Stojite na samaforech na spojce?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Stojite na samaforech na spojce?
Stojim na spojce, zarazena 1ka a hypnotizuju semafor 12 %  12%  [ 12 ]
Spojku seslapavam az kdyz padne oranzova... 84 %  87%  [ 84 ]
Celkem hlasů : 96

Odeslat příspěvekod bory 20. 8. 2006 19:43

S fábkou a kiou vyřazuji,v mazdě spojku nemám.
bory
Nováček

Odeslat příspěvekod CHiP 20. 8. 2006 19:44

Manli: Budeš muset zkusit něco jinačího :)
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Manli2 20. 8. 2006 19:44

speleo píše:občas se mi to taky stane, ale troubení od 120L považuje většina jako nehoráznou provokaci a v 90% pak začnou dělat naoplátku voloviny typu myšek, probržďování, gestikulace atd. čili si to v poslední době odpouštím. /quote]
mě provokuje jenom pohled na 120 :D Mr. Green
Manli2
Inventář

Odeslat příspěvekod Manli2 20. 8. 2006 19:45

CHiP píše:Manli: Budeš muset zkusit něco jinačího :) /quote]
jako že bych si koupil rám a odtlačil jí jo? Mr. Green
Manli2
Inventář

Odeslat příspěvekod CHiP 20. 8. 2006 19:45

Manli2 píše:
speleo píše:občas se mi to taky stane, ale troubení od 120L považuje většina jako nehoráznou provokaci a v 90% pak začnou dělat naoplátku voloviny typu myšek, probržďování, gestikulace atd. čili si to v poslední době odpouštím. /quote]mě provokuje jenom pohled na 120 :D Mr. Greenn/quote]

Mě Š120 nevadí, pokud se z ní neline modrý kouř a nehorázný smrad pozor2, to pak klimu přepínám na vnitřní cirkulaci a snažím se co nejrychleji dostat před ní, abych mohl opět do auta pouštět čerstvý vzduch :P
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod CHiP 20. 8. 2006 19:46

Manli: Fantazii se meze nekladou :lol:
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod speleo 20. 8. 2006 19:48

Manli2 píše:mě provokuje jenom pohled na 120 :D Mr. Greenn/quote]

žel podobným komplexem trpí většina českých řidičů, což není moc dobrá vizitka ... :hm
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod speleo 20. 8. 2006 19:50

CHiP píše:Mě Š120 nevadí, pokud se z ní neline modrý kouř a nehorázný smrad pozor2, to pak klimu přepínám na vnitřní cirkulaci a snažím se co nejrychleji dostat před ní, abych mohl opět do auta pouštět čerstvý vzduch :PT/quote]

Daleko víc *****ěj nafťáky všech možných druhů, typicky aviemi počínaje a splašenými sazemi typu TDi konče.
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod mole 20. 8. 2006 19:51

mě pohled na 120 velice uspokojuje, obvzlášť na vrakovišti
Opel Astra H Caravan 1.8 LPG
mole
Štamgast

Odeslat příspěvekod Manli2 20. 8. 2006 19:52

speleo píše:
Manli2 píše:mě provokuje jenom pohled na 120 :D Mr. Greenn/quote]

žel podobným komplexem trpí většina českých řidičů, což není moc dobrá vizitka ... :hm
já 120 taky jezdim.... po louce Mr. Green a že bych měl nějaký komplexi z dětství tak to nevim :hm Mr. Green
Manli2
Inventář

Odeslat příspěvekod CHiP 20. 8. 2006 19:54

speleo: Studené TDCi, to je kvalita 8). I mě to *****í :P, ale Š120 co žere víc oleje než benzínu se to prostě nevyrovná. :wink:
Jináč já proti škodovkám nic nemám, ještě do nedávna měl děda Š125, kastle super stav, v metle, škoda jen, že odešel motor do věčných lovišť :(, asi 140tis. km z toho 80tis. km na LPG bylo nad jeho síly Mr. Green
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod speleo 20. 8. 2006 20:00

CHiP píše:speleo: Studené TDCi, to je kvalita 8). I mě to *****í :P, ale Š120 co žere víc oleje než benzínu se to prostě nevyrovná. :wink:
Jináč já proti škodovkám nic nemám, ještě do nedávna měl děda Š125, kastle super stav, v metle, škoda jen, že odešel motor do věčných lovišť :(, asi 140tis. km z toho 80tis. km na LPG bylo nad jeho síly Mr. Green /quote]

nejmladší škodovce je 16 let, motor je technologicky ještě o dalších 20 let starší, co by kdo chtěl za zázraky. Dokuď splňuje emisní limity dané výrobcem, nevidím v provozování problém. Zlatá seřízená 120L proti wartburgům nebo jiným dvoutaktním žihadlům. To když jeden místní důchodce s trabantem projede ulicí, je to jako protitanková dýmovnice, neřku-li postarší ávie slouží stále v barvách mnohých českých autodopravců...

speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod CHiP 20. 8. 2006 20:04

speleo: Když je dvoutakt v cajku a palivo má, jaké má mít, tak se vyrovná seřízené škodovce, nám teplý motor u tráboše i warana vůbec nečoudil :P, jenže kdo s tím jezdí dneska, tak tam leje všechno možný, jen né benzín, hlavně aby ušetřil :(
Avie to samý, když mají patřičný servis, tak jezdí taky v cajku, naše ávie s turbem s přehledem valí 100 km/h a nijak nečoudí, ovšem do jedný ávie se ročně na opravách narve 1 mil. Kč Mr. Green.
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Koby 20. 8. 2006 20:19

speleo píše:
Daleko víc *****ěj nafťáky všech možných druhů, typicky aviemi počínaje a splašenými sazemi typu TDi konče.u/quote]

Stará Avie když nastartuje, to je fakt že by to udusilo menší město. Ale že by ostatní diesly nějak *****ěly..? Dobře, možná když jsou v háji vstřiky nebo podobně. Ale když už auto jede, tak rozhodně nic necejtím. myslím, že 95ˇvšech straých škodovek *****í daleko víc. Wartburgry, tráboše, žigulíky a vše jim podobné nepočítám..:-)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod CHiP 20. 8. 2006 20:22

Koby: Všechny nafťáky hrozně *****í, i ty co čerstvě vyjedou z fabriky :wink:
ávie jsou ještě v pohodě, když se nastartuje studená Liazka, tak auta jedoucí za ní vůbec nic nevidí :)
CHiP
Autobusák roku 2009

Předchozí stránkaDalší stránka