hovado ve stribrne octavce

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod hlobilp 19. 8. 2007 22:12

Bond007 píše:me je uplne jedno jak rychle kdo jezdi, ja se snazim prizpusobovat situaci a vyjit ostatnim vstric, nerad nekoho omezuju a nerad jsem nekym omezovanej...ja na silnici naschvaly nedelam, me je dela spousta lidi..otazkou je, kdo je pak nebezpecnejsi.. ;)

s timhle presne souhlasim...... asi se snazi vychovavat
Hyundai i30
Sony Xperia Neo V
Fujitsu AH531
hlobilp
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod m4lcolm 19. 8. 2007 22:12

Rebikvpanice píše:Jak už sem s Tebou psal.) Když už nic tak aspoň urazit:) na co Tobě odpovídat.) Je to prostě jediná věc, nikoho na silnici nezajímá že Tvým zájmem a koníčkem je jezdit rychle:) Lidi maj totiž na práci důležitější věci a chtěj se v pohodě dostat domu. To že musej dobržďovat za kamion jen proto že ty se vyžíváš v tom jet rychle je prostě jen nasere a něco si pomyslí o Tvym intelektu.) Nebo myslíš že někdo řekne, "Fýha ten to v tom provozu mrská, to je borec"?:)t/quote]

:tleskani :tleskani Že se hoši navzájem obdivují ještě neznamená, že jim zatleskají i ti s mozkem.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod m4lcolm 19. 8. 2007 22:13

JencekSF píše:jedu klidne 240km/h ale chovam se ohleduplne

Tvoje inteligence ti asi nedovoluje pochopit, že se to v českých podmínkách vzájemně vylučuje.
Naposledy upravil m4lcolm dne 19. 8. 2007 22:16, celkově upraveno 1
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Majkie 19. 8. 2007 22:15

Bond007 píše:majkie: me italie a francie maximalne vyhovuji..na pravidla se sere ale nikdy sem nemel problem se kamkoli dostat ;) a nikdo na me netroubil,holt jsi lopata..a v nemecku dodrzuji predpisy jak ktere...rychlost vetsinou striktne..ale razeni se do pravyho, to delaji ze neznaji, pritom tam plati to co u nas, tzn kdyz nepredjizdis, tak supajda do pravyho...

No sem lopata, protože nemám antiradar a překročení o třicet v obci už mi přišlo dostatečné. Ale tak tam se troubí furt, neberu si to osobně. Jako na stříbrnou oktávu si troufnou, ale mladí kluci se stříbrnejma bavorama tam bývají synové mafiánů, tak se tě báli. :D
S tím řazením do pravého v Německu máš pravdu, ale německý mozek pracuje podle jiného algorytmu než tvůj, takže to nemáš šanci pochopit. :)
Ignorance is bliss
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Bond007 19. 8. 2007 22:18

majkie: no antiradar je ti v italii stejne k nicemu ;) treba ti troubil na pozdrav a obdivoval tvou hustou karu :D mimo to ja tam byl naposled cervenym , ne stribrnym :D To nevraceni do pravyho jsem nedavno resil s jednim nemeckym kolegou kterej rikal ze nejlepsi je je vsechny podjet :D a to je to echt nemec, jen se toho neboji :D
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod m4lcolm 19. 8. 2007 22:20

majkie: tos byl někde v jižní polovině Itálie, že? Na severu mi to přišlo docela v pohodě.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Majkie 19. 8. 2007 22:26

malcolm: Jo, i na jihu, sever celkem ok, čím jižněji, tím hůř.
Suvenýr z Florencie: http://galerie.autorevue.cz/showphoto.p ... puser=1400

Bond: Tak nejsou všichni Němci stejní, ale na silnici je prase výjimkou. U nás ne. Samozřejmě pojem "prase" má každý jinde, takže jsme tam , kde jsme byli. :)
Ignorance is bliss
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Bond007 19. 8. 2007 22:29

majkie: ale on neni zadny prase, ridi celkem defenzivne..akorat ho taky sere jet v kolone v levym kdyz ma vedle sebe dva volny pruhy
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majkie 19. 8. 2007 22:34

Bond: Tak to jsi dost nadsadil, jezdím do Německa každý týden a to co popisuješ se tam opravdu neděje. U dvouproudovky ano, ale to je zase dané tím, že lidi se nechtějí táhnout za kamionem - v Německu lidi počítají, že se tam jezdí i 200 a víc, takže by mohli mít problém s následným vybočením. U nás se předpokládá 130, 200 nezkušenější nemusí čekat, to pak dělá ty nervy.
ALE - silných aut je tam spousta (200 a víc koní), přesto problikávání a agresivní jízdu vidím mnohem méně než u nás, kdy u nás problikávají samozřejmě ti, co jedou nad zákonný limit.
Ignorance is bliss
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Bond007 19. 8. 2007 22:40

majkie: tak v nemecku je problikavani zakazany, jsou tma za to celkem pekelny pokuty, stejne jako za dodrzovani bezpecne vzdalenosti ;) a myslim ze oni to nedelaji kvuli problemum s vybocenim, ale kvuli tomu ze proste predjizdeji a nevidi duvod se vracet... a okolo frankfurtu, nebo ve vychodni casti nemecka je tohle dost rozsirenej jev ;)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majkie 19. 8. 2007 22:45

Bond: Musím použít oblíbený internetový obrat "Tak to asi každý žijeme v jiném světě", tedy jiném Německu. :) Jezdím všude, i do Frankfurtu, Dortmundu, Brém, Hamburgu, Berlína, ale snad jsem neviděl auto v levém, které má vedle sebe dva pruhy volné. Vídám to na dvouproudovce, že člověk nespěchá se zařazením. Ale nějaké naschvály to nejsou. Samozřejmě člověk to "nespěchání" ve 250 vnímá poměrně kriticky. :wink:
Ignorance is bliss
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Majkie 19. 8. 2007 22:46

Jo a za nedodržení bezpečné vzdálenosti už jsem tam pokutu dostal - 33 ojro, pekelný. :)
Ignorance is bliss
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Bond007 19. 8. 2007 22:47

majkie: ja to neberu jako naschvaly, beru to tak ze tak proste jezdi ;) ja v nemecku podjizdim celkem casto, asi bych to nedelal kdyby to nebylo potreba... jinak treba krasne se jezdi v rakousku... tam se vsichni radi vpravo a je to pohoda ;) jen nemci to tma kazi
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bond007 19. 8. 2007 22:49

Majkie píše:Jo a za nedodržení bezpečné vzdálenosti už jsem tam pokutu dostal - 33 ojro, pekelný. :)s/quote]
dobre ti tak, pirate :D
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majkie 19. 8. 2007 22:54

Bond007 píše:
Majkie píše:Jo a za nedodržení bezpečné vzdálenosti už jsem tam pokutu dostal - 33 ojro, pekelný. :)s/quote]dobre ti tak, pirate :D

Já hlavně nechápal, za co to je. :D Myslel jsem, že normální kontrola a oni že tohle. Za ty prachy jsem neřešil, jestli mě maj natočenýho nebo jak, pospíchal jsem, tak jsem to nechtěl řešit - mají docela nepříjemný páky, pokud se člověk vzpírá.
Ignorance is bliss
Majkie
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka