Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
jezevec píše:A za co si myslis, ze jsem mel podminku, hmmm brepto?
Jsi to do někoho zezadu zapasoval?jezevec píše:A za co si myslis, ze jsem mel podminku, hmmm brepto?
... kupoval si malejm dětem fet.... pozor2majo1982 píše:jezevec píše:A za co si myslis, ze jsem mel podminku, hmmm brepto?
si nekoho zamordoval
Jouda.II píše:si to do někoho zezadu zapasoval??/quote]
Mitch píše:Jel jsem jednou asi 200-220 kmh u slaneho po dalnici honili jsme se Zkem Seat TDI oni tam prosvisteli a mne ten kamion tam vjel a to jsem mel dalkovy, auto co jelo za nim cekalo az ja projedu, tak toto ne!!! Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal... a vubec stvou mne lidi co vjedou treba na dalnici tesne predemnou a jedou treba 100, nebo i 130, a ted po bodovem systemu tak 150, ja jsem si to v zivote nedovolil nekomu tam vjet, nkidy! A pokud bych to udelal bych byl pripraven ze ten mne zmasiruje ksicht a spravne by to mel delat!
A pak se nediv, že někdo vyzkouší tvoje brzdy. Silný auto si člověk nekupuje, aby s ním jezdil do kopce na dálnici 80 km/h, jako HTP, ale většinou kvůli bezpečnosti, protože eliminuješ nekonečné předjíždění. Nejvíc nehod na silnicích je následkem nedání přednosti nebo při předjíždění.Dr. 120L píše:Mitch píše:Jel jsem jednou asi 200-220 kmh u slaneho po dalnici honili jsme se Zkem Seat TDI oni tam prosvisteli a mne ten kamion tam vjel a to jsem mel dalkovy, auto co jelo za nim cekalo az ja projedu, tak toto ne!!! Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal... a vubec stvou mne lidi co vjedou treba na dalnici tesne predemnou a jedou treba 100, nebo i 130, a ted po bodovem systemu tak 150, ja jsem si to v zivote nedovolil nekomu tam vjet, nkidy! A pokud bych to udelal bych byl pripraven ze ten mne zmasiruje ksicht a spravne by to mel delat!
Tebe bych zavřel až bys zčernal a zabavil papíry na doživotí. Kreténů co si hojej malý péro silnym autem a honěj se 2 kila po dálnici mám fakt plný zuby ...
P.S.:závodníkům jako ty já do levého vjíždím shválně, vychutnávám si potom ve zpětnym jejich nesraný ksichty ....j/quote]
Jouda.II píše:Jsi to do někoho zezadu zapasoval??/quote]
Holt jsi měl asi špatný vysvětlení pro policajty. Taky je potřeba koukat do zrcátka, jak se na tebe řítí a následně včas akcelerovat.jezevec píše:Jouda.II píše:Jsi to do někoho zezadu zapasoval??/quote]
Jen jsem schvalne zaschleifoval a sampon, kterej jel za mnou, to nezvladnul.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků