Nevím jaké kdo má s nimi zkušenosti a zda opravdu pomůžou, tak jak uvadí ?????
Pomůže mi prosím někdo ? Jsem z toho zoufalý

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
brasci píše:mfilip: Mal som za to, že či to bude oprava alebo totálka určuje poisťovňa...P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
brasci píše:mfilip: Mal som za to, že či to bude oprava alebo totálka určuje poisťovňa...6 hrnku dopovanych dvema feny
Marek71 píše:dj.pepino:
Sa mi zda moc, ze by si 100 tis. tratil. Co to mas za leasing a poistku ? A zvlast, ked sa to bude platit z PR vinnika, tam by si predsa nemal tratit nic a nemal by si ani platit spoluucast.
Dokonca by sa mal na dobu opravy dostat nahradne auto, pokial preukazes, ze auto nutne potrebujes - zaplati to tiez poistovna vinnika.
marepa:
O akej spoluucasti to pises ?
dj.pepino píše:Marek71 píše:dj.pepino:
Sa mi zda moc, ze by si 100 tis. tratil. Co to mas za leasing a poistku ? A zvlast, ked sa to bude platit z PR vinnika, tam by si predsa nemal tratit nic a nemal by si ani platit spoluucast.
Dokonca by sa mal na dobu opravy dostat nahradne auto, pokial preukazes, ze auto nutne potrebujes - zaplati to tiez poistovna vinnika.
marepa:
Leasing mám CAC na havárce mám 10% spoluůčast. Snad mě nebude bítjedná se o Thalii 1.4/16V/74Kw, 11 měsíců starou. No a právě při totálce mi odpočítají cenu vraku. A ať to počítáme, jak to počítáme, tak jsme 80-100 litrů v mínusu. Chlapi, děkuji Vám, že mi radíte. Navíc jsem tělesně postižený, ale zase podle sociálky ne tak moc, abych měl nárok na příspěvek na jiné auto. Ke všemu bydlím na vesnici, bez auta se nikam nedostanu a po té nehodě už vůbec ne - mám zlomenou klíční kost a jsem rád, že dýchám. Ten náklaďák mě asi neviděl a jel na padesátce 80km/hod. Servis by to opravil - je to na karoserii + přestrojení. Cena kasle bez laku je 100 litrů . Zas záleží jak se k tomu postaví pojišťovna a jaká bude cena opravy, aby nepřesáhla hodnotu vozu před nehodou. Toť moje STORY. Nevím jestli se mám svěřit těm společnostem, jak jsem uváděl v prvním příspěvku. A nejsem tak bohatý, abych to hodil za hlavu a šel zas do další půjčky.
z/quote]
eLzyx píše:dj.pepino píše:Marek71 píše:dj.pepino:
marepa:
Leasing mám CAC na havárce mám 10% spoluůčast. Snad mě nebude bítjedná se o Thalii 1.4/16V/74Kw, 11 měsíců starou. No a právě při totálce mi odpočítají cenu vraku. A ať to počítáme, jak to počítáme, tak jsme 80-100 litrů v mínusu. Chlapi, děkuji Vám, že mi radíte. Navíc jsem tělesně postižený, ale zase podle sociálky ne tak moc, abych měl nárok na příspěvek na jiné auto. Ke všemu bydlím na vesnici, bez auta se nikam nedostanu a po té nehodě už vůbec ne - mám zlomenou klíční kost a jsem rád, že dýchám. Ten náklaďák mě asi neviděl a jel na padesátce 80km/hod. Servis by to opravil - je to na karoserii + přestrojení. Cena kasle bez laku je 100 litrů . Zas záleží jak se k tomu postaví pojišťovna a jaká bude cena opravy, aby nepřesáhla hodnotu vozu před nehodou. Toť moje STORY. Nevím jestli se mám svěřit těm společnostem, jak jsem uváděl v prvním příspěvku. A nejsem tak bohatý, abych to hodil za hlavu a šel zas do další půjčky.
z/quote]
S tvým havarijním pojištěním to snad nemá co dělat, ne? Vždyť to musí jít z povinného ručení viníka. A ten platí spoluúčast na svém pojištění. Tebe by to nemělo stát ani korunu(jen ty nervy)
Nebo jsi viníkem nehody ty?
Případně ... ten náklaďák ujel?a/quote]
jimmy píše:Ja co mam zkusenost, tak pojistovna i z havarijky chvilku pinda, ale da se domluvit s likvidatorem. Mel sem Fabii, koupena za 400.000,-, 1 rok provoz, nehoda, vinik z mista ujel, slo to z havarijni pojistky (spoluucast 5%) a autorizovanej servis vycislil opravu na 150.000,- (+ 45.000,- za pujceni nahradniho auta)... pojistovna po 14ti dnech urgovani z me strany vse zaplatila a fabie slouzila spokojene dalsi 2 roky
pojistovna: ceska pojistovna
leasing: skofin
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků