od Ufi 20. 5. 2007 20:31
když je široká silnice, tak je nejlepší, pokus se chci otočit a jedou za mnou auta, hodit to na pangejt, počkat až zmizí a pak se v klidu otočit. protože občas se najde střelec, co doletí kolonu a hned začne předjíždět, aniž by se nějak zorientoval kvůli čemu je kolona. a ještě vyletí do protisměru bez blinkru.
chce to být radši opatrný a počítat s tím že ostatní můžou být piráti silnic. dneska sem taky mohl bejt možná viníkem nehody na jedný křižovatce, měl bych na krku možná nedání přednosti. dojížděl sem k ní, podíval se doleva, tam nic, pak se podíval zběžně doprava jestli mi tam něco nestojí a vidím přijíždět dvě auta nalepený z mýho úhlu těsně za sebou. ta křižovatka je ve tvaru křivýho T a do kopečka. no, a když tam vjíždím, tak zjistím, že to nalepení bylo způsobený tím, že to druhý auto začalo předjíždět v tu chvíli kdy jsem se podíval. no, že by tam někdo předjížděl mě v tu chvíli nějak nedocvaklo, páč vím že je tam plná čára a velmi dobře viditelná. navíc ten mamlas ani nebliknul, aby to člověkla koplo dřív, že se něco děje mimo pravidla.
nikdy neříkej nikdy. to bylo: kdo si může takovej hnus koupit (roomster). a už ho mám doma.