od ha::rry 9. 6. 2006 10:23
pánové, ano, uznávám, že jsou nějaká pravidla chování, která se mají obecně dodržovat, souhlas!
dostal jsem zatím cca. 5 pokut, vždy od státních poldů a uznávám, že měli důvod je dát, vždy moje jednání porušilo pravidla a mohlo někoho omezit ... a zaplatil jsem bez keců a podruhé se snažím něco podobného nedělat!
ale u organizací typu městských cajzlů, kteří jen dávají boty a chytají pobíhající psi a kočky si nehodlám nechat líbit fakt, že mě bude lojza s upocenou maturitou a pendrekem u pasu buzerovat za něco, co je "na denním pořádku" - viz např. centrum Brna kolem nemocnice u Sv. Anny, kde je zákaz stání všude a ještě jsem tam neviděl nikdy prázdno bez parkujících aut (i já bych parkoval jinde, kdyby někde byl flek, parkingu je zoufale nedostatek už roky a když se člověk proti měšťákovi ohradí s námitkou, že opravdu není kde stát, tak mu s debilním úsměvem řeknou, ať se obrátí na stavební odbor magistrátu) ...
takže podtrženo sečteno nehodlám sponzorovat orgány, který místo toho aby napomáhali veřejnému pořádku a občanům města (a navrhovali úpravy tak, aby to město bylo moderní a sloužilo jeho obyvatelům), tak je raději buzerujou za kraviny, za které když ode mě vyberou nějakých pár kapříků, tak dalších 14 dní nikoho na stejným místě nepotřebujou pokutovat, protože jsme to zalepili my co jsme tam stáli dřív - vlastně když se člověk trefí mimo cykly, kdy maj měšťáci málo lowů, tak tam beztrestně může parkovat pořád ...
ať žije kocourkov!
life is simple ... sleep, eat & ski
prozatimní stav konta: 0