Kontrola povinnej vybavy

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Mate vsetko v povinnej vybave?
Ano vsetko! 29 %  64%  [ 29 ]
Iba lekarnicku 0 %  0%  [ 0 ]
Netusim... 9 %  20%  [ 9 ]
Co je povinna vybava? 7 %  15%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 45

Odeslat příspěvekod stewo99 17. 12. 2006 19:21

Zastavi ma hliadka, nesvieti mi svetlo. Co urobim??? Ked poviem ze pred jazdou som ich skontroloval a vsetko bolo vporiadku, mozem dostat pokutu? A ako je to s povinnou vybavou ziaroviek? Treba nahradnu ziarovku na kazdy jeden typ v aute? Ked ich nemam obstoji tvrdenie ze asi pred 5min som ich menil, lebo som zistil ze mi pocas jazdy vypovedala(i)? A vobec mate vsetko v aute co kaze povinna vybava?
stewo99
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod CHiP 17. 12. 2006 19:24

Krom všech žároviček a pojistek mám všechno. Koupil jsem ten balíček, kde je několik žárovek a pár pojistek, tak všechny tam asi nebudou. Jinak zbytek povinný výbavy mám :P
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Kubax 17. 12. 2006 19:37

no me chybeji akorat pojistky..mel jsem je, ale omylem jsem kopil ty maly tak jsem je dal mati do auta a ta ze zatim nijak nema k tomu kupit mi ty velky :)
teda sorry, nemam nahradni zarovku do couvacek :lol:
Have you tried turning it off and on again ???
------------------------------------------------------
Kubax
Nákupčí roku 2007

Odeslat příspěvekod CHiP 17. 12. 2006 19:38

Tenhle thread byla reakce na to, že zítra začíná další krištof a mimo jiné se bude kontrolovat povinná výbava? Mr. Green
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod brasci 17. 12. 2006 19:39

ja neviem.. lano, lekarnicku, trojuholnik a vestu mam.. mam tam asi aj nejake ziarovky a poistky nahradne to netusim.. vsak pri prvej kontrole mi to bude jasne ci ano alebo nie :)
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stewo99 17. 12. 2006 20:11

Tak reakcia na Kristofa to nieje ... na slovensku mame Jastraba Mr. Green ... Ale nikto mi nepovedal ci treba mat vsetky ziarovky, ktore su na aute, alebo staci mat jednu
stewo99
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jack111 17. 12. 2006 20:25

stewo99 píše:Tak reakcia na Kristofa to nieje ... na slovensku mame Jastraba Mr. Green ... Ale nikto mi nepovedal ci treba mat vsetky ziarovky, ktore su na aute, alebo staci mat jednu

měl bys mít po jedné náhradní žárovce každáho druhu...
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod ITTI 17. 12. 2006 20:28

stewo99 píše:Tak reakcia na Kristofa to nieje ... na slovensku mame Jastraba Mr. Green ... Ale nikto mi nepovedal ci treba mat vsetky ziarovky, ktore su na aute, alebo staci mat jednu

Asi jednu od každého druhu,ne? Nebudeš vozit obchod.
BTW:na spoustě aut(pominu xenony,tam vůbec ne!!!!!) stejně nejde vyměnit na silnici taková žárovka v potkávačkách,např. U mně je to na rozebrání kusu auta,vše zadeklováno, nebo podběhem,kolo dolů a pokusit se k ní dostat.A´t se dou *******at s blbostma.Jak přinutí někoho ji měnit?Pokud není polda úplný vůl,tak to vůbec neřeší. pozor2
ITTI
Servismen

Odeslat příspěvekod (uzivatel odstranen) 17. 12. 2006 20:31

Jack111 píše:měl bys mít po jedné náhradní žárovce každáho druhu... /quote]

... z venkovního osvětlení vozidla.
8) 8) 8)
(uzivatel odstranen)
Štamgast

Odeslat příspěvekod Saman 17. 12. 2006 21:10

osobne píše:
Jack111 píše:měl bys mít po jedné náhradní žárovce každáho druhu... /quote]

... z venkovního osvětlení vozidla.
8) 8) 8)-/quote]

to bude pruser, ja mam treti brzdofku z diod a vymenit samostatne se nedaj 8)
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod Koby 17. 12. 2006 21:13

z žárovek tam mám asi polovinu, pojistky tam mám, ale ani nevim, kde je náká pojistková skřín...

Zbytek mám v cajku.
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod Jean ViC 17. 12. 2006 21:14

Saman: Ty si nevozis nahradni LED diodu, stejnych parametru a pajku abys to mohl opravit hnedka na silnici? :)
jinak mam dokonce i vice zarovek, mam HB3 a H7, skoda ze optiku mam pro H4, ale to nikdo kontrolovat nebude, nebo snad jo? :)
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod mole 17. 12. 2006 21:29

bych řekl že u nás si kryštofa vzali orgáni k srdci a hlídkujou už teď Mr. Green před chvílí jsem je viděl u nás v obci za bukem, ale naštěstí tam už jednoho chudáka měli :P :D
Opel Astra H Caravan 1.8 LPG
mole
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jean ViC 17. 12. 2006 21:54

on bude zase krystof? jeste ze sem tenhle tyden doma, tak snad po meste me nechyti :) i kdyz teda projizdim jednim mistem kde radi zastavuji ve meste...
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Caddy 18. 12. 2006 12:27

no taky by me zajimalo, co by rikali, az bych jim vysvetlil, ze v hlavnim osvetleni zadne zarovky nemam, ze se vymenuje cele svetlo...
Caddy
Amík roku 2006

Další stránka