Dárek pro všechny hazardéry silnic, Zn. takto skončíte.

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ax1 4. 7. 2005 15:52

a navic na novejsich autech uz pri mirnem seslapnuti brzdy ridici jednotka sama snizuje otacky motoru...
| smile4U.cz |
ax1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Saman 4. 7. 2005 15:57

Caddy , marepa > ja si na AMD Brno levacku na brzde odzkousel a spolujezdcoj to zrovna dobre nedelalo, kdyby nebyl pripoutanej, tak mi udelal do palubovky otisk zubu :D . V normalnim provozu by to mohlo udelat jen totalni pako nebo trenovanej zavodnik u ktereho je to denni chlaba kdys ridi zavodak, takze je na to zviklej. Bohuzel znam jednoho experta co si za volantem sveho Kadeta pripada jak S.Loeb a obdobne praktyky stylu soucasne plyn a brzda pouziva. Kdys vidim bile auto s cervenyma pruhama "ala Viper" tak se mu ooooooobrim obloukem snazim vyhnout.

Luk > na podobne experty co se lepej na zadek pouzivam rozsviceni zadni mlhovky, bud jim to dojde a trosku se odlepej nebo ne a pak si uzivaj tu mlhovku. Bohuzel vetsina ridicu reaguje podobne jak si napsal, tedy stavaji se agresivnejsimi.
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod richie 4. 7. 2005 16:03

hmm .. ad brzdenie lavou nohou .. raz som si to skusil (a stacilo) .. mal som pozicane nejake audi a6 (teraz uz neviem presne co, je to uz par rokov) s automatikou (presnejsie asi multitronik) .. a kedze som predtym ziadnu automatiku nesoferoval, bol som trochu nesvoj z toho, ze lava noha sa len tak povaluje a nema co robit ... tak reku skusim s nou brzdit, ved to moze byt celkom sranda, trosku si skusit ako to robia na pretekoch ... hmm .. no .. nastastie som bol priputany, sam a nikto za mnou nesiel ... inak by som asi potreboval zubnu protezu a riesil naburany kufor .. a to som chcel len pribrzdit pred krizovatkou ...
Opel Insignia B ST 1.5/121; VW Sportswan 1.2 (Astra G Caravan 1.6 Twinport-Z16XEP; Corsa C 1.0; Octavia liftback II/1.9tdi -> III/1,6TDI-> IV/1.5TSi )
richie
Štamgast

Odeslat příspěvekod marepa 4. 7. 2005 16:51

ax1: ???? na novejsich autech se snizuji otacky?!?

to snad je tim, ze se kola (pri brzdeni) toci pomaleji, a jelikoz jsou spojena s motorem, tak padaji otacky .... nebo si myslel neco jineho?
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod p0etrik 4. 7. 2005 21:50

marepa: U velke radky novych aut se pri stisknuti brzdoveho pedalu RJ odpojuje dodavku benzinu.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod marepa 5. 7. 2005 17:52

pri brzdeni odpojuje dodavka benzinu? o tom teda slysim prvne ... jako mozne to je.. ale nemam jak si to zjistit.

ale klesani otacek snad nezalezi na palivu ale na tom, jak rychle se toci kolo, ne? (pokud neni zarazeny neutral nebo zmackla spojka)
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod Manli2 6. 7. 2005 17:05

marepa píše:pri brzdeni odpojuje dodavka benzinu? o tom teda slysim prvne ... jako mozne to je.. ale nemam jak si to zjistit.

ale klesani otacek snad nezalezi na palivu ale na tom, jak rychle se toci kolo, ne? (pokud neni zarazeny neutral nebo zmackla spojka)

pokud ti řj odpojuje benzín je to jako kdybys pustil pedál plynu.....
(a pokud jedeš po rovině nebo do kopce otáčky klesají)
nebo se pletu? :hm
Manli2
Inventář

Odeslat příspěvekod Strajbery 7. 7. 2005 22:16

Autor: neregistrovaný - martineQ [83.177.xxx.xxx] Datum: 07.07.2005 19:41
Titulek: JAK TO BYLO

Odebírat reakce:
Odpovědět

Rád bych to upřesnil to auto jsem znal…řidiče ne! Majitelem toho Seatu byl strýc řidiče který v době neštěstí ležel v nemocnici a teta synovci půjčila auto…29 muž byl kolega z práce…měl s nimi jet ještě jeden ale zaspal a oni mu ujeli…když to zjistil děsně se ožral! Jinak předjížděli pouze popeláře v naprosto nepřehledné velice táhlé zatáčce nemohl vidět vůbec nic!!! Pokud vím tak vůbec nebrzdili…To co napíšu teď zní možná trošku blbě ale…jsem rád že to odnesli jenom oni a nejel jsem v tom protisměru já s přítelkyní na sedadle spolujezdce…nebo snad nedej bože třebas můj kamarád se svoji nepříliš zachovalou Škodou 120L manželkou a roční dcerkou…ŠŤASTNOU CESTU!!!

bylo převzato z dizkuse o zveřejněných fotkách této nehody, opravdu pak nechápu jak k tomu mohlo dojít s takovými tragickými následky.
ať na to koukám z jedné nebo druhé strany, ten výhled zas tak omezený přece není (i když martinQ píše o nepřehledném úseku) ..radši toho nechám nebo se mi udělá bl*ě..
favo 94. astraG 2001
Strajbery
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JackNO.1 8. 7. 2005 06:59

Strajbery: no, jenže pokud sis všiml, téměř všude se vždy najde někdo, kdo má 100% informace a buď u nehody byl nebo to byli jeho známí, atd...
Neříkám, že je to zrovna v tomto případě, ale tutově si semtam někdo jen vymýšlí, aby byl zajímavej...

A ta zatáčka fakt nevypadala nějak extra nepřehledně...
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Předchozí stránka