pozitek z jizdy a troubove co ho nici

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod marepa 21. 6. 2005 19:58

jako mne to vysvetlovat nemusis :)

mne se jenom zdalo, ze trochu prehnane reagujes na takovou vec, jako je pomala jizda! :) tak sem si to spojil s tim, ze nekdo psal, ze asi auto zrovna nesetris .. a z toho vyslo to No.1 .. a jestli si to vysvetloval jinak.. ;) no mne je to jedno :)
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 6. 2005 20:08

marepa: proč přehnaně. Stejně jak předpisáři reagujou na rychlejší auta, já prostě nesnáším, když někdo jede zbytečně pomalu... Vždyť ten pojem je zanesenej i někde v paragrafech a jet 60 na rovině mimo obec mi přijde stejně debilní jako jiným na tom samém místě 150...
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Bond007 21. 6. 2005 20:18

panove, jak napsal stealth, vzdycky je to o tom byt tolerantni...pokud specham, chapu ze vsem je muj spech totalne ukradenej a tak se nebudu nekomu lepit na kufr, ohrozovat ho a podobne. Ale kdyz zase vidim spechajici auto a mam prostor mu uhnout(tim nemyslim jet jednim kolem v prikope a podobne), tak proc to neudelat? To same kdyz se nekdo kocha krajinou, proc ne, ale taky by se mel chovat rozumne protoze ostatni nemuzou za to ze ja mam chut se kochat...Takze chce to byt vzajemne tolerantni, vychazet si vstric a hned bude na cestach lip. A podle me to co chybi nejvic je chadna hlava. Kazdej se za volantem porad vzteka, rozciluje, vsichni ostatni jsou kreteni a podobne... Nadavkama se nikam nedostaneme, kdyz ma nekdo vsechny ostatni za kreteny, tak at jim jde prikladem...
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 555 21. 6. 2005 20:28

Bond007 píše:panove, jak napsal stealth, vzdycky je to o tom byt tolerantni...pokud specham, chapu ze vsem je muj spech totalne ukradenej a tak se nebudu nekomu lepit na kufr, ohrozovat ho a podobne. Ale kdyz zase vidim spechajici auto a mam prostor mu uhnout(tim nemyslim jet jednim kolem v prikope a podobne), tak proc to neudelat? To same kdyz se nekdo kocha krajinou, proc ne, ale taky by se mel chovat rozumne protoze ostatni nemuzou za to ze ja mam chut se kochat...Takze chce to byt vzajemne tolerantni, vychazet si vstric a hned bude na cestach lip. A podle me to co chybi nejvic je chadna hlava. Kazdej se za volantem porad vzteka, rozciluje, vsichni ostatni jsou kreteni a podobne... Nadavkama se nikam nedostaneme, kdyz ma nekdo vsechny ostatni za kreteny, tak at jim jde prikladem...

:tleskani jjo, kez by tohle jednou tohle pochopily i vsichni takovy jako jack.NO1
555
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 21. 6. 2005 20:36

mam pocit ze ruda hrusinskej se ve filmu vesnicko ma strediskova taky rad kochal, taky nejsem rad z ridicu kteri se kochaji, meli by tak cinit na mene frekventovanych silnicich, treba kdyby si mi tohle udelal tady u nas a ja te nemel na cely trase kterou jezdim moznost predjet tak bych troubil, signalizoval rukama, mozna i zdvizeny prostrednicek by se nasel :D
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 6. 2005 20:36

555: seš prostě dobrej... :tleskani 8)
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 6. 2005 20:37

maty: no hurá, aspoň v něčem máme podobný názor... :-)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 21. 6. 2005 20:39

stealth píše:Nevím, proč by "Saman" nemohl jezdit na silnici 60-70. A co, že tak jede??? Copak je všude plná čára? Saman jednoznačně potvrdil mou teorii, že člověk v opravdu silném autě ho prostě předjede a mnohdy se na něj ani netlačí. Moje teorie je, že ti, co se nalepí až na zadek druhého auta prostě nemají výkon na rychlé a bezpečné předjetí, proto musí být až u zadního nárazníku.
Fakt se těším na den, kdy se lidé na silnici budou vzájemně respektovat. Připadá mi to někdy jako forma nacismu - plechovky nesmí na silnici, nikdo nesmí jet pomaleji apod.s/quote]

no clovece, pokud ti i v prostismeru jedou auta tak ti ani prerusovana nepomuze a pokud nekdo treba ve spicce brzdi z p r dele provoz tak je to hodne zoufaly, v ty felcce je to pochopitelny ale nechapu to v tom cliu...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 21. 6. 2005 20:40

Jack: vyjimka ;) 8) :D
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 6. 2005 20:44

maty: no, aspoň mě tady někdo podpořil... :-) Tak já teda na oplátku uznávám, že Kimi je taky dobrej jezdec... (hned druhej za Schumim... :D )
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 21. 6. 2005 20:47

hej ty si nedas pokoj, uznej ze shumi uz patri do staryho zeleza dyk ho ted malem predjel aj barichelo :D ............. ja myslim ze jsou tak na stejno, a kupodivu dobre ted jezdi i montoya... uvidime co se bude dit dal...
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 6. 2005 20:52

maty: no, tady do té diskuze plácat nebudem... :-) Je prostě vidět, že nevíš nic o současné situaci v F1, tudíž o tom, že Schumi je král... :-)
No a kdyb nebyl Montoya takovej nervák, mohl taky být v minulých sezonách vždy o 2-3 místa konečné tabulky výš...
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 21. 6. 2005 20:53

Bond007 píše:panove, jak napsal stealth, vzdycky je to o tom byt tolerantni...pokud specham, chapu ze vsem je muj spech totalne ukradenej a tak se nebudu nekomu lepit na kufr, ohrozovat ho a podobne. Ale kdyz zase vidim spechajici auto a mam prostor mu uhnout(tim nemyslim jet jednim kolem v prikope a podobne), tak proc to neudelat? To same kdyz se nekdo kocha krajinou, proc ne, ale taky by se mel chovat rozumne protoze ostatni nemuzou za to ze ja mam chut se kochat...Takze chce to byt vzajemne tolerantni, vychazet si vstric a hned bude na cestach lip. A podle me to co chybi nejvic je chadna hlava. Kazdej se za volantem porad vzteka, rozciluje, vsichni ostatni jsou kreteni a podobne... Nadavkama se nikam nedostaneme, kdyz ma nekdo vsechny ostatni za kreteny, tak at jim jde prikladem...

po tom cos napsal bych byl radsi kdyby bylo oddeleny silnice pro spechajici a kochajici ridice, 80% lidi jezdi autem, protoze musi mozna je jich jeste vic, z toho plyne ze se asi nekochaji ale spechaji tak proc by se kvuli nejakym kochacum meli uskromnovat a brat na ne ohledy???? jestli chce nekdo jezdit 250 tak jde taky na okruh a neotravuje v provozu, tak ja bych kochacum zas doporucil vyhmatnout nejakou trasu kde nikdo nejezdi, muze si tam treba delat kolecka ale at se ne se rou do zasekanyho provozu....
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 21. 6. 2005 20:54

jack: tak na tom se neshodnem... 8)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Vlastimil Vobořil 21. 6. 2005 20:57

Jezdit 50KMH po okresce je naprosta zhovadilost!!!!!!Clovece mel by ses nad sebou zamyslet,jestli treba za tebou nejede clovek co specha do rpace,za zenou apod!Mel bys dostat pokutu,protoze se jedna o neduvodne jezdeni pomalou ychlosti!Kochani krajinou je hezka vec,ale to si muzes provozovatleda tak na poli!
VolksWagen Passat 1.9 TDI čiplý na cca 140 kW
Vlastimil Vobořil
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka