Řidič byl po dvou hodinách propuštěný po kontrolním vyšetření z nemocnice, v autě jel sám.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Řidič byl po dvou hodinách propuštěný po kontrolním vyšetření z nemocnice, v autě jel sám.
gewehr píše:je otazne do akej miery je to dosledok havarie a do akej nasledneho zasahu hasicov. osobne si myslim ze toto je uz fotka rozstrihaneho auta a po havarii vyzeralo do znacnej miery inak.
Ardeth píše:Proc mi to prijde jako ze to je u nas?
Ardeth píše:Proc mi to prijde jako ze to je u nas? Jinak to je docela ulet...ale taky jsem slysel o nejakym chlapovi ve spickovym mercedesu co to napalil pod kamion. Auto na hadry ale on vyvazl s pohmozdenou rukou ci co.
qwix píše:jak som to otvoril tak kukam... "jeej, tie 2 auta maju rovnaku SPZku"
wolff píše:Ardeth píše:Proc mi to prijde jako ze to je u nas? Jinak to je docela ulet...ale taky jsem slysel o nejakym chlapovi ve spickovym mercedesu co to napalil pod kamion. Auto na hadry ale on vyvazl s pohmozdenou rukou ci co.
Tohle je pěkná <>. Neznám mercedes, neznám auto co by přežilo sražku s kamionem. Neznám a myslím, že takový neexistuje...e/quote]
p0etrik píše:Nekde jsem videl fotky jakesi Hondy zapresovane mezi dva kamiony. Mela polovicni delku a vysku, jenom zmet plechu. Ridic vyvazl s malou odreninou na hlave.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků