kroužení na kruháči...

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

kroužíte občas na kruháčích pro zábavu ? :D
ano 36 %  45%  [ 36 ]
ne 43 %  54%  [ 43 ]
Celkem hlasů : 79

Odeslat příspěvekod Moose 16. 10. 2006 13:49

když si chci užít jízdy na okruhu - kruháči :D za kvílení téměř sjetejch pneumatik... můžu dostat pokutu ? :)
nsk sem si takhle užil tři kruháče, na každym tři kolečka... dokud nepřijelo nejaky auto, pak sem stáhnul rychlost dolu... :)
a mrknete se na moje WWW ;)
Moose

Odeslat příspěvekod mole 16. 10. 2006 13:52

sem tam... jen tak pro radost :D
Opel Astra H Caravan 1.8 LPG
mole
Štamgast

Odeslat příspěvekod OS 16. 10. 2006 13:55

Naplácal bych ti na zadek Mr. Green
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod ace2 16. 10. 2006 13:56

tak dalo by se to kvalifikovat jako nebezpečná jízda. Třeba v USA můžeš dostat pokutu jen za protočení kol, jako za nezvládnutí vozu :)
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Moose 16. 10. 2006 13:58

os : ale simtě.. :D co se může stát ?lidi nikde okolo, auta nikde okolo... nsk sem dostal jeden přetáčivej a nic z toho, jen sem povolil volant a kroužil sem dál :D

můžu za to že blbnu na opuštěnym kruháči dostat flastr ? třeba za to že mi sem tam pískaj pneu ? :D
Moose

Odeslat příspěvekod Moose 16. 10. 2006 14:00

ace : takže americkejMpík by moh bejt i v čechách :D

jenže ani smyk to ještě neni... jen kvílej gumy :)
Moose

Odeslat příspěvekod -LK- 16. 10. 2006 14:03

ace2 píše:tak dalo by se to kvalifikovat jako nebezpečná jízda. Třeba v USA můžeš dostat pokutu jen za protočení kol, jako za nezvládnutí vozu :)!/quote]

Naštěstí jen v určitejch státech. Lidi na STS fóru si na to dost stěžujou (a nedivím se jim).
فارسي بلد هستم
-LK-
Inventář

Odeslat příspěvekod eLzyx 16. 10. 2006 14:35

Treba v moste jsou MPci takhle "vostry". Jsem si taky na kruhaci lehce zakvilel ... je pravda, ze jsem vjel do kruhace trosku rychleji, ale auto jsem nedostal ani do smyku. Presto se za mnou hned vydali s majackama. Bylo mi vysvetleno, ze to co jsem tam predvedl by mohlo byt povazovano za nebezpecnou jizdu. Ze si mam davat pozor, protoze ten kruhac trosku klouze, tak abych neskoncil nekomu v aute. Nastesti slo jen o upozorneni. Kdyz mi vratili papiry, tak jsem hned jel dal, neptal jsem se na to jestli je to pokutovatelny. Jinak na kruhacich neblbnu a nedavam si "kolecka"
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod paveld 16. 10. 2006 15:01

Na mokrym a prazdnym kruhaci ano.
BMW E30 316i -> BMW E36 320i :-)
paveld
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jim 16. 10. 2006 15:13

já kroužím jen, když nevím kudy odbočit... :D
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX
BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
Jim
TDI tuner roku 2007

Odeslat příspěvekod Koby 16. 10. 2006 15:16

Tkhle jsem jednou kroužil na kruháči na černáku u village cinemas s kámošem ve Favoritu a milej Favorit dostal takovej smyk, že sme se rosekali o ten beton a favorit byl na odpis :)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod Moose 16. 10. 2006 15:20

elzyx: j v Mostě máte kruháčů taky dost :) jak byly na okruhu ty suprsporty tak sem si tam dával jeden ten šišovatej kruháč -povolí, utáhne, kontra, povolí, utáhne, atd :D směrem od hipodromu (koně :D) na cestu z Mostu :)

koby : nemilý :))
Moose

Odeslat příspěvekod Ota 16. 10. 2006 15:34

Ja obcas zkousim maximalni najezdovou rychlost bez brzdeni pri prujezdu rovne, to taky neni spatny :-). Zatim jsem dal na malym kruhaci (Praha Globus Cakovice) 50km/h.
Ovsem je to celkem o usta, auto se zhoupne pri najezdu, pri tom pulkruhu jde do protipohybu a na vyjezdu do dalsiho protipohybu uz je pomerne dost rozhoupany a jede se lehkym smykem i bez plynu :-).
Ota
Štamgast

Odeslat příspěvekod Moose 16. 10. 2006 15:35

Ota píše:Ja obcas zkousim maximalni najezdovou rychlost bez brzdeni pri prujezdu rovne, to taky neni spatny :-). Zatim jsem dal na malym kruhaci (Praha Globus Cakovice) 50km/h.
Ovsem je to celkem o usta, auto se zhoupne pri najezdu, pri tom pulkruhu jde do protipohybu a na vyjezdu do dalsiho protipohybu uz je pomerne dost rozhoupany a jede se lehkym smykem i bez plynu :-).

jee tak to delam občas na kruháči u diskontu, ale nejezdim na rychlost ale na ten smyk :D
Moose

Odeslat příspěvekod Hustoles 16. 10. 2006 15:38

Na kruháči krouží blondýny.
Hustoles
Chameleon Garáže

Další stránka