ja som za sprisnenie podmienok vydavania vodicaku, ale preco niekoho buzerovat len za to, ze je mlady / ma cerstvy vodicak?
v klude to s tou skuskou dat len 1. pokus a jeden opravak (blby den moze mat kazdy - ten opravak tam musi byt). samozrejme ze by bolo treba aj sa pohrat so samotnou skuskou:
- netestovat schopnost nabiflovat sa paragrafy (neviem ako u vas, ale na SVK su tie testy priserne!)
- skuska by nemala prebiehat systemom - tu daj prednost, tam zastav na stopke a mas to. Jeden z autoskoly si robil kondicne, lebo vodicak robil v Londyne a trochu mu robilo problem nejazdit v protismere

Tam vraj skusky funguju systemom, ze Ta na 20 (15?) minut nechaju jazdit (v klude v spicke, v centre) a ide o to nenazbierat X zlych bodov (Y bodov za nezastavenie na stopke, Z za nedanie blinkru, N bodov za ...; v klude Y>X). Kto ich nazbiera skusku nema.
Inak ja som robil vodicak v autoskole, co mala vlastne cvicisko a za dobu vycviku boli 3 hodiny cviciska. Pointa bola, ze instruktor nesedel v aute, ale vo vezi, odkial mohol v pripade problemov auto zastavit. A len hovoril - teraz zaparkuj tam, teraz chod hento, teraz chod tamto. A bolo to super, ze si clovek mohol v bezpecnom prostredi osahat auto sam, bez toho aby mu do toho niekto kecal (a naozaj zistit ako sa sprava - co, priznajme si - pocas jazd neslo lebo instruktor...).