hovado ve stribrne octavce

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Petr1968 19. 8. 2007 20:06

Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris. Pulvis es et in pulverem reverteris.
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Bond007 19. 8. 2007 20:09

Petr1968 píše:Amen pravím Mr. Green Mr. Green Choďte do piči
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr1968 19. 8. 2007 20:10

Co na to říct??? Svět se v ***** obrací :|
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod brasci 19. 8. 2007 20:14

Mám pocit, že už sa obrátil :lol:
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr1968 19. 8. 2007 20:16

Už? :?
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod brasci 19. 8. 2007 20:20

Petr1968 píše:Už? :?>/quote]

Hej, keď mi neveríš, presveč sa sám :lol:

Obrázek
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vody 19. 8. 2007 20:21

Brasci: hlavně že slovensko má do té pr.dele blíž jak my
MB W202 C200 100KW
Vody
Inventář

Odeslat příspěvekod Huhla 19. 8. 2007 20:22

Zajímavá debata,
ovšem naprosto k ničemu.

Pokud někdo má tu trpělivost a podívá se na začátek diskuze, všimne si že celý tohle martýrium odstartoval svým chlubítkem ace. Vzhledem k tomu, že jím zmiňovanou trasou jezdí očividně víc lidí (včetně mě) reakce byly poměrně ostré. 270 ve špičce na R10 je skutečně prasárna. Ale existuje víc možností

A) Ace si vymýšlí - spěchal, ale vzhledem k provozu se stejně přes dvěstě nedostal. Jenže touhle rychlostí by po něm neštěk ani pes a jeho baví provokovat a diskutovat. Tak tam hodil 270...

B) Provoz byl velkej, ale na jedný rovince se mu podařilo dostat z tý velký krávy 230, což vzhledem k tomu jak japonci proměřujou není zas tak moc. Málem ho při tom dojela Fábie RS (za 5,5l/100)km), tak to radši v diskuzi zvedl na těch 270... (to už fábie neměla šanci).

C) Ace jel jak prase, řidiči fascinováni polepy s PR světoznámých vysavačů mu doslova luxovali levý pruh, kde si piánko svištěl přes 300km/h. Vzhledem k tomu, že Ar určitě čte řada majitelů ferrari, kteří by při této zprávě své italské křápy rozmlátili kladivy, snížil rychlost na přijatelných 270.

Ať už platí A, B nebo C my s tím očividně nic nenaděláme. Ace je řidičský bůh a my se jen můžeme modlit, abysme ho nepotkali.

Už skoro 15 let jezdím ročně v průměru ubohých 35T, ale bohužel jsem moc těch řidičů se skvělejma reakcema, který jedou rychle a bezpečně nepotkal. Většinou míjím machýrky, co ohrožujou ostatní a myslej si že 200koní, pneu 225 a pět hvězdiček od NCAP je dělá nesmrtelnými. Ale třeba jednou budu mít štěstí a potkám ty "dobrý a rychlý" o kterých tady všichni mluví...

Jo a ještě jedna drobnost: všichni ti "superzkušení a rychlí" řidiči pořád jak mantru opakují jak moc všechny okolo sebe ohrožují pomalí řidiči. Jsem asi opět výjimka, ale za těch skoro 15 let mě nic takovýho nepotkalo. Ne, že by tenhle typ řidičů nedělal chyby, ale daj se poměrně snadno předvídat a vzhledem jejich "rychlosti" na ně není problém reagovat.

Tímto příspěvkem končí má exhibice v seriálu "Ace je řidičský bůh" a dál nehodlám v této komedii účinkovat. Hodně km bez nehod všem a užijte si to tady 8)
Huhla
Nováček

Odeslat příspěvekod Petr1968 19. 8. 2007 20:23

A přece se točí :lol: :lol: :lol:
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod brasci 19. 8. 2007 20:24

Mr. Green
Naposledy upravil brasci dne 19. 8. 2007 20:45, celkově upraveno 1
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Huhla 19. 8. 2007 20:26

Bond007 píše:
Huhla píše:
karelg píše:tak ty delas psi kusy a bojujes se stopkama na Nordschleife ve svem P406 2.0 HDI svarenem ze dvou pulek nekde na dvorku, jses proste number one. :tleskani
/quote]

Ještě jedna drobnost - asi zřejmě patříš k těm nagelovanejm machýrkům který s votuzidlama řáděj v ulicích, takže to asi nepochopíš, ale napíšu to i tak.

Nr není o tom, s čím tam přijedeš. Můžeš tam přijet s GT3 a bejt za moulu, zrovna tak tam můžeš dorazit se starou udržovanou alfou užít si to. Můžeš tam potkat jak lambo, tak starýho golfa nebo c.picassu - ring není žádnej bulvár, kde předvedeš svoji leštěnku a všichni si učůrnou do slipů...

Je o tom, jestli si troufneš tu zatáčku projet o 10km/h rychlejc než minule, jestli si ty učůrneš když ti gumy pištěj a svodidla se blížej rychlejc než jsi čekal...

Zkrátka - nehraje se na to, čím jsi přijel, ale na to, co si troufneš a co umíš...e/quote]karel ve veku meho tatinka ma na NS najety stovky km, ale tak jsem rad ze si ukazal jak mas vyborny odhad... pokud mas takovy i na silnici, jezdi radjei tech 90 Mr. Green

Tak naposledy:
I v 40ti se člověk může chovat jak gelovej puberťák. Odborně se tomu říká "krize středního věku" :)

Ne, vážně je mi jedno, kolik mu je - názory má dětský a s tím nikdo nic neudělá...

PS: stovky km jsou tak 2-3 návštěvy...
Naposledy upravil Huhla dne 19. 8. 2007 21:21, celkově upraveno 1
Huhla
Nováček

Odeslat příspěvekod Petr1968 19. 8. 2007 20:28

Lidé se dále množili a svými špatnými činy mařili dobré stvoření Boží, a tak se Bůh rozhodl zvrácené lidské pokolení vyhladit.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod King of Potato People 19. 8. 2007 20:47

tak jsem si to docetl a boze rikam si pozor, radsi budu jezdit 300km/h ve meste jen abych ko.ko.ty jako žebřík a malkolm mijel, co nejkratsi dobu... protoze s takovyma sulinama to tady rozhodne nepovede k plynule a bezpecne doprave
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod Vody 19. 8. 2007 20:49

JencekSF píše:tak jsem si to docetl a boze rikam si pozor, radsi budu jezdit 300km/h ve meste jen abych ko.ko.ty jako žebřík a malkolm mijel, co nejkratsi dobu... protoze s takovyma sulinama to tady rozhodne nepovede k plynule a bezpecne dopravea/quote]
:D :tleskani
nelze než souhlasit, tři sta z místa, přímo do náruče antikrista
MB W202 C200 100KW
Vody
Inventář

Odeslat příspěvekod Rebikvpanice 19. 8. 2007 20:58

JencekSF píše:tak jsem si to docetl a boze rikam si pozor, radsi budu jezdit 300km/h ve meste jen abych ko.ko.ty jako žebřík a malkolm mijel, co nejkratsi dobu... protoze s takovyma sulinama to tady rozhodne nepovede k plynule a bezpecne dopravea/quote]

Jak už sem s Tebou psal.) Když už nic tak aspoň urazit:) na co Tobě odpovídat.) Je to prostě jediná věc, nikoho na silnici nezajímá že Tvým zájmem a koníčkem je jezdit rychle:) Lidi maj totiž na práci důležitější věci a chtěj se v pohodě dostat domu. To že musej dobržďovat za kamion jen proto že ty se vyžíváš v tom jet rychle je prostě jen nasere a něco si pomyslí o Tvym intelektu.) Nebo myslíš že někdo řekne, "Fýha ten to v tom provozu mrská, to je borec"?:)
Rebikvpanice
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka