ko.oti jeste nevymreli

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod mvb 21. 8. 2007 15:40

tak si dnes v klidku jedu, zpomalim na 20ce na 30 tacho hupsnu prez retarder a jedu si klidne dal... za mnou nejaky borec (asi to tam zna a najde si nejlepsi misto) profrci prez ten retarder a zacne me predjizdet... ja stale zrychluju od toho prahu a se.u na nej a tak se nedostane kapotou ani na uroven meho kufru... po chvili me predjizdi zase - ja dam nohu z plynu a uhnu mu (proc jen jsem to ja blbec delal?:shock: ) pote zpomali a asi kilak jede 20 tacho a pri naznaku predjizdeni zrychli a cpe se doprostred... :tleskani casu mam dost a tak jedu krokem za nim... byt kdybych chtel tak ho asi predjedu, ale silnice je uzka a klikata tak na to kaslu... pak nastesti uhyba...
mvb
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod salam01 21. 8. 2007 15:43

Je to č...k, co jiného dodat? :roll:
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Hustoles 21. 8. 2007 15:46

:roll: :oboze
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod mvb 21. 8. 2007 15:50

salam01 píše:Je to č...k, co jiného dodat? :roll:-/quote]

vim, neni na tom moc co resit... chtel jsem si tak trochu ulevit... Mr. Green
mvb
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 8. 2007 15:56

mvb: kdybys mu při prvním pokusu o předjetí nezrychloval, nestalo by se pravděpodobně nic a ty bys nemusel zakládat tenhle thread... ;-)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod mvb 21. 8. 2007 16:00

to je jasny... ale on mohl predpokladat ze cca 25 real nebude moje konstantni rychlost na okresce Mr. Green
mvb
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod lukee155 21. 8. 2007 16:01

Měl jsem podobnou příhodu. Na velké křižovatce jsem odbočoval z hlavní na vedlejší, tak tak mi nedali přednost 2 "machři" ve staré orezlé Mazdě, nejspíš s čerstvým řidičákem. Jeli jen o kousek předemnou a najednou zahli do připojovacého pruhu z místní benzínky (bez blinkru) a jeli tak 20 km/hod. Předjel jsem je tedy a hned jak jsem kolem nich projel, viděl jsem v zrcátku jak se vrátili do pruhu a drtili to za mnou co Mazda dala. Na přehledném úseku okresní silnice nebyli schopni mě předjet, furt nalepení na kufru. Když jsem začal vjíždět do obce, zpomalil jsem, protože tady je dost nebezpečná křižovatka. A "borci"?? Předjeli mě zprava, přes zebry, pač tady se cesta rozbíhá doprava doleva a rovně. Zatleskal jsem jim za tento úctyhodný výkon :tleskani Doufám že se takoví *ůráci brzo rozstřelí někde o strom, vůbec bych je nelitoval.
6300
lukee155
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 8. 2007 16:16

mvb píše:to je jasny... ale on mohl predpokladat ze cca 25 real nebude moje konstantni rychlost na okresce Mr. Green

je úplně jedno, co on mohl předpokládat... On Tě začal předjíždět a Ty jsi zrychlil. Porušil jsi předpis, takže nechápu, proč si ještě stěžuješ... Narazil jsi prostě na vola, kterej Ti chtěl oplatit, že jsi ho omezil...
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod m4lcolm 21. 8. 2007 16:17

JackNO.1 píše:mvb: kdybys mu při prvním pokusu o předjetí nezrychloval, nestalo by se pravděpodobně nic a ty bys nemusel zakládat tenhle thread... ;-);/quote]

Kdyby nebyli takoví tupci, co na retardéru nezpomalují nebo musejí předjíždět na výjezdu z obce (a pak být překvapeni, že zrychluje i ten vpředu), nemusel by zakládat tento thread.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod m4lcolm 21. 8. 2007 16:17

JackNO.1 píše:je úplně jedno, co on mohl předpokládat... On Tě začal předjíždět a Ty jsi zrychlil. Porušil jsi předpis, takže nechápu, proč si ještě stěžuješ... Narazil jsi prostě na vola, kterej Ti chtěl oplatit, že jsi ho omezil...t/quote]

A proč by se on měl omezovat? Pokud mu nezrychloval nějak extrémně.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Bond007 21. 8. 2007 16:22

protoze mu zryhcloval..proste kdyz te nekdo predjizdi nemel bys zrychlovat... tady vidis jaka je demence ciste se ridit zakonama ;)
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod loop 21. 8. 2007 16:25

a nebo někoho na silnici vychovávat!
loop
Štamgast

Odeslat příspěvekod m4lcolm 21. 8. 2007 16:27

Já si ten zákon vykládám tak, že se držím svého jízdního tempa - tedy žádné naschvály a zrychluju stejně, jako obvykle. 8) Ale abych čekal, až mě předjede na výjezdu z obce maník ve FI htp se zařazenou pětkou, to ne... Mr. Green
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod xzdenda 21. 8. 2007 16:37

Nechci se vmesovat do tveho vykladu zakona, ale nevim , jak si zneni " pri predjzideni nesmis zrychlovat :hm ani jinak branit predjizdejicimu vozidlu v predjizdeni" chces vylozit jako ze si zrychlujes svym tempem :tleskani

Kazdopadne ten ridic byl koko.t, ale prvni chybu udelal mvb
xzdenda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mvb 21. 8. 2007 16:53

ciste podle zakona... pocita se jako predjizdeni kdyz predjizdejici jede po leve strane vozovky kdesi za mnou? jak jsem psal... dostal se sotva na uroven kufru... kdyby uz byl -+ na me urovni, tak mi nebude delat problem dat nohu z plynu, nebo klidne pribrzdit... 8)
mvb
Pozorovatel

Další stránka