m4lcolm píše:JencekSF píše:s byl preklep, omluva velevazenemu m4lcolmovi...
V pohodě, já se dobře bavím.../quote]
vod toho snad ta garaz je, ne?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
m4lcolm píše:JencekSF píše:s byl preklep, omluva velevazenemu m4lcolmovi...
V pohodě, já se dobře bavím.../quote]
m4lcolm píše: Kdyby nebyli takoví tupci, co na retardéru nezpomalujíKalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail píše:m4lcolm píše: Kdyby nebyli takoví tupci, co na retardéru nezpomalují
- ´eavy
- Pozorovatel
m4lcolm píše:S Feldou toho mimo obec moc nepředjedeš, takže chápu tvůj boj...:/quote]
Deli píše:m4lcolm píše:S Feldou toho mimo obec moc nepředjedeš, takže chápu tvůj boj...:/quote]
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
By ses divil![]()
speleo píše:Alex.. píše:loop píše:jacek: proto nemám rád vychovávače, mravokárce a spelea. l/quote] Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
závidíš že moje popularita stoupá, co? Mr. GreenG/quote]
Deli píše:m4lcolm píše:S Feldou toho mimo obec moc nepředjedeš, takže chápu tvůj boj...:/quote]
By ses divil![]()
Snail píše:m4lcolm píše: Kdyby nebyli takoví tupci, co na retardéru nezpomalují
- m4lcolm
- Trvalý BAN
JackNO.1 píše:m4lcolm píše:Já si ten zákon vykládám tak, že se držím svého jízdního tempa - tedy žádné naschvály a zrychluju stejně, jako obvykle.Ale abych čekal, až mě předjede na výjezdu z obce maník ve FI htp se zařazenou pětkou, to ne... Mr. Greenk/quote]
hm, tak to je chyba na tvé straně... Pokud Tě někdo předjíždí, ty mu NESMÍŠ zrychlovat a jinak znesnadňovat předjíždění...e/quote]
m4lcolm píše:Deli píše:m4lcolm píše:S Feldou toho mimo obec moc nepředjedeš, takže chápu tvůj boj...:/quote]
By ses divil![]()
Ani ne, kdysi jsem ji měl. Chce to patřičnou přípravu, zrychlit přesně jak říká Jencek včas a pak doufat, že nezačne ten traktor zrychlovat. Mr. Green Mr. Greene/quote]
JackNO.1 píše:hlobilp píše:JackNO.1: tohle mi prave prijde divne... to jako mam pri vyjezdu treba z obce prestat zrychlovat kdyz se nekdo rozhodne, ze bude predjizdet a nema na to? To ho mam pote, co me 60km/h predjede opet ja predjizdet? To by v tom pripade on taky musel prestat zrychlovat... beru to z pohledu meho auta co mam, kdyz by se nejaky majitel S105 rozhodl, ze me predjede. Ne ze by mi to nejak vadilo, ale moje akcelerace z 50 na 90 je asi 3x rychlejsi.... tak proc bych se mel nechat omezovat a zvysovat riziko na silnici
hele, zákon hovoří jasněty nesmíš nikomu znemožňovat předjetí
nikde se nepíše, jestli je výjimka při výjezdu z obce...j/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků