Stojite na samaforech na spojce?
Ne,mam tam neutral a necham nohu odpocivat
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Koby píše:Stará Avie když nastartuje, to je fakt že by to udusilo menší město. Ale že by ostatní diesly nějak *****ěly..? Dobře, možná když jsou v háji vstřiky nebo podobně. Ale když už auto jede, tak rozhodně nic necejtím. myslím, že 95ˇvšech straých škodovek *****í daleko víc. Wartburgry, tráboše, žigulíky a vše jim podobné nepočítám..l/quote]
major píše:Mě auto na semafóru chcípne a nastartuje mi až pustím brzdu.)/quote]
speleo píše:Většinou před křižovatkou vyřazuji a dojíždím na volnoběh, z čehož plyne, že na spojce zásadně nestojím. Problém bývá při rozjezdu, kdy mi občas nejde zařadit jednička a jak převodovka stárne, tak čím dál tím častěji, takže když jedu sám, ještě to zvládne dvojka, ve více lidech nebo s nákladem zůstávám stát na semaforech a zuřivým šaltováním se snažim uvést vozidlo v pohyb na jedničku která ne a ne zapadnout.... občas z toho bývají řidiči za mnou mírně rozpačitíI/quote]
major píše:Mě auto na semafóru chcípne a nastartuje mi až pustím brzdu.)/quote]
speleo píše:Většinou před křižovatkou vyřazuji a dojíždím na volnoběh, z čehož plyne, že na spojce zásadně nestojím. Problém bývá při rozjezdu, kdy mi občas nejde zařadit jednička a jak převodovka stárne, tak čím dál tím častěji, takže když jedu sám, ještě to zvládne dvojka, ve více lidech nebo s nákladem zůstávám stát na semaforech a zuřivým šaltováním se snažim uvést vozidlo v pohyb na jedničku která ne a ne zapadnout.... občas z toho bývají řidiči za mnou mírně rozpačitíI/quote]
speleo píše:*Victor* přesně tak, mluvíš mi z duše! Přesně jak píšeš, stokrát ji před zelenou nanečisto zařadím perfektně, ale jak padne oranžová, šlus, nejde ani omylem. Nějaký spiknutí asi ...
Občas pomáhá vyřadit, pustit spojku, zase ji vymáčknout a zařadit, ale ne vždy to pomůže, spíš to pomáhá u zpátečky, která jde poslední dobou rovněž blbě. Celý je to nějaký podivný, zpátečka tam šla totiž blbě už do výroby, pak se to výrazně zlepšilo (prasknul silentblok a jak motor malinko poklesnul a zkřížil se, šlo to líp, ale zase nešla pořádně dvojka), a teď je to po opravě zas na pytel.a/quote]
speleo píše:Občas pomáhá vyřadit, pustit spojku, zase ji vymáčknout a zařadit, ale ne vždy to pomůže, p/quote]
*Victor* píše:Jo, jo, pustit - vymáčkonout - nejede, pustit -vymáčknout - zase ne,mrcha! - no aby ses ty za mnou nepo... - pustit - vymáčknout - sláááva! No, no, vzdyť už jeduJůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.
Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků