neuvěřitelné štěstí

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Tarwas 17. 3. 2007 12:55

Už to chvíli koluje po netu, ale co na to říkáte:
Řidič byl po dvou hodinách propuštěný po kontrolním vyšetření z nemocnice, v autě jel sám.
Tarwas
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod -LK- 17. 3. 2007 13:01

Myslím, že tohle už AAA jako "první majitel, nebourané" nezvládnou :-)
فارسي بلد هستم
-LK-
Inventář

Odeslat příspěvekod Tarwas 17. 3. 2007 13:06

Coll fotos tu někde jsou? :) tak sry, ale ja tam ještě nebyl...
Tarwas
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod qwix 17. 3. 2007 13:31

jak som to otvoril tak kukam... "jeej, tie 2 auta maju rovnaku SPZku :D "
qwix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gewehr 17. 3. 2007 13:42

je otazne do akej miery je to dosledok havarie a do akej nasledneho zasahu hasicov. osobne si myslim ze toto je uz fotka rozstrihaneho auta a po havarii vyzeralo do znacnej miery inak.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
gewehr
Inventář

Odeslat příspěvekod Tarwas 17. 3. 2007 13:52

já něco takového přežít, tak se sakra zamyslím nad životem :)
Tarwas
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Ardeth 17. 3. 2007 14:24

Proc mi to prijde jako ze to je u nas? Jinak to je docela ulet...ale taky jsem slysel o nejakym chlapovi ve spickovym mercedesu co to napalil pod kamion. Auto na hadry ale on vyvazl s pohmozdenou rukou ci co. :wink:
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod Golman 17. 3. 2007 15:00

gewehr píše:je otazne do akej miery je to dosledok havarie a do akej nasledneho zasahu hasicov. osobne si myslim ze toto je uz fotka rozstrihaneho auta a po havarii vyzeralo do znacnej miery inak.

To určitě nebylo po zásahu hasičů. Snad by pro něho lezli nejkratší cestou a ne od spojezdce nebo dokonce zezadu. Měl velký štěstí, že ten strom (alespoň si myslím, že to byl stom) ho chytnul za zadní dveře, mohlo to být o pár centimetrů blíže k dveřím řidiče a už by mezi námi nebyl.
Golman
Nováček

Odeslat příspěvekod Řepík 17. 3. 2007 15:04

Ardeth píše:Proc mi to prijde jako ze to je u nas?

neřekl bych...
this is gonna be LEGEN ... wait for it...DARY!
Řepík
Inventář

Odeslat příspěvekod wolff 17. 3. 2007 15:05

Ardeth píše:Proc mi to prijde jako ze to je u nas? Jinak to je docela ulet...ale taky jsem slysel o nejakym chlapovi ve spickovym mercedesu co to napalil pod kamion. Auto na hadry ale on vyvazl s pohmozdenou rukou ci co. :wink:

Tohle je pěkná <>. Neznám mercedes, neznám auto co by přežilo sražku s kamionem. Neznám a myslím, že takový neexistuje...
Energetické audity, posudky a termovize (viz. Avatar)
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod Vana666 17. 3. 2007 15:12

qwix píše:jak som to otvoril tak kukam... "jeej, tie 2 auta maju rovnaku SPZku :D "

taky jsem podle první fotky chtěl napsat něco na téma "setkání přátel Audi"
a ono to je jen jedno auto
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod King of Potato People 17. 3. 2007 15:27

tady boril nepripoutanej chlapik v renaultu megane, nebyl pripoutanej, autu nic moc neni, ale ma amputovanou ruku. vylitla mu oknem ven a tam plot... nastesti nahodny chodec v neobydlene oblasti vse videl, zastavil mu krvaceni a zavolal za chranku.

nevim jestli je to stesti nebo smula, ale tady pan mel evidentne mega kliku
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod p0etrik 17. 3. 2007 15:31

wolff píše:
Ardeth píše:Proc mi to prijde jako ze to je u nas? Jinak to je docela ulet...ale taky jsem slysel o nejakym chlapovi ve spickovym mercedesu co to napalil pod kamion. Auto na hadry ale on vyvazl s pohmozdenou rukou ci co. :wink:

Tohle je pěkná <>. Neznám mercedes, neznám auto co by přežilo sražku s kamionem. Neznám a myslím, že takový neexistuje...e/quote]

Nekde jsem videl fotky jakesi Hondy zapresovane mezi dva kamiony. Mela polovicni delku a vysku, jenom zmet plechu. Ridic vyvazl s malou odreninou na hlave.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod King of Potato People 17. 3. 2007 15:33

jooo a koupim ty hliny :D (pokud je rezerva v poradku (at je mam 4)) a sicnu ridice (doufam, ze je nepochcal :D )
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod Vana666 17. 3. 2007 15:37

p0etrik píše:Nekde jsem videl fotky jakesi Hondy zapresovane mezi dva kamiony. Mela polovicni delku a vysku, jenom zmet plechu. Ridic vyvazl s malou odreninou na hlave.

to ale není zásluha auta ale ohromné dávky štěstí v něštěstí
Vana666
Servismen

Další stránka