Co by stalo, kdyby se odjelo od pumpy bez placení?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 3. 2006 14:14

:D

Můžou na to nějak přijít???

Nechci to tak dělat, jen mě to zajímá :))
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 3. 2006 14:15

no pokud by ti nenatocili SPZ tak i kdyby na tebe prisli a nenacepujes vic jak za 5000 Kc, tak je to prestupek :)
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 3. 2006 14:16

Jo aha, takže kdybych si před tím než přijedu na čerpací stanici dal třeba před spztku hadr a pak rychle nastaroval a ujel :D

Aha, no to je zajímavý.. Zkoušet to nebudu, jen mě to tak napadlo :))
anonymni

Odeslat příspěvekod Moose 26. 3. 2006 14:18

jeden známej přijel na benzinu, dal instinktivně plnou, šel ke kase, kde jim oznámil, že nemá ani peněžeknu ani papíry, a rovnou jim řek že ho buď rovnou pustěji, nebo zavolaj cajty kteří ,,stejně nic nenadělaj,, ... no a jak to asi dopadlo :D
jo a ten známej jezdí s mercem - s500 :-P
a mrknete se na moje WWW ;)
Moose

Odeslat příspěvekod Merlin 26. 3. 2006 14:21

Tak toto je zas jedna uzasna tema...
Merlin
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod p0etrik 26. 3. 2006 14:22

No vsude maji kamery a vetsinou to neresi pres policii ale pres vymahace dluhu. Jednou proste prijde exekutor a z nadrze za 1000 korun je najednou 15 tisic.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Merlin 26. 3. 2006 14:23

Moose píše:jeden známej přijel na benzinu, dal instinktivně plnou, šel ke kase, kde jim oznámil, že nemá ani peněžeknu ani papíry, a rovnou jim řek že ho buď rovnou pustěji, nebo zavolaj cajty kteří ,,stejně nic nenadělaj,, ... no a jak to asi dopadlo :D
jo a ten známej jezdí s mercem - s500 :-Pg/quote]

Mas zvlastnych znamych... Mne sa raz stalo ze som natankoval plnu a isiel zaplatit kartou (uz roky netankujem za hotove) a oznamili mi ze nefunguje terminal. Opisaly si udaje z OP a poslali mi fakturu domov, ktoru som potom uhradil.
Merlin
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Dusan 26. 3. 2006 14:34

Odjizdet bez placeni je vcelku blby, protoze ta obsluha na to ma hmotku, takze ti pak tu nadrz zaplati.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod jamjes 26. 3. 2006 14:43

...nebo se vám taky stane, že jednoho krásného dne přijdete k autu a koukáte "jako tele na nový vrata" na chybějící přední espézetku. Říkáte si: Kde jsem ji mohl stratit?!? No a pak vám přijde poštou doporučeně obvinění ze spáchání přestupku, že jste odjeli od benzinky bez zaplacení.... už vím proč. Ono hadra přes espézetku by vypadala podezřele
jamjes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 3. 2006 14:46

jamjes: Hm, tak to nasere :(( Ale však na pumpě musí mít víc kamer ne?? Tak se snima soudit, že ty si na tom místě nebyl a že ti tu přední SPZ někdo ukrad, a zároveň požadovat tu fotku toho auta i se zadu, ne?? Nebo se pletu?
anonymni

Odeslat příspěvekod Moose 26. 3. 2006 14:54

když vezmu v úvahu, že plná nádrž je za cca max. 2000,- kačen, přijedete k benzince, dáte plnou, odjedete, tak vám napřed musí dokázat že jste to byli právě vy, címž se policie zřejmě zabývet nebude, vzhkedem k ceně škody... nebo ne ???
Moose

Odeslat příspěvekod Moose 26. 3. 2006 14:57

Merlin píše:
Moose píše:jeden známej přijel na benzinu, dal instinktivně plnou, šel ke kase, kde jim oznámil, že nemá ani peněžeknu ani papíry, a rovnou jim řek že ho buď rovnou pustěji, nebo zavolaj cajty kteří ,,stejně nic nenadělaj,, ... no a jak to asi dopadlo :D
jo a ten známej jezdí s mercem - s500 :-Pg/quote]

Mas zvlastnych znamych... Mne sa raz stalo ze som natankoval plnu a isiel zaplatit kartou (uz roky netankujem za hotove) a oznamili mi ze nefunguje terminal. Opisaly si udaje z OP a poslali mi fakturu domov, ktoru som potom uhradil.

jj souhlasim, on je to takovej divnej pablb... že se tim ještě chlubí...
Moose

Odeslat příspěvekod Driver 26. 3. 2006 15:02

Odjizdeni od benzinek bez placeni bylo hodne v mode, kdyz nahle zdrazil benzin tenkrat stal hodne pres 30,- za litr, uz presne nevim, kdy to bylo, ale bylo to i ve zpravach, ze lidi hrozne casto odjizdej bez placeni :)

Jinak nejrychlejsi by asi bylo, kdyby ridic zustal v aute a tankovat by sel spolujezdec, tim by neztraceli vubec cas a kdyby tam byl nejakej frmol, tak by si obsluha ani nevsimla, ze nekdo odjel, jen ten stojan by nefungoval, dokavad by to neodklepli na pokladne :)
Das Auto
Driver
Štamgast

Odeslat příspěvekod jamjes 26. 3. 2006 15:05

Lukas[CZE] píše:jamjes: Hm, tak to nasere :(( Ale však na pumpě musí mít víc kamer ne?? Tak se snima soudit, že ty si na tom místě nebyl a že ti tu přední SPZ někdo ukrad, a zároveň požadovat tu fotku toho auta i se zadu, ne?? Nebo se pletu? /quote]

však na tom to taky ztroskotalo. začali se tím zabývat víc a nakonec zjistili, že SPZ byla registrovaná na mé - úplně jiné auto, než bylo na záznamu.
jamjes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moose 26. 3. 2006 15:35

no.. kdyby zůstal řidič v autě a tankovat šel spolujezdec, tak by asi ani neměli na videu xycht řidiče... pak je asi těžko prokazovatelný majiteli vozu že neco spáchal.. :-/
Moose

Další stránka