Mitch píše:Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal...
V urcitych pripadech se to uz da kvalifikovat jako obecne ohrozeni.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Mitch píše:Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal...
já ne.... já ne.... pozor2 Mr. Green sice sem měl jenom 3.5t iveco ale já svině nejsem Mr. Greenmajo1982 píše:ale zhodneme se na tom ze temer vsichni kamoinaci jsou svinne
jezevec píše:Mitch píše:Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal...
Tak, tak, přece nezabiju nevinný zvířátko.Mitch píše:jezevec píše:Mitch píše:Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal...
vbehla mi tam srnka
Mitch píše:jezevec píše:Mitch píše:Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal...
vbehla mi tam srnka
jezevec píše:Mitch píše:jezevec píše:Mitch píše:Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal...
vbehla mi tam srnka
Dokaz to, ukaz tu srnku, ktera Ti tam vbehla...
Mitch píše:jezevec píše:Mitch píše:jezevec píše:Mitch píše:Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal...
vbehla mi tam srnka
utekla, a kamion ma dodrzovat bezpecnou vzdalenost
Prosím tě, nebuď směšnej. Asi nejezdíš po dálnici, co? Náraz zezadu = pokaždý vina toho vzadu.jezevec píše:Mitch píše:jezevec píše:Mitch píše:jezevec píše:Mitch píše:Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal...
vbehla mi tam srnka
utekla, a kamion ma dodrzovat bezpecnou vzdalenost
Takze jsi nic nedokazal a v pripade vice svedku...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků