Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Bond007 píše:Huhla píše:karelg píše:tak ty delas psi kusy a bojujes se stopkama na Nordschleife ve svem P406 2.0 HDI svarenem ze dvou pulek nekde na dvorku, jses proste number one.![]()
/quote]
Ještě jedna drobnost - asi zřejmě patříš k těm nagelovanejm machýrkům který s votuzidlama řáděj v ulicích, takže to asi nepochopíš, ale napíšu to i tak.
Nr není o tom, s čím tam přijedeš. Můžeš tam přijet s GT3 a bejt za moulu, zrovna tak tam můžeš dorazit se starou udržovanou alfou užít si to. Můžeš tam potkat jak lambo, tak starýho golfa nebo c.picassu - ring není žádnej bulvár, kde předvedeš svoji leštěnku a všichni si učůrnou do slipů...
Je o tom, jestli si troufneš tu zatáčku projet o 10km/h rychlejc než minule, jestli si ty učůrneš když ti gumy pištěj a svodidla se blížej rychlejc než jsi čekal...
Zkrátka - nehraje se na to, čím jsi přijel, ale na to, co si troufneš a co umíš...e/quote]karel ve veku meho tatinka ma na NS najety stovky km, ale tak jsem rad ze si ukazal jak mas vyborny odhad... pokud mas takovy i na silnici, jezdi radjei tech 90 Mr. Green
JencekSF píše:tak jsem si to docetl a boze rikam si pozor, radsi budu jezdit 300km/h ve meste jen abych ko.ko.ty jako žebřík a malkolm mijel, co nejkratsi dobu... protoze s takovyma sulinama to tady rozhodne nepovede k plynule a bezpecne dopravea/quote]
JencekSF píše:tak jsem si to docetl a boze rikam si pozor, radsi budu jezdit 300km/h ve meste jen abych ko.ko.ty jako žebřík a malkolm mijel, co nejkratsi dobu... protoze s takovyma sulinama to tady rozhodne nepovede k plynule a bezpecne dopravea/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků