Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
dát jim ty papíry do hlavy aby v ní něco měli... Mr. GreenJackNO.1 píše:půlce lidem na silnicích vzít papíry... Akorát nevím, co s těma chodcema bez mozku...:/quote]
ace2 píše:Hmm jo chodci, už jsem na tom asi špatně s nervama co se týče chodců. Nedávno jsem jednomu dal koňara do holeně narazníkem, protože se mi zdálo, že jde moc pomalu po přechodu.
Padla mi zelená a já se chtěl rozject a vola nejenže nanapadlo nic jinýho než začít přecházet, ale neměl snahu ani se uspíšit a s pocitem mě se nic stát nemůže, jsem chodec, na přechodu dostal nárazníkem koňara, moc se mu to asi nelíbilo, protože vyletěl najednou jako čertík a kopnul mu vztekle do pneumatikyDo poslední chvile mě očkem pozoroval a myslel si, že před ním těsně zastavím, ovšem na mě takové triky nefungují.
No smál jsem se ještě doma
Když už pouštím tak skupinku lidí, aby tam byla efektivní podstata a ne že 2t auto zabrzdí a zase se rozjede kvůli jednomu chodci, zbytečný nápor na matku Zemi. Nehledě na to, že nějaký dobrák zákonitě začně prozkoumávat zadní deformační zóny.
A samozřejmě zastávám názor, že ten kdo chodí pěšky z logiky věci nepospíchá, jinak by jel autem a tedy si klidně může počkat/quote]
ace2 píše:Bassmann: no chtěl tím říci, že má zelenou a tedy by rád pokračoval. Tys jsi měl vyhodnotit, že jako chodec můžeš počkat a tím pomoci k rychlejší vyklízení křižovatky a teprve pak pohodlně přejít. p/quote]
ace2 píše:Hmm jo chodci, už jsem na tom asi špatně s nervama co se týče chodců. Nedávno jsem jednomu dal koňara do holeně narazníkem, protože se mi zdálo, že jde moc pomalu po přechodu.
o/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků