvedel ze jsem ohrozoval dvouclennou hlidku na zivote .. dodnes to mam v kancelari vyvesene.
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod řidič BOB 6. 5. 2008 09:05

mlaskac: být to v Lázních Bohdaneč, tak Tě zastřelej :D
Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod speleo 6. 5. 2008 09:39

Jouda.II píše:
totalschade píše:na n@ve ukazovali jejich akcni zasah tady vedle na vsi. to bylo vzruso. zadny hovna v parcich :-D

To bylo pěkný, když už měli všechny tři zloděje pohromadě, tak jim dva utekli. Asi koukaj kluci z Bohdanče na tu Policejní akademii nějak špatně.

Mě spíš zaujalo, jak se ten typoň, i když na něj policajt mířil ostrou pistolí, na něj sápal. Bejt to v americe, je dávno po smrti. Ten člověk měl velmi nízký pud sebezáchovy a ten poliš měl střílet aspoň do vzduchu, to by takový hajzly zlodějský naučilo a nikam by ani strachy neutekli. Ze strany MPíků naprostá amatéřina :-|
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Předchozí stránkaDalší stránka