Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
mě provokuje jenom pohled na 120speleo píše:občas se mi to taky stane, ale troubení od 120L považuje většina jako nehoráznou provokaci a v 90% pak začnou dělat naoplátku voloviny typu myšek, probržďování, gestikulace atd. čili si to v poslední době odpouštím. /quote]
jako že bych si koupil rám a odtlačil jí jo? Mr. GreenCHiP píše:Manli: Budeš muset zkusit něco jinačího/quote]
Manli2 píše:speleo píše:občas se mi to taky stane, ale troubení od 120L považuje většina jako nehoráznou provokaci a v 90% pak začnou dělat naoplátku voloviny typu myšek, probržďování, gestikulace atd. čili si to v poslední době odpouštím. /quote]mě provokuje jenom pohled na 120Mr. Greenn/quote]
Manli2 píše:mě provokuje jenom pohled na 120Mr. Greenn/quote]
CHiP píše:Mě Š120 nevadí, pokud se z ní neline modrý kouř a nehorázný smrad pozor2, to pak klimu přepínám na vnitřní cirkulaci a snažím se co nejrychleji dostat před ní, abych mohl opět do auta pouštět čerstvý vzduchT/quote]
speleo píše:já 120 taky jezdim.... po louce Mr. Green a že bych měl nějaký komplexi z dětství tak to nevimManli2 píše:mě provokuje jenom pohled na 120Mr. Greenn/quote]
žel podobným komplexem trpí většina českých řidičů, což není moc dobrá vizitka ...Mr. Green
CHiP píše:speleo: Studené TDCi, to je kvalita. I mě to *****í
, ale Š120 co žere víc oleje než benzínu se to prostě nevyrovná.
![]()
Jináč já proti škodovkám nic nemám, ještě do nedávna měl děda Š125, kastle super stav, v metle, škoda jen, že odešel motor do věčných lovišť, asi 140tis. km z toho 80tis. km na LPG bylo nad jeho síly Mr. Green /quote]
speleo píše:
Daleko víc *****ěj nafťáky všech možných druhů, typicky aviemi počínaje a splašenými sazemi typu TDi konče.u/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků