Tak se mi pred par hodinama stala pro me nepochopitelna vec.
Jel jsem v jedne neobydlene prumyslove casti obce po vedlejsi silnici. Prijedu na STOPku, zastavim, rozhlednu se a jedu. V puli krizovatky se jeste rozhlednu a vidim, ze z prave strany do krizovatky dojizdi auto, ktere jsem ale nez jsem vjel do krizovatky nevidel. Nijak jsem ho neohrozil, mozna kvuli me musel trochu pribrzdit (takze pravdepodobne mirne omezil).
Pokracuju v ceste dal a po 4 km me dozenou policajti a zastavuji me. A pry ze videli, ze jsem na krizovatce nedal prednost v jizde. Zadne vybavovani, pry na miste 2500 a 4 body dolu nebo spravni rizeni.
Hledel jsem na ne s otevrenou hubou, tomu se proste nedalo uverit ! Pry videli, jak kvuli me muselo nejake auto pribrzdit a ja ze jsem tedy omezil ! Odmitl jsem uznat vinu a zaplatit a tak se mnou sepsali papir na spravni rizeni a poslali me do *****.
Ptam se, je na tyhle gestapaky nejake reseni ? Kdybych vedel ze jsem udelal nejaky zavazny prestupek tak to neresim, ale tohle se mi prici a tak hledam zpusob, jak se tomu vsemu vyhnout.
Existuje nejaky ?
Existuje vubec normalni policajt ?