Pro ridice cerveneho Focuse co jel po Jizni spojce okolo 17h

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Polda_V6 29. 11. 2005 23:49

Treba to vyjde touhle cestou.. Pro ostatni: s kamosem jsme dojeli zmineny Focus, ktery zpomalil (zamerne nas brzdil) a blikal na nas zadni mlhovkou. Tak jsme ho taky problikli a pak predjeli v pravem pruhu, on na to v levem slapnul. Pak jsme se nejak dojeli, on sjizdel, ukazoval na nas prostrednicek, troubil, nakonec i vyplaznul jazyk. To mi prislo nejvtipnejsi. Nevim o co mu slo, videli jsme ho poprve a nic mu neprovedli :hm
Takze kdyby se tu nahodou vyskytoval, rekni chlape o co ti slo..
Polda_V6
Nováček

Odeslat příspěvekod Mitch 29. 11. 2005 23:54

Pridam reakci, dnes zenska co jela na Praze 5 v nove Tigre v modre metalize klepala na mne na celo... byla to predvadecka podle napisu na aute... co pak chces ty zeno?
Mitch
Lambokiller

Odeslat příspěvekod Lukino 30. 11. 2005 00:02

Ja mam nejhorsi zkusenost s blondynkama v Touaregach a Cayennech. Ridit to umi tak maximalne kolo a posadi se to do takovyho kolosu... Ale zase abych nebyl nespravedlivy, jedna takova slecna ktera zrejme hrala hru "ignoruj prednost zprava" zastavila a s nevinnym vyrazem na tvari se omluvila...
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod MAN737 30. 11. 2005 00:05

Někdo si léčí komplexy v autě,které považuje za závodní.Ukázal bych mu crashtest jeho modelu,a vzkázal mu,ať se vrátí ke hrám na PC.
MAN737
Štamgast

Odeslat příspěvekod MAN737 30. 11. 2005 00:07

Někdo si léčí komplexy v autě,které považuje za závodní.Ukázal bych mu crashtest jeho modelu,a vzkázal mu,ať se vrátí ke hrám na PC.Mimochodem i v těch některých hrách má řidič někdy helmu.WRC,rellye.. Viděli jste takové frajírky z helmou?Nebo mají rám vevnitř? Tak o co jim jde?Asi nemají pár korun na okruh v brně..
MAN737
Štamgast

Odeslat příspěvekod Kibitz 30. 11. 2005 00:22

Polda: No tak jestli on jel 120,vy jste ho dojeli a kamos na neho jeste bliknul aby mu uhnul,tak se mozna trosku ***** a nekteri pak takhle blbnou - to znam :?
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Polda_V6 30. 11. 2005 09:46

headquest: Dojeli jsme ho slabou stovkou, meli dostatecny odstup, neblikali. Najednou on blik blik mlhovkou a zpomalil na 70. No a pak viz vyse..

mitch: mohla by tu byt sekce "vzkaz ridicum na silnicich" :-D
Polda_V6
Nováček

Odeslat příspěvekod Bond007 30. 11. 2005 09:57

pro 50% ridicu vcera na D1 v 11-12 dopoledne a v 18-19 vecr... hosi, vo co vam slo? Trosku sem spechal, tak by vam troska tolernace prospela... :D
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 11. 2005 10:03

Bond: toz to nevim, ja vyjizdel z prahy v 16 hodin smer Brno a cela cesta absolutni pohoda. Tedy az na opetovnou modni vlnu mlhovek, ale jinak klidek. Tempo bylo do 120 km/h, byt byla cesta pouze mokra. Uhybali, neblikali, toz pekne se jelo..
anonymni

Odeslat příspěvekod Goggy 30. 11. 2005 10:03

"nakonec i vyplaznul jazyk" :D Doufam ze to byl focus<2004 jinak prisaham ja to nebyl

Treba tam merili policajti a on se vas snazil zachranit :D
Neaktivní
Pro kontakt použijte ICQ.
Goggy
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond007 30. 11. 2005 10:09

goes: no ja chytl na vyjezdu z prahy takovou tu jedouci kolonu, vsichni jeli tak 100-130, vetsinou v levem nebo strednim pruhu, pravej klasicky prazdnej, za Mirosovicema se to celkem uklidnilo, ale od Zelivky kdy sla teplota pod 0 stupnu tak vsichni zpomalili a nasackovalis e do levyho a neminili uhnout... nejlip to vyresil ridic hondy civic, ktery jel v levem pruhu, pred sebou cca 300m v pravem volno a neuhnul, tak jsme ho problikl, hodil levy blinkr jako ze predjizdi...jelikoz jsme nevedel koho asi, kdyz nikde nikdo nebyl, problikl jsem ho znovu...videl jsem jen nejakou gestikulaci v kabine...tak jsem dal pravy blinkr a najel do praveho a akceleroval...jenze ten s tim civicem zacal taky zrychlovat a jelikoz to bylo v zatacce a jeli jsme 160 nebyl ten rozdil v akceleraci tal vyrazny v muj prospech tudiz se mi nepodarilo ho predjet, tak jsem pribrzdila anjel zpatky do leveho a ten dotycny se me snazil vybrzdovat...tak mi nezbylo nez najet dop prazdnyho pruhu pro kamiony a vyporadat se s tim takhle...no jeste tak 2km me problikaval zezadu, ale to uz mi bylo celkem fuck...
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 11. 2005 10:14

Bond: no ja cera potkal nalozenou Octavfu, tudiz mi pekne svitila do oci k tomu mlhovky. Jel jsem tak 120, tak sem si to supnul do praveho, jenze on zamnou. Po par kilometrech, co jel furt v zavesu sem uz videl jenom velky bily flek, toz sem zpomalil tak na kilo, nechal se predjet, zasunul se za neho, zapl dalkove + mlhovky a timto jsem ho chvili drtil, i kdyz zpomaloval, zpomaloval jsem taky, pak bohuzel supnul na benzinku a mel jsem po srande... ale to byl jediny vetsi exces...
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 11. 2005 10:15

ale jinak jak sem videl tu jizni spojku smerem na barandov, tak mi bylo lito te kolony :) Kdyz smerem od barandova jelo par auto :)
anonymni

Odeslat příspěvekod Bond007 30. 11. 2005 10:20

goes: no jo, ja jel od barandova az do strasnic a celou cestu ten protismer stal a taky mi jich bylo lito...ale zadnou nehodu sem tam nevidel, nevis proc to stalo?

jinak ja vcera narazil jeste na neco jak ty, ale byla to nejaka corrola nebo co no a jel za mnou v kolone a porad mel zaply predni mlhovky ale kdyz sem ja zapl zadni tak mu to tak po 10 minutach doslo...ale jinak na tom barrandove skvele fungoval zip, ale kdyz jsem se pripojoval na magistralu, tak tam uz to dost drhlo a nejlepsi byl autobu kterej predjizdel vsechny odstavnym :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 11. 2005 10:24

BOnd: ale co mne prekvapilo take, byl Forman zelene barvy s foliemi a nemeckou SPZ, co si to sinul tak 140-150 pres vrchovinu :) A to byl asi dost nalozeny dle toho, jak mel zade-k u zeme :)
anonymni

Další stránka