Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
pozor2 Myslím že kamionák by se s tebou moc nebabral kdyby si tu brzdu držel dýlMitch píše:Jel jsem jednou asi 200-220 kmh u slaneho po dalnici honili jsme se Zkem Seat TDI oni tam prosvisteli a mne ten kamion tam vjel a to jsem mel dalkovy, auto co jelo za nim cekalo az ja projedu, tak toto ne!!! Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal... a vubec stvou mne lidi co vjedou treba na dalnici tesne predemnou a jedou treba 100, nebo i 130, a ted po bodovem systemu tak 150, ja jsem si to v zivote nedovolil nekomu tam vjet, nkidy! A pokud bych to udelal bych byl pripraven ze ten mne zmasiruje ksicht a spravne by to mel delat!
Lukas[CZE] píše:pozor2 Myslím že kamionák by se s tebou moc nebabral kdyby si tu brzdu držel dýl D/quote]Mitch píše:Jel jsem jednou asi 200-220 kmh u slaneho po dalnici honili jsme se Zkem Seat TDI oni tam prosvisteli a mne ten kamion tam vjel a to jsem mel dalkovy, auto co jelo za nim cekalo az ja projedu, tak toto ne!!! Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal... a vubec stvou mne lidi co vjedou treba na dalnici tesne predemnou a jedou treba 100, nebo i 130, a ted po bodovem systemu tak 150, ja jsem si to v zivote nedovolil nekomu tam vjet, nkidy! A pokud bych to udelal bych byl pripraven ze ten mne zmasiruje ksicht a spravne by to mel delat!
Ale babral, jeho ty papíry živí, on nic jinýho neumí. Mám to taky celkem vyzkoušený.Lukas[CZE] píše:pozor2 Myslím že kamionák by se s tebou moc nebabral kdyby si tu brzdu držel dýl D/quote]Mitch píše:Jel jsem jednou asi 200-220 kmh u slaneho po dalnici honili jsme se Zkem Seat TDI oni tam prosvisteli a mne ten kamion tam vjel a to jsem mel dalkovy, auto co jelo za nim cekalo az ja projedu, tak toto ne!!! Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal... a vubec stvou mne lidi co vjedou treba na dalnici tesne predemnou a jedou treba 100, nebo i 130, a ted po bodovem systemu tak 150, ja jsem si to v zivote nedovolil nekomu tam vjet, nkidy! A pokud bych to udelal bych byl pripraven ze ten mne zmasiruje ksicht a spravne by to mel delat!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků