Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
To je ale bordel, co ? Kurna ale i tak na pojistnou castku 170 tkc pri 5% spolucast min 1% mi pojistka pri zabezpeceni Constructem a piskovanim vychazi na 7100 Kc.headquest píše:Moje castka je naprosto realna![]()
Autak Fabia sedan 1.4 74kw, pojistna castka 200 000kc
No nicmene koukam ze pojisteni te Octy 1.8T je dost vyskoky, jsem si najivne myslel ze kdyz je pojistna castka dokonce nizsi nez u me, tak pojiste ni bude aspon stejny...
mfilip píše:To je ale bordel, co ? Kurna ale i tak na pojistnou castku 170 tkc pri 5% spolucast min 1% mi pojistka pri zabezpeceni Constructem a piskovanim vychazi na 7100 Kc.headquest píše:Moje castka je naprosto realna![]()
Autak Fabia sedan 1.4 74kw, pojistna castka 200 000kc
No nicmene koukam ze pojisteni te Octy 1.8T je dost vyskoky, jsem si najivne myslel ze kdyz je pojistna castka dokonce nizsi nez u me, tak pojiste ni bude aspon stejny...
Kdyz jsem si srovnaval nabidky i Triglavu a CPP, tak to nejlepe vychazi byt prvnich 6 let u Uniquy a pak s bonusem prejit k Triglavu. Uniqua ma levnejsi pojistku, ale slabe bonusy, jen 5% rocne. Ja nevim, furt si myslim, ze mi bohate bude stacit odcizeni + zivel od CPP - bez bonusu 4100 Kc, kazdy rok bonus 10% az do vyse 50% ....
JackNO.1 píše:Good: ve všem máš pravdu, amen... A s tím rýpáním ti dávám ještě jednu šanci, pak jedné noci zajedu k tobě domů, prokopu se do garáže, vyfotím co tam stojí...p/quote]
Good píše:JackNO.1 píše:Good: ve všem máš pravdu, amen... A s tím rýpáním ti dávám ještě jednu šanci, pak jedné noci zajedu k tobě domů, prokopu se do garáže, vyfotím co tam stojí...p/quote]
koukám, že ti z toho vytuzenýho, uřvanýho výfuku s odvařeným katem pěkně hučí v kebuli....
nj, co chtít od tuzera Mr. Greenr/quote]
JackNO.1 píše:
jak chceš Mr. Green až jednoho ráno najdeš díru do garáže, nechoď si za mnou stěžovat Mr. Green /quote]
petrumr píše:Kdo tady psal o pojištěným baráku proti potopě-R,O?Všechny pojištovny se obrací zády,když barák je v zátopové oblasti.Když se koupí auto,tak se mění zámky,snad Né?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků