ROZSVÍTÍ SE VÁM???

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod DedlyM6 26. 3. 2006 00:16

Předem podotýkám, že vyjímkou je velmi slunečný den ve městě, ale jinak kdo nebude od neděle svítit, tak je velký sklerotik, nebo ignorant. Na tyto lidi, si klidně párkrát bliknu dálkovýma, protože jim to třeba dojde a někomu tím zachráním třeba i život, kdo ví....
Každopádně lidi, nebuďte blbí a sviťte....prosím.... :wink: :tleskani
Má práce je mým koníčkem....
DedlyM6
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 3. 2006 00:19

Dedly: no nevim. Nejhorsi je letni cas, protoze cast aut sviti a cast ne. Takze tim vznika nejhorsi mozna situace. Takze uprimne receno, lepsi bude, kdyz nebude svitit nikdo, nez kdyz par aut sviti a par ne....
anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 26. 3. 2006 00:24

nevíte, jestli je v bodovém systému nějak oceněno nerozsvícení světel? Doufám, že jo a že to je tak za 25 bodů :D
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Manli2 26. 3. 2006 00:27

nevim jak vám ale mě nesvítí.... :)
Manli2
Inventář

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 26. 3. 2006 00:30

Tady opět narážíme na nesmyslnost striktních příkazů.Až bude celodenní svícení,tak je povinnost svítit třeba i v zácpě.K čemu?Pokud to někdo vypne,tak se může stát,že dostane pokutu a body.Přitom tím nikoho neohrožuje,když nesvítí tomu před ním na zadek.

Se svícením za dne samozřejmě souhlasím,ale jsem propagátorem ZSR (Zdravý Selský Rozum)
Pavel Mareš
Missák Garáže 2008

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 3. 2006 00:32

Pavel: tim svicenim se hlavne vyresi to, ze zmizi nejvetsi nevyhoda svobody a tim je, ze cast aut sviti a cast ne. Pevne verim tomu, ze kdyz by lidi v kolone vypinali svetla, tak pak je zapomenou rozsvitit :)
anonymni

Odeslat příspěvekod turboleon 26. 3. 2006 00:36

Já už trvale svítím přes 6 let. Byla to ještě doba, kdy na mě lidé blikali, proč svítím. Mě vadí jiná věc - proč u nás nejsou možná světla na denní svícení.... To fakt nechápu.....
turboleon
Inventář

Odeslat příspěvekod Driver 26. 3. 2006 00:43

Od nedele se svitit nemusi, protoze ten zakon bude platit az od cervence 2006, takze svitit se bude muset povinne az od cervence. Nicmene ja svitim porad bez ohledu na to jaka je rocni doba a jakej je cas, takze me tohle fakt nezajima.
Das Auto
Driver
Štamgast

Odeslat příspěvekod fabka2004 26. 3. 2006 01:04

goes píše:Dedly: no nevim. Nejhorsi je letni cas, protoze cast aut sviti a cast ne. Takze tim vznika nejhorsi mozna situace. Takze uprimne receno, lepsi bude, kdyz nebude svitit nikdo, nez kdyz par aut sviti a par ne....

ja by som povedal ze lepsie je ked budu svietit vsetci nez par auto ano a par nie
:hm
fabka2004
Servismen

Odeslat příspěvekod Driver 26. 3. 2006 01:09

fabka2004: to samozrejme jo, ale kdyz pojedou auta za sebou a prvni svitit bude a druhy uz ne, tak to druhy bude o dost hur videt...
Das Auto
Driver
Štamgast

Odeslat příspěvekod Dreamer_ 26. 3. 2006 01:25

Driver píše:Od nedele se svitit nemusi, protoze ten zakon bude platit az od cervence 2006, takze svitit se bude muset povinne az od cervence. Nicmene ja svitim porad bez ohledu na to jaka je rocni doba a jakej je cas, takze me tohle fakt nezajima.

... treba si zvykať, júl príde rýchlo :D ...

... ja svietim tiež celoročne, ale predsa sa mi občas stane, že zabudnem zasvietiť ( zväčša keď svieti slnko a z auta vybehnem len na pár minút ) ...
Dreamer_
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod fahrman 26. 3. 2006 01:26

turboleon: a na to jsi prisel kde? to vis, ze jsou povolena...
fahrman
Inventář

Odeslat příspěvekod Kibitz 26. 3. 2006 01:32

No namontoval jsem si zlepsovak,takze se mi svetla zapinaji po nastartovani motoru.Uz jenom vyndat svoje drahy Philipsky a dat tam zarovky za 50kc...
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Driver 26. 3. 2006 01:32

Dreamer_ píše:
Driver píše:Od nedele se svitit nemusi, protoze ten zakon bude platit az od cervence 2006, takze svitit se bude muset povinne az od cervence. Nicmene ja svitim porad bez ohledu na to jaka je rocni doba a jakej je cas, takze me tohle fakt nezajima.

... treba si zvykať, júl príde rýchlo :D ...

... ja svietim tiež celoročne, ale predsa sa mi občas stane, že zabudnem zasvietiť ( zväčša keď svieti slnko a z auta vybehnem len na pár minút ) ...
Das Auto
Driver
Štamgast

Odeslat příspěvekod Dreamer_ 26. 3. 2006 01:38

... ale keď to schvália aj u nás :tleskani , tak zakúpim nejakú rozsvecovacú automatiku. Veď sa zaplatí na prvý krát :D ...
Dreamer_
Pozorovatel

Další stránka