Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
dort píše:no za zákaz vjezdu - to bude myslím za bodík?!k/quote]
robert1 píše:já jsem to v praze našel za stěračem několikrát. vždy zahodil a vše bylo ok. nikdo ti nemůže dokázat, žes tam ten papír našel. a i kdyby, měli by s tím tolik papírování.....
vůbec to neřeš...
/quote]
§ 11
Oprávnění požadovat vysvětlení
(1)Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
mikicz píše:jj, přijdu k autu, chci si setřít okno a něco odletí. přece nebudu zastavovat a hledat co za reklamu na chiptuning to bylo....l/quote]
Dotaz vznesl:
Ing. Filip Nováček, 12. srpen 2006, 10:33
Vážený pane doktore. Podle výkladu zákona např. na http://antiradary.kvalitne.cz/pravo.php#5 obecní policie nemůže nikoho předvolávat formou lístečků za sklo ani dopisů. Můžete, prosím, tento právní názor potvrdit? Děkuji.
Odpověděl:
, 16. srpen 2006, 22:19
Lístečkem za sklo nemůže předvolat nikdo nikoho, protože takový dokument nesplňuje vlastnosti předvolání dle správního řádu. Co se standardního předvolání týče, měl jsem možnost seznámit se s dotčenými argumenty, ale nepovažuji je za praktické nebo výrazně přesvědčivé a proto nedoporučuji se na výzvy do vlastních rukou nedostavovat.t/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků