Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
turboleon píše:pOetrik: hele skvělej nápad. Pak by se to třeba nechalo dát i jako body zájmu do navigace. curl]www.poi.cz[/url] Tam se už radary množí velice schopně...Já osobně navigace s poi vidím jako další c¨velice dobrou pomůcku
. Stejně jako CB. Ty už jsem celkem "zpropagoval", teď myslím právě na tu navigaci. Není to nic nového, najděte si třeba zařízení Road Angel co prodávají v GB. Když to navíc bude navigace v PDA či smartphone, půjde tam i poslat aktuální stav, myslím....p/quote]
Fido+ píše:turboleon píše:pOetrik: hele skvělej nápad. Pak by se to třeba nechalo dát i jako body zájmu do navigace. curl]www.poi.cz[/url] Tam se už radary množí velice schopně...Já osobně navigace s poi vidím jako další c¨velice dobrou pomůcku
. Stejně jako CB. Ty už jsem celkem "zpropagoval", teď myslím právě na tu navigaci. Není to nic nového, najděte si třeba zařízení Road Angel co prodávají v GB. Když to navíc bude navigace v PDA či smartphone, půjde tam i poslat aktuální stav, myslím....p/quote]
Jsem pro ale chtelo by to tam dat jen pevne radary a pomerove mereni. Mobilni radary prestoze jsou na urcitem miste cast bych tam asi nedaval.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků