Policejni sef Husak jel 190 km/h

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod PF 20. 7. 2006 12:18

A jak na něj novináři vlastně přišli? To si možná takhle reportér řekne že z dlouhé chvíle po ránu pojede za Husákem v háku po dálnici do Prahy...
Anebo dostal tip, že jezdí střelbu a tím pádem to není vlastně poprvé, co se tak stalo. To mu ten tachometr asi blbě ukazuje už dlouho. To podle mě není už jen na omluvu...
PF
Nováček

Odeslat příspěvekod zdenek 20. 7. 2006 12:20

"Štve mě, že se to stalo. Zapomněl jsem se a je to pro mne velké ponaučení," řekl deníku a dodal: "Můžete napsat, že jsem alespoň svítil a byl jsem připoutaný?"m/quote]

Hezky, tohle reknu policajtum az mi budou chtit dat pokutu za rychlou jizdu :D
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 20. 7. 2006 12:27

Dobrý je taky tohle:

Ministr vnitra František Bublan policejnímu prezidentovi jeho jízdu vytkl. "Shodou okolností u toho byli krajští policejní ředitelé, a tak jsem je hned upozornil, že je nezbytné, aby zákony dodržovali," řekl MfD Bublan.

Je nezbytné aby zákony dodržovali? A co si pánové do dnešního dne mysleli?
Magistr Kelly
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Wolfi 20. 7. 2006 12:30

Mám dotaz....pokud existuje přestupek o kterém výkoný orgán ví (policie ČR, přestupková komice) a má k němu předložené důkazy tak ho nemusí řešit ?

To když budou vědět že jsem někde ukradl mobil za 4500 a budou mít záznamy z kamerového systému tak po mě sami ze své vůle nepůjdou ?

Nechápu na co čekají.
Wolfi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 20. 7. 2006 12:34

PF píše:A jak na něj novináři vlastně přišli?
Magistr Kelly
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod mfilip 20. 7. 2006 12:45

to je same kdyz Ruml zavedl snizeni na 50 km/h v obci - pak jel na nejaky mitink, kde prijel se zpozdenim a jak vystoupil z auta tak rekl, ze je 50 km/h nesmysl, ze se neda nic stihnout
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod ORBman 20. 7. 2006 12:45

Policejni sef proste nesmi porusovat zakony, i kdyby janevimco. Zrejme mu to projde, protoze na to nejsou dukazy, leda by to auto okamzite poslali na analyzu a vytahli nejakou evidenci z ridici jednotky. Ale to asi pochopitelne neudelaji... z politickeho hlediska je takove chovani sefa policie nepripustne a pokud bychom zili v civilizovane zemi, okamzite by odstoupil.

Uz takhle ma policie velmi spatne jmeno a Husak tomu jen nasadil korunu.
ORBman
Nováček

Odeslat příspěvekod Pickuper 20. 7. 2006 12:46

JudeKelly: nezáviď........ :wink: chápu, že je to nasírající, že jsi naprostej nýmand, kterej nepožívá žádných privilegií, ale nemusíš to tady tak okatě demonstrovat....třeba se taky jednou dočkáš, dostaneš invaliďák na hlavu a budeš mít privilegieum nastupovat do tramvaje předníma dveřma......... Mr. Green Mr. Green
"a ja cekal, ze budes tak nejak jednodussi clovek, ktery kdyz mu nekdo nekyve hlavou na ty jeho blbosti, tak holt mu to hlava nepobere a musi davat vsem pres drzku. No proc ne, tim vice se potvrzuje to, co se tu o tobe rika." Goes
Pickuper
Štamgast

Odeslat příspěvekod instalater 20. 7. 2006 12:48

Tohleto je vrchol všeho ...... pokud z toho nebudou vyvozeny patřičné důsledky (rezignace, nebo vyhazov a to vše bez jakéhokoli nároku na další finanční výhody, vysoká pokuta a odebrání RP ...... přeci se přiznal, takže není dál co dokazovat) a zamete se to pod stůl, tak si to vytisknu a budu to vozit v autě. Jak mne někdo začne buzerovat za rychlost, omluvím se a vrazím mu vytištěný papír do ruky a řeknu jim ať si prvni zametou před svým prahem
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4x4 ... 160 bujných koní
instalater
Nováček

Odeslat příspěvekod mfilip 20. 7. 2006 12:50

instalater píše:Tohleto je vrchol všeho ...... pokud z toho nebudou vyvozeny patřičné důsledky (rezignace, nebo vyhazov a to vše bez jakéhokoli nároku na další finanční výhody, vysoká pokuta) a zamete se to pod stůl, tak si to vytisknu a budu to vozit v autě. Jak mne někdo začne buzerovat za rychlost, omluvím se a vrazím mu vytištěný papír do ruky a řeknu jim ať si prvni zametou před svým prahemi/quote]
jenze policiste zrejme budou mit v ruce dukaz v podobe zaznamu radaru, fotky atd. Dukaz MFDnes od policie nema.
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod Laff 20. 7. 2006 12:51

Mne to nevadi, at si klidne jezdi jak prase a kazdy den ho u toho chytaji (evidentne rychlou jizdu zvlada, netahejte z rukavu esa typu "ale co by bylo kdyby nekoho trefil...").

Jen vic, houst a ve vetsich kapkach. Ted kdyz mne policie chyti, budu vyzadovat stejny trest jako dostal on. Zakon je zakon a neni preci mozne mit za stejny prestupek dva rozdilne tresty.

Timto se do zasoby verejne omlouvam a prohlasuji, ze mne to velice mrzi. Pripoutan jezdim a svetla mam rozsvicena take (to tam nezapomente napsat).
For a successful technology, reality must take precedence over public relations, for nature cannot be fooled... We have vastly underestimated how deeply ingrained are the organizational and cultural rigidities that hamper our ability to execute.
Laff
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod instalater 20. 7. 2006 12:51

ORBman píše:Zrejme mu to projde, protoze na to nejsou dukazy, leda by to auto okamzite poslali na analyzu a vytahli nejakou evidenci z ridici jednotky.

Nepotřebuješ už nic dokazovat, když se přiznal :hm
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4x4 ... 160 bujných koní
instalater
Nováček

Odeslat příspěvekod Laff 20. 7. 2006 12:54

instalater: presne, jeste si to vytisknout, aby jeho kolegove nemeli podezreni ze si vymyslim
For a successful technology, reality must take precedence over public relations, for nature cannot be fooled... We have vastly underestimated how deeply ingrained are the organizational and cultural rigidities that hamper our ability to execute.
Laff
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod MKMAN 20. 7. 2006 12:54

je to dilem nahody. nas malem zabila paroubkova kolona v aute tak jsem ho pronasledoval az domu (doufam ze to byl on) pak uz prisla nejaka gorila a uz mi do smichu nebylo.

Odpoledne z domova pridam fotku toho VW transporteru co ho hlida s plnou osadkou.
MKMAN
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod MKMAN 20. 7. 2006 12:55

podnet muze dat kdokoliv.

a pokud se priznal je to picus :)
MKMAN
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka