od Joystick 23. 1. 2006 18:32
Dobrý večer. Omlouvám se všem, že jsem dlouho nenapsal. Měl jsem však tolik práce, že sledovat fórum, bylo nad moje síly. Ne, nebojte se (nebo neradujte se), ve vazbě nejsem, ani jsem nebyl. Podvod jsem opravdu nechystal, ani nechystám. Už si nevybavím, zda na mobilu bylo číslo, nebo soukr.volající, spíš asi to druhé, to se mi neukládá. Nicméně jsem již jednal i s policií osobně ve velkém městě, nyní vylučuji, že to je jen blbej fór. Vyšetřovací spis je na policii ve velkém městě. V malém městě, kde žiji však na policii nic nikdo neví, do spisů policie ve velkém městě však prý nahlédnout nemohou, takže veškeré záležitosti se mnou budou řešit z města velkého. Už znám i téměř kompletní pozadí prodeje. Jeden hodný pán se rozhodl zapůjčit svého německého plnokrevníka (jak tu kdosi vtipně poznamenal) svému dobrému kamarádovi. Ten jakýmsi fikaným způsobem přepsal auto na sebe a pak mi je prodal. To, že den po koupi tohoto vozu bylo auto nahlášeno před-předchozím majitelem jako kradené je jen náhoda. Zatím čekám, co bude dál. Pochopitelně, maník, který má teď moje peníze je fprde*i... No nic, uvidíme. Průběžně budu informovat.