A kdyby sis objednal 200g steak a platil litr?
Mám pocit, že v ceníku maj tága uvedena podstatně nižší ceny, než účtovali, tedy max. 28 Kč/km.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
hobitt píše:evlo píše:To se me v praze povedlo na mavnuti a taky presne 83kc, ale jen za 1.5km, takze drazsi no.
Nicmene uber zatim vede - black v akci - 0kc za cca 8km, pop v akci 40kc pres celou prahu, pop bez akce 170kc pres prahu. Coz bude realne i za tech 170 furt min nez jet hyundai
Já to měl v Praze za 77, klasickým taxíkem na mávnutí. Je teda pravda, že to bylo jen 1,7 km, ale v tý zimě to bylo neocenitelný.
Lexx píše:A kdyby sis objednal 200g steak a platil litr?
Mám pocit, že v ceníku maj tága uvedena podstatně nižší ceny, než účtovali, tedy max. 28 Kč/km.
paty07 píše:Je to mrte svinarna, ale chapu to, že je sere ojeb s cenou od magistrátu. Nevím, jak se to počítá, ale když magistrátu vychází několik let po sobě stejná čísla na maximální cenu taxi, tak je fakt něco špatně. V klidu by to mohli uvolnit. Argument, že by pak taxi mělo ceny mimo mísu, jde pryč s tím, že v Praze fungují taxi s cenou hluboko pod tu regulovanou. Ale pak at jezdej jenom za to, co maji v ceniku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků