Výzva od MP, jak postupovat?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod loop 1. 10. 2007 10:55

že vám zato oslík stojí. když ho budete ignorovat, uděláte líp - myslím, že to ho nazlobí víc. šedá myška potřebuje pozornost aspoň tady, když se mu vyhýbá v životě.
loop
Štamgast

Odeslat příspěvekod p0etrik 1. 10. 2007 10:56

abych byl uprimny, docela se divim ze ho tady znova tolerujou, kdyz vi kdo to je
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod CEO 1. 10. 2007 10:59

už to má spočítané :D
CEO

Odeslat příspěvekod srsan 1. 10. 2007 11:58

CEO: A co mám jako spočítané? Myslíš si, že kdo dostane BANána, tak nemůže přispívat pod jiným NICKem, popř. pod jinou IPadresou?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Naposledy upravil srsan dne 1. 10. 2007 12:05, celkově upraveno 1
srsan
Nováček

Odeslat příspěvekod srsan 1. 10. 2007 12:02

pepek píše:Když už je tu OT, tak něco spíše k věci - navrhuji každý příspěvek od "srsan" alias "osobne" označovat pro adminy a od hošan za chvilku dostane snad už konečný BAN.
srsan
Nováček

Odeslat příspěvekod JackNO.1 1. 10. 2007 14:28

srsan píše:
pepek píše:Když už je tu OT, tak něco spíše k věci - navrhuji každý příspěvek od "srsan" alias "osobne" označovat pro adminy a od hošan za chvilku dostane snad už konečný BAN.
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod BEZY 5. 5. 2008 15:05

Ahoj, zaparkoval sem na místě kde proběhlo blokové čístění - auto mi pochopitelně odtáhli, takže sem musel vysolit 1100,- za odtahovku a ještě k tomu mi dali za stěrač předvolání k městkáčům a těm se mi už platit nechce... četl sem si úvodní příspěvky tématu, proto se chci zeptat jestli i dnes platí, že nemusím na výzvu nijak reagovat (v mojí výzvě je totiž uveden jiný zákon než zmiňují na http://www.straznici.cz) nebo jestli se tam musim stavit a kolik případně cca bude celá ta sranda stát?

Obrázek
BEZY
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HondaMan 5. 5. 2008 15:28

Tuším, že MP vůbec nemají právo tě předvolávat pomocí bločku...
Ale nerad bych tě uvedl v omyl... počkej na pepka, ten ti to vysvětlí :-)

Btw. velmi šikovné stránky s touhle tematikou jsou http://www.straznici.com
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod Milan.cukrar 5. 5. 2008 17:55

ale na těch stránkách je to i jinak.
Jsou dvě možnosti, buď se jako chlap přiznáte a zaplatíte pokutu, (známá šla se svěšenou hlavou a odešla jen s pokutou 100Kč ,nebo budete machrovat a může to být i dražší)

nebo budete volit spoustu výmluv a lží, projde to bez pokuty.
Ale jak jste sám uvedl, zaparkoval jste vy, doložil jste to i lístečkem z KV i číslem. Myslíte si, že se k této informaci nedostane MPa další orgány?
Přeji všem pohodu. Milan
Milan.cukrar
Nováček

Odeslat příspěvekod Jouda.II 5. 5. 2008 18:21

Milan.cukrar píše:ale na těch stránkách je to i jinak.
Jsou dvě možnosti, buď se jako chlap přiznáte a zaplatíte pokutu, (známá šla se svěšenou hlavou a odešla jen s pokutou 100Kč ,nebo budete machrovat a může to být i dražší)

Ale jak jste sám uvedl, zaparkoval jste vy, doložil jste to i lístečkem z KV i číslem. Myslíte si, že se k této informaci nedostane MPa další orgány?

A ty si myslíš, že by to městskej póvl mohl použít jako důkaz? Chacha, prober se
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Inventář

Odeslat příspěvekod HondaMan 5. 5. 2008 18:33

Jouda: Nech ho... on je jen dalším vohnoutem, který dělá to, co mu "vrchnost" přikáže...
Já bych to viděl tak, že kdo chce, tak at si platí sběrače hoven s rozšířenou působností a kdo nechce, at klidně dál ignoruje tuto spodinu národa, kterou nevzali ani k policajtům :-)
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod mlaskac 5. 5. 2008 18:54

Milan.cukrar píše:ale na těch stránkách je to i jinak.

utekl jsem MP UnL, hledalo me nekolik hlidek a vzdali to. Takze tady timto se vubec nebudou trapit, MP ma i jinou praci.

Mj jsem tedka dvakrat pockal laser MPkladno a PCR v praze a pokazde meli 10-15 km rezervu! a kolikrat to v klidu prejdou (dle situace)
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod Milan.cukrar 5. 5. 2008 19:00

Milý Joudo:
"A ty si myslíš, že by to městskej póvl mohl použít jako důkaz? Chacha, prober se"
Nemluvil jsem o žádným povlu, ale připouštím možnost "MPa další orgány"
Prosím opět bez urážek.
Přeji všem pohodu. Milan
Milan.cukrar
Nováček

Odeslat příspěvekod pepek 5. 5. 2008 19:09

Milej skladníku, obecní póvl byl, je a bude vždy jen obecní póvl, nic víc a možná spíš míň. Tady se o jiném k.s.i.n.d.l.u nemluví, takže sem netahej nějaké jiné přirozené či nepřirozené orgány. Pokud cítíš, že tě někdo uráží, nenavštěvuj toto forum a jdi provozovat řitní alpinismus na jiné forum, které slouží obecním poskokům
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milan.cukrar 5. 5. 2008 19:11

HondaMan:, proč jste si vybral jen část mé odpovědi? Abyste mohl dál obviňovat MP?

Proč se nezmíníte, že jsem napsal ......nebo budete volit spoustu výmluv a lží, projde to bez pokuty.
Přeji všem pohodu. Milan
Milan.cukrar
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka