mate radi svoje auta?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

máte rádi své auto
ano 78 %  78%  [ 78 ]
ne 5 %  5%  [ 5 ]
je to spotřebka/pracovní nástroj 9 %  9%  [ 9 ]
je to sráč do kterýho jen sypu peníze 8 %  8%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 100

Odeslat příspěvekod metaljohn 22. 8. 2007 21:33

Měl jsem rád všechny auta, co jsme kdy měli (Fiat Uno, Škoda Felicia a teď Fiat Stilo). Když jsme prodávali Uno, bylo mi tak 8 let a obrečel jsem to. Když jsme prodávali Feldu, bylo mi 17 a obrečel jsem to taky...Prostě k těm autům cítím vztah a v přední masce a světlech vidím jejich výraz, jako by to auto bylo živý a nešlo jen o věc :)

Ještě jsem si vzpomněl, jak jsme prodávali feldu. Bylo to docela náhlý. Věděl jsem, že brzo půjde pryč, ale nevěděl jsem přesně den. Říkal jsem si, že bych si ji ještě mohl naposledy vyfotit. Rozum říkal, ať počkám, že je trochu špinavá (byl prosinec), ale něco vevnitř dotíralo, ať to vyfotím. Vyfotil jsem ji a večer si pro ni (pro mě absolutně nečekaně) přijeli z áček. Byl jsem sakra rád, že jsem neposlechl rozum a ještě to stihl :)
BMW 130i, Fabia IV
metaljohn
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod -JxJ- 22. 8. 2007 21:53

Tak asi, mám rád svý auto, dokud s ním nejsou problémy, pak nastává čas výměny bez jakýhkoliv emocí . Je to přepravovadlo z místa na místo, ale baví mě ho pravidelně zvenku i zevnitř umýt, venku na zahradě jen vodou, houbou a utěrkou. Každou výměnou se zkracuje doba, po kterou se střílí z novýho škrábance.
-JxJ-
Nováček

Odeslat příspěvekod HondaMan 22. 8. 2007 21:54

Mám rád každou Hondu co nám stojí v garáži.....
A pak mám taky rád služební auta, protože jezdí zadarmo:-D
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod Caddy 22. 8. 2007 22:12

kdyz tu slysim ty pribehy obreceni nejakeho auta, tak nejvic me asi vzalo, kdyz tata prodal Aro, z otho jsem se fakt tyden nemohl vylizat...no a podruhe BMW 520...opravdu vymazleny kousek E12, k tomu jsem mel taky mimoradny vztah...
Caddy
Amík roku 2006

Odeslat příspěvekod eLzyx 22. 8. 2007 22:33

hmm... moje dosavadní auta ...
škoda 120L rv88 - žádná škoda, že už je pryč. Sranda s ní sice byla, ale pořád ji opravovat a seřizovat mne nebavilo
Opel Astra rv93- moje momentální vozidlo, ve stavu nepojízdném. Už mne taky nebaví jej pořád spravovat. Je fakt, že už má odsloužíno. A podobu co sloužila, sloužila dobře.
služební Fábie - ještě, že už ji nemám, vždycky mne z ní ku*evsky bolely záda.

Tak to vypadá, že na mne ta automobilová láska zatím čeká :hm
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod Koby 22. 8. 2007 22:39

Já svoje auto mám fakt hodně moc rád. Dělá mi jenom samou radost, 16 000km při 170 000km bez závady, moc to nežere když jedu normálně, hlavně se mi ale líbí i designem :)

JInak slzy v očích sem měl taky při prodeji prvního auta, i když sem furt sypal peníze, nakoenc mě to dostalo :)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod Kibitz 22. 8. 2007 23:15

K autum jsem si nikdy nejaky kladny, natoz citovy vztah nevytvoril. Spis nutny zlo. Ale s motorkama to je jiny, kdykoliv jsem nejakou mel, tak byla ve 101% stavu, vymazlena, jakakoliv projeta dira nebo kaminek me bolel u srdce! :)
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Luboš*** 23. 8. 2007 00:01

Samozřejmě že mám svá auta rád, i když s tou fábií je to tak na hraně...
Luboš***
Štamgast

Odeslat příspěvekod Caddy 23. 8. 2007 01:45

Lubos: k fabii si lze vybudovat vztah? a jeste ke vsemu pozitivniho charakteru? :)))
Caddy
Amík roku 2006

Odeslat příspěvekod Jean ViC 23. 8. 2007 14:53

A ja kdyz cliu popral dobrou noc, tak sem byl za idiota :)
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Dr. 120L 23. 8. 2007 15:15

kdepak, auto je pro mě jen sráč do kterýho sypu prachy abych si pak mohl trošku zlepšovat pošramocené ego na českých silnicích na chudácích ve felckách a fávu :-)
Dr. 120L
Inventář

Odeslat příspěvekod Yorkin 30. 8. 2007 17:16

Já sice na svoje auta vždycky hrozně nadávám, ale nikdy je nejsem na konec schopný prodat... V poslední době mají tendenci se mi švédské plechovky nějak kupit ;-), ještě, že mám sestru, sestra přítele atd... takhle zastanou v rodině.
Volvo XC70 2.5T + Volvo V70 2.5TDi + Saab 99 GL + Simca 1301
Yorkin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ufi 30. 8. 2007 18:01

teď jsem si ověřil že to je jenom něco co potřebuju. právě mi to soused naboural a ani mě tak neštvalo že mi načechral blatník a poškrábal metalízu a urval levý zpětný zrcátko, ale víc mě štve, že jestli mi to mechanik opraví až v pondělí, že budu mít v pondělí komplikace dojet na poradu a v sobotu s tím radši nepojedu, ačkoli jsem chtěl jet pryč. v dnešní džungli se cítím bez zrcátka nesvůj.
nikdy neříkej nikdy. to bylo: kdo si může takovej hnus koupit (roomster). a už ho mám doma.
Ufi
Nováček

Odeslat příspěvekod MKMAN 30. 8. 2007 19:08

Dr. 120L píše:kdepak, auto je pro mě jen sráč do kterýho sypu prachy abych si pak mohl trošku zlepšovat pošramocené ego na českých silnicích na chudácích ve felckách a fávu :-)//quote]

mnohem lepe mi udela opacny efekt. nabizim k zapujceni fiat 625e
tádydádydádyda
MKMAN
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod korado 30. 8. 2007 20:45

auto mam rad, nakolko je to moje prve... dokonca mu aj sem-tam vynadam, hlavne ked sa nieco pokazi, a mam taky pocit akoby malo dusu... vzdy ked mu pohrozim ze pojde z domu ide ako hodinky Mr. Green
korado
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka