Co děláte když máte za stěračem výzvu od MP?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Bunny_CZ 1. 9. 2006 18:44

Co děláte když vám MPíci daj za stěrač výzvu k dostavení a vysvětlení přestupku? Konkrétně jsem to měl za parkování na zákazu vjezdu kterej nám tady teď nově udělali.

Zahazujete, chodíte vysvětlit, body? :D
Bunny_CZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brasci 1. 9. 2006 18:46

zahodit a zabudnut
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dort 1. 9. 2006 18:48

jdu si s "klucima" pokecat a nechat se zkasnout o nejakou kacku, no ne o moc, kupodivu u nas maji rozum a jednou za 1/4 roku to proste beru jako odvod do mestske kasy :lol:
dort
Nováček

Odeslat příspěvekod Jim 1. 9. 2006 18:49

papír jako každý jiný, neřeším to.... 8)
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX
BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
Jim
TDI tuner roku 2007

Odeslat příspěvekod SirTom 1. 9. 2006 18:56

třídím odpad, takže do modrého kontejneru
SirTom
Nováček

Odeslat příspěvekod dort 1. 9. 2006 18:58

no jen dodam ze bych si daval pozor zda tam nemaji kamerovy system - to by se mohlo prodrazit :|
dort
Nováček

Odeslat příspěvekod Manli2 1. 9. 2006 18:59

dort píše:no jen dodam ze bych si daval pozor zda tam nemaji kamerovy system - to by se mohlo prodrazit :|
sem si té výzvy nevšiml a za jízdy uletěla? :hm
Manli2
Inventář

Odeslat příspěvekod Bunny_CZ 1. 9. 2006 18:59

Tak zatim to koukám neni uplně tak jednoznačný :P abych se později nedivil že mi příde i něco víc než jenom výzva :D bydlim v Praze tak jestli s tim máte někdo zkušenosti v Praze.....přece jenom se mi to nestává každej den :)
Bunny_CZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snail 1. 9. 2006 19:00

dort píše:no jen dodam ze bych si daval pozor zda tam nemaji kamerovy system - to by se mohlo prodrazit :|

Nechat za stěračem, sednout do auta, odjet, vyhodit. Ničeho jsem si nevšiml...
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod sowwwa 1. 9. 2006 19:00

Driv sem to platil, neslo o body, takze mi to bylo jedno. Ale ted? V zadnem pripade! pozor2
sowwwa
Nováček

Odeslat příspěvekod SirTom 1. 9. 2006 19:00

to Bunny_CZ: v Praze mi nikdy nic od MP nepřišlo
SirTom
Nováček

Odeslat příspěvekod Předseda 1. 9. 2006 19:02

Když sem ten lísteček našel tak sem ho dal známýmu a byl klid.A stále je :P
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Veterán

Odeslat příspěvekod Snail 1. 9. 2006 19:26

sowwwa píše:Driv sem to platil, neslo o body, takze mi to bylo jedno. Ale ted? V zadnem pripade! pozor2

Dneska taky nejde o body, zákaz stání či zastavení je stále bez bodu !!!!
!quote]porušení povinnosti vyplývající ze zákazové nebo příkazové značky (kromě výše uvedených případů překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené dopravní značkou, porušení zákazu předjíždění stanoveného dopravní značkou a zákazových značek B 28 - zákaz zastavení a B 29 - zákaz stání) (§ 22/1l) 1bod 1500–2500kč /quote]
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod robert1 1. 9. 2006 19:36

já jsem to v praze našel za stěračem několikrát. vždy zahodil a vše bylo ok. nikdo ti nemůže dokázat, žes tam ten papír našel. a i kdyby, měli by s tím tolik papírování.....

vůbec to neřeš...
Realme X2 Pro. Auta: Peug. 308 SW Dříve: Scala 1.0TSI, Megane kom. III 1,5 dci, Astra kombi J, 1,6 CDTi 81 kw, Rapid 1,6 TDI 77 kw, Mondeo I 2,5 V6, FoFo III 1,6 Tdci 85 kw. ŠFII 1,4 TDi, OII 1,9 Tdi, OII 1,6 Tdi, FoFo II 1,6 Tdci, Lada 2110, Favorit 136
robert1
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod sowwwa 1. 9. 2006 19:38

Snail: Mluvilo se o stani v zakazu vjezdu. Ale tohle sem nevedel - myslel sem ze kdyz je tam znacka, tak body dostat muzu. Hmm .. vyborne :D

edit: Mimochodem, uz 2 mesice kvuli tomu parkuju na chodniku :D
Naposledy upravil sowwwa dne 1. 9. 2006 19:41, celkově upraveno 1
sowwwa
Nováček

Další stránka