Pro ridice cerveneho Focuse co jel po Jizni spojce okolo 17h

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Bond007 30. 11. 2005 10:25

treba to mel prechipovany :)
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod marepa 30. 11. 2005 10:31

tak to ja sem cucel na favorita co drzel konstantne 160 i do kopcu :) jelo mu to pekne klucinovi :)

jinak ta kvalita D1 .. mam dojem,ze je to jeste horsi nez kdyz sem jel posledne... docela se obavam, jestli to nemuze rozprasit geometrii ... :?
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond007 30. 11. 2005 10:34

marepa: musis najet na takovou rychlost kdy ty diry prelitacas a kdy ti to ani uz neprijde :D
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jarda2 30. 11. 2005 10:46

Polda_V6 píše:headquest: Dojeli jsme ho slabou stovkou, meli dostatecny odstup, neblikali. Najednou on blik blik mlhovkou a zpomalil na 70. No a pak viz vyse..

mitch: mohla by tu byt sekce "vzkaz ridicum na silnicich" :-D
A neoslňovali jste ho zbytečně puštěnými předními mlhovkami? Ani to by sice takové jednání neomlouvalo, ale mohlo by to zavdat příčinu.
Jarda2
Inventář

Odeslat příspěvekod ace2 30. 11. 2005 11:14

nevím jak by ho něco mohl oslňovat ze zádu, zadní zrcátka se přeci cloní.

Jinak to chce klid a používat nenásilně psychologii za účelem neagresivně vydeptat předsebou jedoucího. To se mi zatím ukazuje zcela nejefektivnější.

Typicky když někdo zaclání v levém na dálnici. Tak ho podjedu a zustanu na jeho boku na jeho úrovni. Tedy ho nepodjedu, ale za chvili je souběžnou jízdou nervozní a radši se pak uhne. Ideální jak někomu dokázat za a) že je kretén b) že jízda v pravém je zcela možná i na jeho pozici.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Bond007 30. 11. 2005 11:25

ace2: ja vetsinou kdyz specham nemam cas na nejakou psychologii, takze to vetsinou konci tak ze ja dosahnu sveho, tj. ze predjedu to auto a on si mysli ze je nejlepsi a ja jsem nejvetsi idiot :) takze spokojenost na obou stranach :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Polda_V6 30. 11. 2005 11:31

Goggy: ten vyplaznutej jazyk me uplne odzbrojil. To byl nejpadnejsi argument :-D Bylo mu tak 30.. Asi jsme ho hodne ********* :-D

Jarda2: No, kdyz na nas blikal tema mlhovkama, rikam kamosovi: "Nemas rozsviceny mlhovky?"; on: "ani nevim kde jsou.."
Pak tam chvili kdesi smatral a overil si ze mlhovky opravdu nemame..

ace2: nekdy opravdu pomuze prihnat se vysokou rychlosti v pravem pruhu, pripadne bliknout a v dalsim pripade mu viset na zadku a prejizdet z praveho do leveho :) .. Ale jsou tupci kteri myslim ani nevi ze na dalnici jede nekdo jiny nez oni.. Takze nezbyva nez podjet. Je to prasarna ale mensi nez jet bezduvodne v levem
Polda_V6
Nováček

Odeslat příspěvekod Jarda2 30. 11. 2005 11:39

Polda_V6 píše:Jarda2: No, kdyz na nas blikal tema mlhovkama, rikam kamosovi: "Nemas rozsviceny mlhovky?"; on: "ani nevim kde jsou.."
Pak tam chvili kdesi smatral a overil si ze mlhovky opravdu nemame..
OK. Napadlo tě tedy to samé, co mě. Tím větší výprask by ten řidiš Focusu zasloužil.
aquote="ace2"]nevím jak by ho něco mohl oslňovat ze zádu, zadní zrcátka se přeci cloní. /quote]

U mého auta jde clonit pouze střední zrcátko (a někdy je i to nedostatečné) boční clonit nemohu, a zadní nemám. :lol:
Jarda2
Inventář

Odeslat příspěvekod ace2 30. 11. 2005 11:39

Tak to taky tak dělám, jedu a nebrzím většina súrně uhne když vidí v zrcátku auto, které je signifikantně rychlejší než to jejich. Nicméně ne každý se do toho zrcátka dívá že... pak je to celkem o ničem :)
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 11. 2005 11:41

ace: no na mne bys timto nevyzral, ja teda kdyz se uz rozhodnu predjet, tak semnou neuhne ani H1 pet centimetru od zadniho narazniku. A kdyz je to takovy ichtyl, ze po mne zacne blikat, kdyz jsem v pulce kamionu a neni kam uhnout, tak zpomalim na predpisovych 130 a at se pose...re. Vseho s mirou.
anonymni

Odeslat příspěvekod zdenek 30. 11. 2005 11:57

Kdyz uz jste nakousli chovani nekterejch ridicu, v sobotu jsem byl svedkem situace kdy ridic na hlavni umyslne naboril auto co mu z vedlejsi trochu popojelo a pak zastavilo. Nejak me nenapada co z toho ten ridic mel, bude hodinu v tom mrazu cekat na policajty a pak se bude snazit vymlatit z pojistovny aby mu zaplatila celou opravu ty deset let stary mazdy. Setkali jste se s nekym takovym?
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod ace2 30. 11. 2005 12:03

jo jasně sice z doslechu, ale je to celkem normál. Prostě chceš podojit pojištovnu, tak se chvíli projedeš pro Praze... on se brzo někdo najde. Ideální k tomu jsou parkoviště hypermarketů, pseudohlavní ulice s předností zprava. Nebo si stačí párkrát zakroužit na kruháku na Vítězným náměstí v Devicích... každej se snaží nějak vydělat. Nejhorší je taxikář se starým Ventem... ten na to jenom čeká.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod martineQ 30. 11. 2005 12:07

Taky si přihodím i když to nebylo na dálnici…Není to tak dlouho co jsem jel zadem do Brna. Před Kuřimou ve stoupání jsme dojel WV Transportér a před ním Škodovku pískové barvy, která byla příčinou tvořící se kolony…Po přejetí obzoru jsem zjistil, že je cesta volná skoro až do Kuřima jal jsem se tedy předjíždět. Znalí místních poměrů vím, že v polovině kopce bylo omezení na 70 a posléze 50 km kvůli objížďce a tudíž i zvýšeném výjezdu aut z vedlejší silnice. Předjížděná auta nevykazovala žádnou akceleraci, proto jsem zrychlil asi na 100 a na úrovni pískové škodovky vyřadil a posléze se zařadil před ni. Jak jsem zmínil výše, asi po 300 metrech jsem minul značku zpomalující na 70 a zahlédl červenou Feldu COMBI snažící se o odbočení z vedlejší silnice, načež jsem začal upravovat rychlost směrem dolů. Cvičně jsem zkontroloval dění za mnou a z hrůzou zjistil že mi řidič škodovky sedí téměř v kufru – uvolnil jsem brzdu, on začal výhružně blikat a troubit načež v začínající padesátce vyhodil blinkr a dal se do předjíždění. Akcelerace se více méně nedostavila a proto mě při souběžné jízdě počastoval poklepáním na čelo a zdvižený jistým prstem na důkaz přátelství…Když jsem viděl toho nepřipoutaného tlusťocha na přední sedačce a k tomu vpravo v zadu sedící (asi) jeho ženu, která vedle sebe očividně opatrovala vajíčka nebo novorozeně raděj jsem za tímto řidičem pokračoval 75kou až do Kuřima. Dodnes nevím o co mu šlo. Asi si myslel že ho vybržďuju či co…
martineQ
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod jimmy 30. 11. 2005 12:07

zdenek: jo, tohle je znamej trik taxikaru v praze, par uz mi jich cestou o necem podobnym vypravelo... kdyz se potrebujou zbavit staryho auta a jeste na tom vydelat, tak nekoho kdo jim tam takhle najede tuknou - dostanoup rachy od pojistovny auto za par supu opravej a jeste ho strelej... klasika :(
jimmy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bond007 30. 11. 2005 12:09

ace2: ono nekteri ty zrcatka fakt nesleduji a nekteri v noci nevidi ani bixenony, takze s tema nema cenu se vubec zabyvat...

jinak ja bych zrusil pomaly pruhy na dalnici a ujdelal z nich normalni plnohodnotnej pruh a na dalnici o Trech a vice pruzich v jednim smeru bych zrusil zakaz predjizdeni zprava...
Bond007
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka