Jake mate auto?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod King of Potato People 10. 6. 2006 19:10

tos raketa na ceskych cestach felcka f kombiku r.v. 96 (bez pana rezaka) najeto 160tkm BMM (vykvet moderni techniky) 50kW s bagem (a supr volantem s GIII) a s ABS. a malem bych zapomnel dodelavanej central na D.O. s hyper klickem (jako k fabii, vystrelovatko).
spokojenost: nejede to a nepojede to, provozni naklady zcela minimalni, pohodli dali se o nem mluvit mi dostacuje :).
Vady: loziska, spojka, pretesneni motoru, to je tak asi vsechno jinak klasika naplne, rozvody a jeste teklo do kufru (opraveno jako skro vse doma)
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod King of Potato People 10. 6. 2006 19:11

Brasci s moderovanim je amen... no to je pech, ale alespon mi nebudes lockovat takova plodna temata :D
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod lehtinen 10. 6. 2006 19:18

V podpisu R Twingo, rok 93, kupovaný přes necelými 2lety od příbuzných, tenkrát najeto 102t km, dneska 122t km. vcelku v pohodě, závady, že bych někam nedojel, nebo odněkud neodjel žádný. Jen postupná výměna spostřebních věcí (brzdy, olej), jinak spojka (byla načatá při koupi) a výfuk.
Do města v pohodě auto, ale bral bych silnější motůrek při jízdách po dálnici do nákupáků,ABS a klimu
Renault Twingo 1,2, r.v. 93 - rád na tebe vzpomínám, 5 let, 60 tisíc km
Citroen C4 1,4i 16V, SX r.v. 2009 - 2023
lehtinen
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod igorcas 10. 6. 2006 19:25

1998 Robinson R22 Mariner s plavakmi, 4 valcovy vzdychom chladeny motor s karburatorom Lycoming 360, 145 HP/2700 RPM, najazdenych okolo 2,000 hodin, rychlost okolo 100-110, velmi spokojny, absolutna sloboda.
igorcas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cz_payne 10. 6. 2006 19:27

Ford Mondeo TDCi 96kW kupovano nove 2002, najeto 130t km,
Ford Mondeo benzin 107kW ,kupovano ojete,2002 najeto 146tisic km
zatim na obou bez zavad,jsou meneny akorat spotrebni veci... tuk tuk
cz_payne
Nováček

Odeslat příspěvekod p0etrik 10. 6. 2006 19:28

Abych taky napsal neco k tematu. :)

Felicia Pickup MPI 50kW, rv. 98, koupena jako trileta se 78 tkm na tachu Obrázek. Zavady, pokud se to da tak nazvat:
1x odesel klakson
1x termostat
2x spinacka (vedel jsem ze je spatna, ale kaslal jsem na to, podruhe to bylo kvuli zfusovane praci autoelektrikare)
1x vnejsi kloub poloosy
1x lamela spojky
1x vsechny tlumice a zadni perovani pro jistotu komplet
2x stredni a zadni dil vyfuku (jednou hned po koupi, znovu ted na jare)
2x desky a kotouce
1x jenom desky
1x vymena par brzdovych trubek ted na jare (asi 200 korun :D)
1x oprava prosezene sedacky ridice
1x zavareni deravych zadnich podbehu, ted bude muset jit na vetsi lecebnou kuru :)
2x vymenen olej v prevodovce, ted chcu potreti :)

moooockrat olej, filtr, atd...

ted ma 246tkm ;) :P
Naposledy upravil p0etrik dne 10. 6. 2006 19:29, celkově upraveno 1
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Saman 10. 6. 2006 19:29

Renault Clio2 f plny kalbe r.v.2000, motor 1.4 16V 72kW, interier z verze Sport, koupeno pred 3 a pul rokama jako dovoz z Nemecka s najezdem necelich 18 tisic km a dnes ma namotano nejakych +-50 tisic km, na konte ma 1x bouranou predni napravu, 1x sejmutou srnku , ale jako spokojenej sem, hlavne diky pojistovne :D . Zavada na funkcnosti jen jedna a to vadne zapalovaci civky s rozestupem 1 mesice ( podruhe to bylo v zadaco diky zaruce na ty civky ), jinac zatim jen zbezna udrzba jako olej, desticky, uvolnena hadicka k ostrikovacum kapalina do ostrikovacu a tak :D .

Skoda Felicia 1.6 55kW r.v. 1998, momentalne rozlozena po cele garazi a jednoho dne z ni bude zavodni nacinicko na Rallyesprinty a zavody do vrchu :P

A kdys usnu, tak misto Clia tam najednou stoji Saleen S7 TwinTurbo Mr. Green
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod Saman 10. 6. 2006 19:32

p0etrik > Olej v prevodovce :o , to se jeste dneska dela :D . I u stareho Taunuse co mel nalitano pres 300 tisic sem olej v prevodovce nemenil a porad to radilo bezproblemu :P .
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod p0etrik 10. 6. 2006 19:33

Neni to povinne ale menim to. Ten olej stoji 200 korun takze neni co resit.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Ardeth 10. 6. 2006 20:01

brasci: Myslis ze bych se nekdy mohl svezt? :D
A co spolehlivost?
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod trestanec Manli2 10. 6. 2006 20:10

Opel Astra G motor 1.6i 8V 55kW (x16szr) :hm Mr. Green kupováno v říjnu 2005 dovoz německo stav tachometru při koupi 108 000 km :D Mr. Green niní 113 000 km :hm
závada zatím žádná :tleskani
měněny přední destičky, rozvody, olej, v nejbližší době nový zadní destičky pozor2 :D co závěrem.. další auto bude zase opel nejlépe astra coupe 2.0 t :o :) ale to asi neklapne tak astra H s asi 1.9cdti :cry: :hm :P ale to nehrozí v nejbližších letech :hm :o :( :? Mr. Green

http://img517.imageshack.us/img517/9333/10007313wq.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/1692/10007329jg.jpg :wink:
Naposledy upravil trestanec Manli2 dne 10. 6. 2006 20:21, celkově upraveno 1
LOCK :D
trestanec Manli2
Nováček

Odeslat příspěvekod CHiP 10. 6. 2006 20:16

Auta co mám v podpisu :)

Citroen AX 1,1i 44kW, na jeho hmotnost výkon dostačený a v jednom velmi živý :).
Koupila si ho máma před 6-ti rokama, dva roky s ním jezdila, pak jsem si udělal řidičák a tak nějak ho "zabavil" :D
Mělo najeto 34tis. když jsem s ním začínal jezdit já, tak na tachu bylo 40tis, za ty necelé čtyři roky jsem s ním najezdil přes 40tis. km po čr, slovensku, rakousku a německu :D.
Investice takřka žádné krom běžné údržby. Jednou auto znepojizdnil předřený káblik který když se ukostřil, tak přestaly zapalovat svíčky :D, podruhé otáčky nepadaly na volnoběh, stačilo vyčistit krokový motorek.
Auto bylo v Německu bouraný a začíná se to projevovat korozí :(, motor je v super stavu :)

Moje auto Citroen Xsara 1,9 TD 66 kW, mám ho krátce, najety s ním 2tis. km a zatím spokojenot i přes prvotní problémy s tím že to teplý nechtělo chytat :D
Po koupi jsem musel hned dát naplnit klimu, koupit novou sadu kol, jsem s ním spokojený.
Stav tachometru byl 96 tis. km, podle mě tam 100tis. bylo když to bylo dotažený do ČR, reálně myslím tak 200tis. km :)
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod myndel 10. 6. 2006 20:17

Renault Clio 1 rv. 98 v plné výbavě. Koupeno nedávno v bazaru za hubičku.

Závady se zatím neprojevily,projevuje se akorát pro Clia typická netěsnost, konkrétně anténou teče poměrně dost. Oprava je otázkou pár desítek minut práce se silikonem, nic složitýho, jen jsem se k tomu ještě nedostal...
myndel
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod CHiP 10. 6. 2006 20:22

Včera jsem u Xsary zjistil, že mi zlobí naklápění světel, jel jsem a najednou se světla sami skopily dolů :o, na pohyby ovladače nereagovali a počase se zase sami zvedli, takhle ještě parkrát cestou domů :D. Zatím je to provyzorně vyřešený odpojení servotorků ve světlech :)
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Bártík 10. 6. 2006 21:41

Ford Mondeo, r.v. 1994 (viz. podpis). Koupil jsem ho v únoru 2004, na tach. 132tis., teď asi 157tis. Zatím jsem měnil běžné spotřební věci a doufám, že to tak vydrží :wink:.
Jeden z mínusů je slabá výbava (ABS, 2xairbag, centál). Hodila by se klima (ale to by motor asi neutáhnul) nebo šíbr a okna v elektrice.
Jinak velký, pohodlný auto a určitě bych si koupil znovu.
Ford Mondeo Combi 2.0 16V
Bártík
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka