Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Moose píše:znamená to teda, že ze 4 pětin chybou na signalizaci přejezdu ?!u/quote]
Tak takove statistiky teda nemam, kde si je vycucali?CHiP píše:A ještě z jiného soudku, u nově budouvaných či rekonstruovaných přejezdů je strojvedoucímu signalizováno, zda je přejezdové zabezpečovací zařízení funkční a v činnost.n/quote]
Prejezdniky se ale davaji jen na vedlejsich tratich. Jinak je signalizace pohotovostniho, anulacniho, vystrazneho, ... stavu v prilehlych dopravnach a v pripade poruchy se jezdi na Op-cka.George_Couser píše:Pokud vim tak pokud tam jsou svetla, tak pokud je vse v 100% poradku blika bila, pokud se stane jakakoliv (byt nahodila chyba), tak bila blikat prestane (tudiz to je de facto nechraneny prejezd a tim padem by mel ridic zvysit pozornost)
Moose píše:komu vlastně patří přejezd ? silnicím nebo železnici ? :/quote]
Patří nám všem.Moose píše:komu vlastně patří přejezd ? silnicím nebo železnici ? :/quote]
... ten klučina znal jak tam jezdí vlaky a nemohl tušit že zrovna ten den bude mít vlak 15 minut zpoždění.
jezevec píše:Tak dneska jsem četl tohle brilantní vysvětlení nehody na přejezdu:
zquote]... ten klučina znal jak tam jezdí vlaky a nemohl tušit že zrovna ten den bude mít vlak 15 minut zpoždění.
jezevec píše:Tak dneska jsem četl tohle brilantní vysvětlení nehody na přejezdu:
zquote]... ten klučina znal jak tam jezdí vlaky a nemohl tušit že zrovna ten den bude mít vlak 15 minut zpoždění.
Lukas063 píše:jezevec píše:Tak dneska jsem četl tohle brilantní vysvětlení nehody na přejezdu:
zquote]... ten klučina znal jak tam jezdí vlaky a nemohl tušit že zrovna ten den bude mít vlak 15 minut zpoždění.Dacia Logan 1.5 dci, modra Marine
- druzicka
- Kolemjdoucí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků