Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
HrdinaJan píše:Porad mala cena. Klidne at stoji treba 2000. Ja to za ni dam. Jen at je dalni co k cemu. At po ni nejezdi po vraky v levym pruhu 110 a at se kamionaci trochu proberou. Zatim je to tak 80-20 kreten vs normal.Dalnice mi rocne usetri daleko vic penez a casu nez nejakej blbej 1000 kc.
Hond4r píše:HrdinaJan píše:Porad mala cena. Klidne at stoji treba 2000. Ja to za ni dam. Jen at je dalni co k cemu. At po ni nejezdi po vraky v levym pruhu 110 a at se kamionaci trochu proberou. Zatim je to tak 80-20 kreten vs normal.Dalnice mi rocne usetri daleko vic penez a casu nez nejakej blbej 1000 kc.
Presne tak. Kdyby stala 10x tolik a slo videt ze se dalnice opravuji tak to zato stoji.
OS píše:Hond4r píše:HrdinaJan píše:Porad mala cena. Klidne at stoji treba 2000. Ja to za ni dam. Jen at je dalni co k cemu. At po ni nejezdi po vraky v levym pruhu 110 a at se kamionaci trochu proberou. Zatim je to tak 80-20 kreten vs normal.Dalnice mi rocne usetri daleko vic penez a casu nez nejakej blbej 1000 kc.
Presne tak. Kdyby stala 10x tolik a slo videt ze se dalnice opravuji tak to zato stoji.
Kdyby stála 10 000Kč, tak by to opravdu bylo znát, jezdili by po dálnici jen ti, co opravdu potřebují jet. Taková dálnice pro vyvolené.-/quote]
Hond4r píše:HrdinaJan píše:Porad mala cena. Klidne at stoji treba 2000. Ja to za ni dam. Jen at je dalni co k cemu. At po ni nejezdi po vraky v levym pruhu 110 a at se kamionaci trochu proberou. Zatim je to tak 80-20 kreten vs normal.Dalnice mi rocne usetri daleko vic penez a casu nez nejakej blbej 1000 kc.
Yorkin píše:Nejspravedlivejsi by samozrejme bylo o 10h na 1l zvysit spotrebku na benzin a nejspis by se i vybralo o dost vic, ale co uz...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků