Dálniční známka 2008: 1000Kč

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod George_Couser 30. 8. 2007 14:23

Co vy na to? :hm
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod Vody 30. 8. 2007 14:26

že je mi to fuk, protože ji nemám a ani kupovat nehodlám
PS: ale tata bude nas.ranej
Naposledy upravil Vody dne 30. 8. 2007 14:27, celkově upraveno 3
MB W202 C200 100KW
Vody
Inventář

Odeslat příspěvekod OS 30. 8. 2007 14:26

Nic, nepotřebuji ji.
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukino 30. 8. 2007 14:30

Bych nerekl ani slovo, kdyby to na tech silnicich bylo videt.
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod HrdinaJan 30. 8. 2007 14:32

Porad mala cena. Klidne at stoji treba 2000. Ja to za ni dam. Jen at je dalni co k cemu. At po ni nejezdi po vraky v levym pruhu 110 a at se kamionaci trochu proberou. Zatim je to tak 80-20 kreten vs normal.Dalnice mi rocne usetri daleko vic penez a casu nez nejakej blbej 1000 kc.
HrdinaJan
Veterán

Odeslat příspěvekod kefish 30. 8. 2007 14:32

Stovka navic me nezabije, ale vzhledem ke stavu dalnic povazuju za nehoraznost vubec neco vybirat.
Jsem podpisový virus. Prosím, zkopírujte si mě, abych se mohl rozšířit.
kefish
Štamgast

Odeslat příspěvekod Hond4r 30. 8. 2007 14:34

HrdinaJan píše:Porad mala cena. Klidne at stoji treba 2000. Ja to za ni dam. Jen at je dalni co k cemu. At po ni nejezdi po vraky v levym pruhu 110 a at se kamionaci trochu proberou. Zatim je to tak 80-20 kreten vs normal.Dalnice mi rocne usetri daleko vic penez a casu nez nejakej blbej 1000 kc.

Presne tak. Kdyby stala 10x tolik a slo videt ze se dalnice opravuji tak to zato stoji.
Speed doesn't kill. Driving like an idiot does.

Každý strážník si přál být policistou..
Hond4r
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod OS 30. 8. 2007 14:37

Hond4r píše:
HrdinaJan píše:Porad mala cena. Klidne at stoji treba 2000. Ja to za ni dam. Jen at je dalni co k cemu. At po ni nejezdi po vraky v levym pruhu 110 a at se kamionaci trochu proberou. Zatim je to tak 80-20 kreten vs normal.Dalnice mi rocne usetri daleko vic penez a casu nez nejakej blbej 1000 kc.

Presne tak. Kdyby stala 10x tolik a slo videt ze se dalnice opravuji tak to zato stoji.

Kdyby stála 10 000Kč, tak by to opravdu bylo znát, jezdili by po dálnici jen ti, co opravdu potřebují jet. Taková dálnice pro vyvolené. :)
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukino 30. 8. 2007 14:39

OS píše:
Hond4r píše:

Kdyby stála 10 000Kč, tak by to opravdu bylo znát, jezdili by po dálnici jen ti, co opravdu potřebují jet. Taková dálnice pro vyvolené. :)-/quote]

Aspon by se prestalo nadavat ze je drahej benzin Mr. Green
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod Yorkin 30. 8. 2007 14:39

Tisicovka je asi pulka jedne nadrze, tzn. asi na benzin na tri dny (jezdim minimalne ;-)). Porad stokrat lepsi takhle, nez aby i osobaky platily mytny podle poctu ujetych km po dalnicich... Nejspravedlivejsi by samozrejme bylo o 10h na 1l zvysit spotrebku na benzin a nejspis by se i vybralo o dost vic, ale co uz...
Volvo XC70 2.5T + Volvo V70 2.5TDi + Saab 99 GL + Simca 1301
Yorkin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OS 30. 8. 2007 14:40

Lukino: Já neříkám, že by to bylo špatné. Nebo, že bych si stěžoval, prostě by to zřejmě melo takový důsledek.
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod kefish 30. 8. 2007 14:41

Hond4r píše:

Ty musis byt v obchodech celkem proslavena kavka :D
kefish
Štamgast

Odeslat příspěvekod ds 30. 8. 2007 14:42

Yorkin píše:Nejspravedlivejsi by samozrejme bylo o 10h na 1l zvysit spotrebku na benzin a nejspis by se i vybralo o dost vic, ale co uz...

To by teda nejspravedlivější nebylo. Pokud budeme totéž uvažovat u nafty, zaplatí za dálniční poplatek i městská Karosa Dopravního podniku, která nikdy nevyjede z ahranice města.
ds
Nováček

Odeslat příspěvekod Nick2 30. 8. 2007 14:42

no ve svem okoli casto slycham, ze lidi radeji dalnici (D1) objizdi jinudy (ikdyz maji dalnicni znamku) a pokud musi jet treba brno-praha na letiste, radeji zvoli brno-blava (pokud se na dane misto nelita i z Brna)

radeji bych si priplatil par korun za tu lednicku, nebo co ty kamiony furt vozi, bo pak jsem u nas casto "nucenej" jezdit pokud to de v levym pruhu, ikdyz v pravym vyjmecne nejsou kamiony..
Naposledy upravil Nick2 dne 30. 8. 2007 14:43, celkově upraveno 1
Nick2
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Tada 30. 8. 2007 14:42

***** se na ne, na gizdy! :!:
Tada
Štamgast

Další stránka