řidiči kamionů se asi zbláznili.

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Co si myslíte o řidičích kamionu?
Jsou to bezohlední kokoti ve 100% případů 8 %  6%  [ 8 ]
Jsou to bezohlední kokoti ve většině případů 76 %  58%  [ 76 ]
Jsou to bezohlední kokoti, ale až poslední dobou 9 %  6%  [ 9 ]
jsou většinou v pohodě 38 %  29%  [ 38 ]
Celkem hlasů : 131

Odeslat příspěvekod vitpesek 19. 8. 2006 10:21

Tak poslední týdny pozoruji jak se řidiči kamionů kteří evidentně brzdí provoz na širokých silnicích s krajním polopruhem neuhýbají sjíždějí se za sebou a ještě se občas snaží předjíždět se na vzájem. A taky se v poslední době množí příklady kdy řidič ka\máče nabourá do stojící kolony. Nedávno se mi zrovna stalo že za mnou docela flekoval kamáč a to se mu na konci kolony blikal výstražnýma světlaama aby si jako všim..... Prostě se mi zdá že za volantem chrápou a jsou poslední dobou hrozně bezohlední...
vitpesek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p0etrik 19. 8. 2006 10:22

Nevsiml jsem si, kamiony, az na par silenych polaku, jezdi uplne v pohode.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 19. 8. 2006 10:22

Nedávno se mi stalo,že jeli 3 kamiony mimo obec těsně za sebou.Zajímalo by mě jak to musí někdo s autem do50kW udělat,aby je předjel.
Pavel Mareš
Missák Garáže 2008

Odeslat příspěvekod Koby 19. 8. 2006 10:32

Příjdou mi naproto v pohodě.

zajeď si do Itálie někam víc na jih a uvidíš jak jezdí kamiony. Tam fakt nevíš co máš čekat, protože když předjížděj, tak fakt předjížděj i 10 minut, u nás když se tohle stane tak ve většině případech aspon ten pomalejší trochu zpomalí.To, že pak jede třeba v prostředním pruhu několik km a nechá celou dobu zapnutej levej blinkr, takže ty vůbec nevíš co máš čekat a kdy ti tam vjede. A že se fakt nerozpakujou :D na to jak tam střihaj zatáčky na dálnici. Několikrát mě vyhnal až na krajnici. Nákých 85km/h tam nejezděj taky ani náhodou, každej tam jede 110 min. :-) Kdo jel po A1 v taliánsku, dá mi uričtě za pravdu :-) Naši kamionáci slušní kluci :-)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod majo1982 19. 8. 2006 10:34

ti co jezdi po PL,CZ,SK jsou naprostá hovada (myslim tim kamiony). Jinde je to v celku pohoda.
majo1982
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod mole 19. 8. 2006 10:35

až na předjíždění dvou kamiónů s nima nemám problém :hm
Opel Astra H Caravan 1.8 LPG
mole
Štamgast

Odeslat příspěvekod CHiP 19. 8. 2006 10:49

Za posledních několik roků akorát toto - http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... &start=846

Jinak právě řidiči kamionů mě pouštějí do kolony při vyjíždění z vedlejší pozemní komunikace, při odbočování vlevo a proti nekonečká kolona, opět většinou pouští řidiči kamionů a tak bych mohl pokračovat :P
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod dort 19. 8. 2006 11:29

no vzhledem k množství které se jich na silnicích nachází bych řekl, že jsou většinou v pohodě, a pár blbců se najde vždy, bohužel
dort
Nováček

Odeslat příspěvekod paveld 19. 8. 2006 11:33

Vem si to tak, ze ten ridic kamionu tam sedi za volantem treba celej den, plazi se pomalu po dalnici a nemuze skoro nic. Zkuseni jsou dost, tyhle blbosti co obcas provadej jsou spis z nudy nebo pro oziveni a to chapu.
BMW E30 316i -> BMW E36 320i :-)
paveld
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Mitch 19. 8. 2006 12:05

Jel jsem jednou asi 200-220 kmh u slaneho po dalnici honili jsme se Zkem Seat TDI oni tam prosvisteli a mne ten kamion tam vjel a to jsem mel dalkovy, auto co jelo za nim cekalo az ja projedu, tak toto ne!!! Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal... a vubec stvou mne lidi co vjedou treba na dalnici tesne predemnou a jedou treba 100, nebo i 130, a ted po bodovem systemu tak 150, ja jsem si to v zivote nedovolil nekomu tam vjet, nkidy! A pokud bych to udelal bych byl pripraven ze ten mne zmasiruje ksicht a spravne by to mel delat!
Mitch
Lambokiller

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 8. 2006 12:22

Mitch píše:Jel jsem jednou asi 200-220 kmh u slaneho po dalnici honili jsme se Zkem Seat TDI oni tam prosvisteli a mne ten kamion tam vjel a to jsem mel dalkovy, auto co jelo za nim cekalo az ja projedu, tak toto ne!!! Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal... a vubec stvou mne lidi co vjedou treba na dalnici tesne predemnou a jedou treba 100, nebo i 130, a ted po bodovem systemu tak 150, ja jsem si to v zivote nedovolil nekomu tam vjet, nkidy! A pokud bych to udelal bych byl pripraven ze ten mne zmasiruje ksicht a spravne by to mel delat!
pozor2 Myslím že kamionák by se s tebou moc nebabral kdyby si tu brzdu držel dýl :D :D
anonymni

Odeslat příspěvekod Mitch 19. 8. 2006 12:27

Lukas[CZE] píše:
Mitch píše:Jel jsem jednou asi 200-220 kmh u slaneho po dalnici honili jsme se Zkem Seat TDI oni tam prosvisteli a mne ten kamion tam vjel a to jsem mel dalkovy, auto co jelo za nim cekalo az ja projedu, tak toto ne!!! Predjel jsem ho a dupl na brzdu, ale nemel jsem cas na nej, tak jsem jel dal... a vubec stvou mne lidi co vjedou treba na dalnici tesne predemnou a jedou treba 100, nebo i 130, a ted po bodovem systemu tak 150, ja jsem si to v zivote nedovolil nekomu tam vjet, nkidy! A pokud bych to udelal bych byl pripraven ze ten mne zmasiruje ksicht a spravne by to mel delat!
pozor2 Myslím že kamionák by se s tebou moc nebabral kdyby si tu brzdu držel dýl :D :DD/quote]

ten krat to bylo jedno, mel jsem adrenalin a byl tak na'rany ze to fakt bylo jedno, bylo to pred rokem, ted jsem se vyjezdil, ten krat 200 koni pro me bylo neco noveho v Prelude. Jednou jsem tam osobne zazil na dalnici predemnou jela na D5 nova Audi A8 pred ni vjel kamion a predjizdel asi par minut, Audi troubilo a svitilo ja jsem jel opodal a sledoval to, az kamion predjel a zaradil se A8 vjela pred nim a zabrzdila asi na 30 kmh, bylo to zabava sledovat. Byl jsem na strane audi, lidi se jinak ne nauci, jeste poradnou baseballovou palku, pak nebude zapotrebi zadny bodovy system :-)
Mitch
Lambokiller

Odeslat příspěvekod Jouda.II 19. 8. 2006 12:35

Lukas[CZE] píše:
pozor2 Myslím že kamionák by se s tebou moc nebabral kdyby si tu brzdu držel dýl :D :DD/quote]
Ale babral, jeho ty papíry živí, on nic jinýho neumí. Mám to taky celkem vyzkoušený.
Jouda.II
Inventář

Odeslat příspěvekod p0etrik 19. 8. 2006 12:53

Vybrzdovat a delat podobne p*coviny muze provadet jen clovek s velmi nizkym sebevedomim, ktery si proste musi porad dokazovat, ze to neni pravda (i kdyz stejne je a timhle to rozhodne nezmeni).
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod majo1982 19. 8. 2006 12:55

no u nas (SK - na D1) sa ani neda ist rychlejsie ako 150, kazdu chvilu tam vbehne nejakej kamion a to poradne nasere ked sa ponahlas. Ja ich len kvoli tomuto nenavidim , a vsetkych :wink:
majo1982
Pozorovatel

Další stránka