pozitek z jizdy a troubove co ho nici

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 6. 2005 21:00

Bond: už vidím, jak ty toleruješ experty jedoucí mimo město 60, když opravdu hodně spěcháš a dojedeš štrůdl 15 náklaďáků a dvojnásobného počtu osobáků, který je tam jen kvůli tomu, že maník př. ve Favoritu se rozhodl jet 60 na ultrapřehledné silnici první třídy...! To vše ve špičce, čili prostor pro předjíždění téměř žádný, atd...

Na silnici SY-Litomyšl už jsem to párkrát viděl, většinou naštěstí v protisměru. A kdo zná silnici SY-Litomyšl, ať se laskavě pokusí obhájit člověka jedoucího tam třeba těch 60-70...!
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod 555 21. 6. 2005 21:05

JackNO.1 píše:555: seš prostě dobrej... :tleskani 8) /quote]

jo dik, ja vim.. 8)
555
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stealth 21. 6. 2005 21:09

maty: myslel jsem, že se tady mluvilo o konkrétní situaci a z toho jsem vycházel. Pochopitelné je, že je hodně nepříjemné jezdit za takovým autem, když ho nelze předjet. Pak ale ten řidič by si měl uvědomit, že ta dlouhá kolona za ním a žadné auto před ním znamená, že něco není úplně v pořádku.
BMW 520d F11; BMW M3 F80
stealth
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 21. 6. 2005 21:15

Jenze z toho uplne vyplynulo ze proste chtel jet jako s felckou a videt co to udela z ostatnimi ridici, jako Vlasta tady poznamenal ze za nim mohl jet nekdo v aute treba se zranenim nebo zena do porodnice, opravdu nemam rad ridice kochace a ridice avii, kamiony se nekdy snazi nebrzdit provoz, klobouk dolu nekdy pred tim jak to soli i po nasich uzouckych silnicich...
treba si to myslel dobre, sorry...
Anonymni

Odeslat příspěvekod luk 21. 6. 2005 21:24

...klobouk dolu nekdy pred tim jak to soli i po nasich uzouckych silnicich...

A pak podle toho ty silnice vypadají. Párkrát někde zabrzdí rychle se řítící kamion a ty varhánky stojí za to :-(
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 21. 6. 2005 21:27

luk- nja myslel spis jeden specificky usek tady u nas, proste jet tady s kamionem 90 je docela mazec, no ale co uz, aspon opravdu tolik nebrzdi provoz, ale mas pravdu ze nekdy to je az presprilis, jak jedu tahlou zatackou a v protismeru kamion, vlecka vychylena o 30 cm smerem ke mne.... :( no obcas mi az mrazi...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Saman 21. 6. 2005 21:54

Jen tak prozajimavost, kolona nikdy nenarostla na vic nes 2 auta a nikdy ne dyl nes cca 1 minutu, takze moje poklidna jizda urcite neohrozila ani zranenou umirajici rodicku na ceste do porodnice. Takze sem zhresil a kvuli me dneska nekolik rodicek porodilo po terminu a hromadu lidi vyhazeli z prace za pozdni prichod do prace :D
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond007 21. 6. 2005 22:21

-maty- píše:
Bond007 píše:panove, jak napsal stealth, vzdycky je to o tom byt tolerantni...pokud specham, chapu ze vsem je muj spech totalne ukradenej a tak se nebudu nekomu lepit na kufr, ohrozovat ho a podobne. Ale kdyz zase vidim spechajici auto a mam prostor mu uhnout(tim nemyslim jet jednim kolem v prikope a podobne), tak proc to neudelat? To same kdyz se nekdo kocha krajinou, proc ne, ale taky by se mel chovat rozumne protoze ostatni nemuzou za to ze ja mam chut se kochat...Takze chce to byt vzajemne tolerantni, vychazet si vstric a hned bude na cestach lip. A podle me to co chybi nejvic je chadna hlava. Kazdej se za volantem porad vzteka, rozciluje, vsichni ostatni jsou kreteni a podobne... Nadavkama se nikam nedostaneme, kdyz ma nekdo vsechny ostatni za kreteny, tak at jim jde prikladem...

po tom cos napsal bych byl radsi kdyby bylo oddeleny silnice pro spechajici a kochajici ridice, 80% lidi jezdi autem, protoze musi mozna je jich jeste vic, z toho plyne ze se asi nekochaji ale spechaji tak proc by se kvuli nejakym kochacum meli uskromnovat a brat na ne ohledy???? jestli chce nekdo jezdit 250 tak jde taky na okruh a neotravuje v provozu, tak ja bych kochacum zas doporucil vyhmatnout nejakou trasu kde nikdo nejezdi, muze si tam treba delat kolecka ale at se ne se rou do zasekanyho provozu....

ale proboha, ja to prave myslel tak ze se sobe mame vsichni snazit nejak prizpusobit, kdyz se kocham tak tak abych nikoho neomezoval, to same kdyz specham. Priklad bezohlednosti je to kdyz je husta doprava na siroke silnici a vsichni jedou co nejbliz k prostredku, kdyby vsichni jezdili na takovych silnicich vpravo neni problem tam predjizdet ani ve spicce, treba v nemecku to funguje, ale u nas je to asi neprekonatelnej problem...
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bond007 21. 6. 2005 22:22

JackNO.1 píše:Bond: už vidím, jak ty toleruješ experty jedoucí mimo město 60, když opravdu hodně spěcháš a dojedeš štrůdl 15 náklaďáků a dvojnásobného počtu osobáků, který je tam jen kvůli tomu, že maník př. ve Favoritu se rozhodl jet 60 na ultrapřehledné silnici první třídy...! To vše ve špičce, čili prostor pro předjíždění téměř žádný, atd...

Na silnici SY-Litomyšl už jsem to párkrát viděl, většinou naštěstí v protisměru. A kdo zná silnici SY-Litomyšl, ať se laskavě pokusí obhájit člověka jedoucího tam třeba těch 60-70...!a/quote]

nerikam ze tohle toleruju.....
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vlastimil Vobořil 21. 6. 2005 22:48

Proste to nechapu!!!!!!!!!!!
VolksWagen Passat 1.9 TDI čiplý na cca 140 kW
Vlastimil Vobořil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kosch 21. 6. 2005 22:52

vlastíku to je u tebe zcela normální
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Bond007 21. 6. 2005 22:54

kosch: :)
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vlastimil Vobořil 21. 6. 2005 22:57

kosch: Zacal bych nejrdive u sebe...
VolksWagen Passat 1.9 TDI čiplý na cca 140 kW
Vlastimil Vobořil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 6. 2005 22:59

Vlastík: však právě začni... :D
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 6. 2005 23:14

Bond: no, já jen narážel na to, jak vybízíš k toleranci... :-) Prostě někteří exoti na cestách tolerovat nejdou! Viz SY-Litomyšl. Silnice široká pro 4 náklaďáky, ale borec jedoucí 70 se nalepí k dělící čáře a 400 metrová kolona za ním mu viditelně nevadí, snad se tím i kochá, protože jinak si to nedokážu vysvětlit... :x

Ty to třeba ani tak nebereš, protože to nadvakrát předjedeš, v Mondeu to ještě taky jde, ale když spěchám třeba v Tranzitu, je to totálně v p*deli! V odpolední špičce v podstatě nemožné předjet... Mně se to naštěstí povedlo v mém směru chytit jen dvakrát nebo třikrát, ale i tak mě to vždycky dost vytočilo...

Nemusí to býr jen podivín v osobáku, samozřejmě v jednom případě to byla hulící Avie, která asi nebyla větší rychlosti schopna, ale stejně se řidič neuhnul a vesele valil sedmdesátkou skoro v protisměru...
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Předchozí stránkaDalší stránka