Nedaní prednosti v jizde ... a uz se vezu.

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Desperado 9. 10. 2006 18:35

A to mi jeste vyhrozovali, ze kdyz to neuznam na miste tak pri spravnim rizeni bude stat jen otevreni dveri od ustavu dalsi 1000 navic !
Desperado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod (uzivatel odstranen) 9. 10. 2006 18:37

Desperado píše:Odmitl jsem uznat vinu a zaplatit a tak se mnou sepsali papir na spravni rizeni a poslali me do ****.

A co jsi jim do toho papíru napsal?
:hm :hm :hm
(uzivatel odstranen)
Štamgast

Odeslat příspěvekod King of Potato People 9. 10. 2006 18:38

no jo prislusnici jak vysiti, potrebovali proste vykazat cinnost kokini
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod Desperado 9. 10. 2006 18:39

Nic, ani jsem to nepodepsal.
Desperado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod (uzivatel odstranen) 9. 10. 2006 18:39

Desperado píše:A to mi jeste vyhrozovali, ze kdyz to neuznam na miste tak pri spravnim rizeni bude stat jen otevreni dveri od ustavu dalsi 1000 navic !

Však to je pravda. Zaplatíš tam 1000 Kč jenom za to, že se sejde přestupková komise.
8) 8) 8)
(uzivatel odstranen)
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 9. 10. 2006 18:39

Desperado píše:A to mi jeste vyhrozovali, ze kdyz to neuznam na miste tak pri spravnim rizeni bude stat jen otevreni dveri od ustavu dalsi 1000 navic !

radim ti dlhodobo ochoriet a pre chorobu sa tam nedostavit.. potom zas, potom zas atd... alebo povedz, ze si z cajta citil alkohol...

8) 8) 8)
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mojm 9. 10. 2006 18:40

Desperado: Podle toho jak to poisujes tak bych normalne zase tam na to (nevim jak se to jmenuje, asi ustredni neco) v praze a tam je nahlasil ten postup co pouzili. cajt ti prece nemuze vyhrozovat. Oni maji predepsany postup, vlastne se te muzou jenom zeptat jestli "jste si vedom" a "chcete se k tomu vyjadrit". Nic jineho by delat nemeli.
Mondeo 2000 2.5 V6
Mojm
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod King of Potato People 9. 10. 2006 18:41

Mojm pak existuji interni predpisy a smernice
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod (uzivatel odstranen) 9. 10. 2006 18:41

brasci píše:alebo povedz, ze si z cajta citil alkohol...

8) 8) 8)

A proč si na to vzpoměl až u správního řízení?
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(uzivatel odstranen)
Štamgast

Odeslat příspěvekod King of Potato People 9. 10. 2006 18:43

s ozralcama se nebavim, tak jsem to nechal az na dobu kdy budou strizlivy, tedy na spravni rizeni (alespon v to doufam). s ozralcama se nebavit me naucil zivot...
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod Desperado 9. 10. 2006 18:43

No vyhrozovali mi v podstate jen tim, ze kdyz to neuznam na miste, tak na spravni komisi to bude o 100% drazsi. Nekecam, stali mi u auta skoro 20 min !
Desperado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brasci 9. 10. 2006 18:43

osobne: nespomenul si az vtedy, ale priamo na mieste sa to cajtovi bal povedat, lebo sa mu zdalo, ze by mohol byt agresivny a mohol mu robit vacsie problemy.. uz len to, ze ho zastavili az po 4 km mu bolo podzrive tak sa jednoducho bal...

:) :) :)
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod (uzivatel odstranen) 9. 10. 2006 18:45

brasci píše:osobne: nespomenul si az vtedy, ale priamo na mieste sa to cajtovi bal povedat, lebo sa mu zdalo, ze by mohol byt agresivny a mohol mu robit vacsie problemy.. uz len to, ze ho zastavili az po 4 km mu bolo podzrive tak sa jednoducho bal...

:) :) :)

Jestli ho zastavili až po 4 km, tak do ÚZ napíšou, že jim dlouhou dobu ujížděl.
:D :D :D
(uzivatel odstranen)
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 9. 10. 2006 18:47

osobne: no tak to ale oni budu pisat este predtym nez na nich vybali to, ze sa mu zdalo, ze citi z nich alkohol... to je jedno, na hajzlov treba co najtvrdsie (myslim teraz tych uniformovanych)

:| :| :|
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JackNO.1 9. 10. 2006 18:51

pro správní řízení si nechat sepsat od manželky a třeba 2 dobrých kamarádů, kteří zrovna jeli jako v autě za tebou, že jsi rozhodně nikoho neomezil ani neohrozil, případně pokud platí, že se řidič může přednosti vzdát, tvrdit, že na tebe z toho druhýho auta řidič zamával, ať jedeš první. To by ti samozřejmě manželka taky potvrdila...

Držím palce, bojuj... Tvrdě proti těm šmejdům!
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Předchozí stránkaDalší stránka