Nezáviděníhodná situace - prosím o pomoc při řešení

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 20. 1. 2006 08:28

Samozřejmě při soukromých hovorech.
Pavel Mareš
Missák Garáže 2008

Odeslat příspěvekod MKMAN 20. 1. 2006 09:19

v pohode. ja bych okamzite byt majitelem to auto okamzite nekam uklidil, na policii bych se dotazal je li v registru hledanych aut a pokud ano pod trestni oznameni na neznemaho pachatele a trestni oznameni na ZNAMEHO pachatele (pro podvod je to clovek co delal prepis, jestli to NEBYL MAJITEL, je to jeho problem)

Od toho je KS kde date sice 2x30 korun za overeni podpisu ale je to prave tech 60 czk co vam usetri spousti starosti (ja kdyz neco takto kupuju prijdu zasadne pozdeji a mezitim uz davno cloveka co to prodava obvykle z auta pres tele fotim, pripadne natacim - kamera v aute (cctv s lacinym vcrkem) se uz mockrat vyplatila.

pokud by bylo prece jenom v registru sel bych na odbor dopravne spravnich agent prislusneho mesta/obce a nahlasil treba ztratu SPZ a pod a nechal si vystavit nove (holt 800) a prite by bylo videt kdo je v registru skutecny majitel.

drzim palce

u operaci nad milion jsem ochoten investovat 5000 do notare ktery prevezme penize do notarske uschovy treba po dobu 14 dnu od nakupu (notare at si vybere strana prodavajici) a pokud veskere prevody a vse klapne (specifikuje se co klapne)
- fyzicke predani, napise se protokol o stavu
- kupni smlouva
- odhlaseni v registru
- prihlaseni v registru
- evidencni kontrola (je potreba pri prepisu)
- cebia a dalsi registry (pri aute za 400.000 tech 3000 dam)

tak ma notar pravo uvolnit prostredky
tádydádydádyda
MKMAN
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Joystick 23. 1. 2006 18:32

Dobrý večer. Omlouvám se všem, že jsem dlouho nenapsal. Měl jsem však tolik práce, že sledovat fórum, bylo nad moje síly. Ne, nebojte se (nebo neradujte se), ve vazbě nejsem, ani jsem nebyl. Podvod jsem opravdu nechystal, ani nechystám. Už si nevybavím, zda na mobilu bylo číslo, nebo soukr.volající, spíš asi to druhé, to se mi neukládá. Nicméně jsem již jednal i s policií osobně ve velkém městě, nyní vylučuji, že to je jen blbej fór. Vyšetřovací spis je na policii ve velkém městě. V malém městě, kde žiji však na policii nic nikdo neví, do spisů policie ve velkém městě však prý nahlédnout nemohou, takže veškeré záležitosti se mnou budou řešit z města velkého. Už znám i téměř kompletní pozadí prodeje. Jeden hodný pán se rozhodl zapůjčit svého německého plnokrevníka (jak tu kdosi vtipně poznamenal) svému dobrému kamarádovi. Ten jakýmsi fikaným způsobem přepsal auto na sebe a pak mi je prodal. To, že den po koupi tohoto vozu bylo auto nahlášeno před-předchozím majitelem jako kradené je jen náhoda. Zatím čekám, co bude dál. Pochopitelně, maník, který má teď moje peníze je fprde*i... No nic, uvidíme. Průběžně budu informovat.
Joystick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HOOK 23. 1. 2006 18:38

Joystick: No to je mi te lito.

Ale nebylo ti podezrele, ze je tak kratce majitelem ?
HOOK
Štamgast

Odeslat příspěvekod Joystick 23. 1. 2006 20:53

Ne nebylo. Myslel jsem, že je jen překupník, který si chce na autě trochu nahrabat. S takovými lidmi se znám i z malého města.
Joystick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Laff 23. 1. 2006 23:32

Mno, aspon mas znameho vinika (nevim jestli to byl dobry kamarad puvodniho majitele, spis spatny kamarad;)... horsi by bylo kdyby auto opravdu ukradl a nezbyla by po nem jedina stopa.
For a successful technology, reality must take precedence over public relations, for nature cannot be fooled... We have vastly underestimated how deeply ingrained are the organizational and cultural rigidities that hamper our ability to execute.
Laff
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod MAN737 23. 1. 2006 23:44

čili auto dostane zpět původní majitel,kterému bylo zcizeno.Joystick musí zažalovat zloděje a vysoudit z něj prachy a policie musí zločince najít.Mohou se všichni tři dohodnout i jinak,na mimosoudním vyrovnání,ale ale...

Držím palce Joyi. :|
MAN737
Štamgast

Odeslat příspěvekod mfilip 24. 1. 2006 09:00

joystick: to ti nebylo divne, ze auto bylo prepsano na dotycneho pred par dny a ten dotycny ti ho za par dni prodava ? O tom prece musel byt zaznam v TP
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán

Předchozí stránka