od Bond007 30. 11. 2005 10:09
goes: no ja chytl na vyjezdu z prahy takovou tu jedouci kolonu, vsichni jeli tak 100-130, vetsinou v levem nebo strednim pruhu, pravej klasicky prazdnej, za Mirosovicema se to celkem uklidnilo, ale od Zelivky kdy sla teplota pod 0 stupnu tak vsichni zpomalili a nasackovalis e do levyho a neminili uhnout... nejlip to vyresil ridic hondy civic, ktery jel v levem pruhu, pred sebou cca 300m v pravem volno a neuhnul, tak jsme ho problikl, hodil levy blinkr jako ze predjizdi...jelikoz jsme nevedel koho asi, kdyz nikde nikdo nebyl, problikl jsem ho znovu...videl jsem jen nejakou gestikulaci v kabine...tak jsem dal pravy blinkr a najel do praveho a akceleroval...jenze ten s tim civicem zacal taky zrychlovat a jelikoz to bylo v zatacce a jeli jsme 160 nebyl ten rozdil v akceleraci tal vyrazny v muj prospech tudiz se mi nepodarilo ho predjet, tak jsem pribrzdila anjel zpatky do leveho a ten dotycny se me snazil vybrzdovat...tak mi nezbylo nez najet dop prazdnyho pruhu pro kamiony a vyporadat se s tim takhle...no jeste tak 2km me problikaval zezadu, ale to uz mi bylo celkem fuck...
1 383 HP